Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

Akşener’in Bölge Progmarları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yine bölgemizdeydi. Çayırova ve Darıca’yı ziyaret eden Meral Akşener; “Başbakan Akşener” sloganları ile karşılandı. Programda ilk olarak kendisine Gebze Aleattin Kurt Derneği adına merhum Alaettin Kurt’un kardeşi Celalettin Kurt tarafından çiçek verildi. Oldukça memnun kaldığı gözlenen Meral Akşener, çiçek için kendisine teşekkür etti. Daha sonra Fatih Caddesi girişinde esnaf ziyareti yapan Akşener’e çok sayıda üst düzey partili ile bölge sakini de eşlik ettiği. Girdiği dükkanlarda ekonomik olarak esnafın büyük sıkıntı çektiğini söyleyen Akşener, Türkiye’nin bu sıkıntılardan kurtulacağını söyledi. Akşener’in “işler iyi, idare ediyoruz” diyen esnafın yanında fazla durmamaya özen gösterdiği görüldü. Ayrıca iyi diyen esnafın konuşmalarının ardından da başka olumsuzluklar çıkarmaya çalıştığı görüldü. Programa gelince; çok karmaşık ve organizasyonun olmadığı bir programdı. Kimin nerede duracağının, kimin nasıl hareket edeceğinin belli olmadığı programda korumaların İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ı da itelediğini gözlemledi çok sayıda partili. İkincisi, böyle dar dükkanlara bir genel başkanı sıkıştırıp bir izdiham oluşuyor görüntüsü vermenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Aynısı geçmişte Gebze ziyaretinde de yapıldı. Bir genel başkana dokunmak, derdini anlatmak ve ona soru sormak isteyen vatandaşlara da fırsat tanınmalı. Bırakın vatandaşı, gazeteciler bile bu fırsatı yakalayamadı. Ayrıca çok sayıda vatandaşın toplandığı Çayırova’da bir genel başkanın aracın üzerine çıkaraka beş dakika da olsa selamlama konuşması yapması gerekirdi. Alana gelen birçok insan bu açıdan hayal kırıklığı yaşadı. Programın Darıca ayağına gelince, burada da yine büyük bir curcuna vardı. Genel başkan yine kalabalıkların arasından vatandaşa kısa bir konuşma yaptı. Büyük otobüs varken halkın arasında küçük bir platformun üzerine çıkmayı tercih etti. Burada da yine Çayırova’da olduğu gibi kargaşa vardı. Programın Darıca ayağında ise görevden alınan İYİ Parti eski sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’na büyük ilgi vardı. IĞDIRSPOR’A YAZIK OLDU Önceki gün Ankara’da oynana Iğdır FK ile İskenderurspor aarsında oynana final maçını izledik. Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Hedef TV ekibi olarak maça büyük bir konsantre olmuştuk. Sadece biz değil Türkiye’nin bir çok yerinden 5 bine yakın Iğdırlı maçı izlemeye gelmişti. İlk golü de bulan Iğdır FK penaltılarla elenen takım oldu. Yazılacak çok şey var ancak Iğdırspor ve taraftarına yazık oldu bence…Bu kadar harcama ve proje yapan Iğdır FK’nın durumu buraya getirmesinin faturası ağır oldu. Umarım buradan çok iyi ders çıkartılmıştır…
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2022 - Cuma

Akşener’in Bölge Progmarları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yine bölgemizdeydi. Çayırova ve Darıca’yı ziyaret eden Meral Akşener; “Başbakan Akşener” sloganları ile karşılandı. Programda ilk olarak kendisine Gebze Aleattin Kurt Derneği adına merhum Alaettin Kurt’un kardeşi Celalettin Kurt tarafından çiçek verildi. Oldukça memnun kaldığı gözlenen Meral Akşener, çiçek için kendisine teşekkür etti.

Daha sonra Fatih Caddesi girişinde esnaf ziyareti yapan Akşener’e çok sayıda üst düzey partili ile bölge sakini de eşlik ettiği. Girdiği dükkanlarda ekonomik olarak esnafın büyük sıkıntı çektiğini söyleyen Akşener, Türkiye’nin bu sıkıntılardan kurtulacağını söyledi. Akşener’in “işler iyi, idare ediyoruz” diyen esnafın yanında fazla durmamaya özen gösterdiği görüldü. Ayrıca iyi diyen esnafın konuşmalarının ardından da başka olumsuzluklar çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Programa gelince; çok karmaşık ve organizasyonun olmadığı bir programdı. Kimin nerede duracağının, kimin nasıl hareket edeceğinin belli olmadığı programda korumaların İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ı da itelediğini gözlemledi çok sayıda partili. İkincisi, böyle dar dükkanlara bir genel başkanı sıkıştırıp bir izdiham oluşuyor görüntüsü vermenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Aynısı geçmişte Gebze ziyaretinde de yapıldı. Bir genel başkana dokunmak, derdini anlatmak ve ona soru sormak isteyen vatandaşlara da fırsat tanınmalı. Bırakın vatandaşı, gazeteciler bile bu fırsatı yakalayamadı. Ayrıca çok sayıda vatandaşın toplandığı Çayırova’da bir genel başkanın aracın üzerine çıkaraka beş dakika da olsa selamlama konuşması yapması gerekirdi. Alana gelen birçok insan bu açıdan hayal kırıklığı yaşadı.

Programın Darıca ayağına gelince, burada da yine büyük bir curcuna vardı. Genel başkan yine kalabalıkların arasından vatandaşa kısa bir konuşma yaptı. Büyük otobüs varken halkın arasında küçük bir platformun üzerine çıkmayı tercih etti. Burada da yine Çayırova’da olduğu gibi kargaşa vardı.

Programın Darıca ayağında ise görevden alınan İYİ Parti eski sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’na büyük ilgi vardı.

IĞDIRSPOR’A YAZIK OLDU

Önceki gün Ankara’da oynana Iğdır FK ile İskenderurspor aarsında oynana final maçını izledik. Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Hedef TV ekibi olarak maça büyük bir konsantre olmuştuk. Sadece biz değil Türkiye’nin bir çok yerinden 5 bine yakın Iğdırlı maçı izlemeye gelmişti. İlk golü de bulan Iğdır FK penaltılarla elenen takım oldu. Yazılacak çok şey var ancak Iğdırspor ve taraftarına yazık oldu bence…Bu kadar harcama ve proje yapan Iğdır FK’nın durumu buraya getirmesinin faturası ağır oldu. Umarım buradan çok iyi ders çıkartılmıştır…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.