Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

BAŞKA ERAY’LAR İSTİYORUZ!

Bugüne kadar karate sporunda bölgemizin gururu olan Eray Şamdan’ın tebrik ediyorum. Allah kendisini nazardan korusun, herkes en içten dilekleri ile “Maşallah” desin. Zira, bu yaşta göze gelirse hepimiz için çok büyük hayal kırıklığı olur. Babası Adnan Şamdan’ı bugün tanıyanlar geçmişte çektiği sıkıntıların hiç birini bilmezler. Uzun yıllar dostumuz olan Adnan Şamdan’ın hangi çilelerle buralara geldiğini bence herkesin çok iyi araştırması gerekir. Buradan bir belgesel çıkartılacaksa önce Adnan Şamdan’ın hayatı belgesel yapılmalıdır. Adnan Şamdan’ın sabrı, özverisi, mücadelesi ve sonunda başarısı herkese örnek olmalıdır. Herkesin bildiği bir şeyi hatırlatmakta fayda var. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan da bir ülkeyi kurtarabilir. Yakın tarihte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk bunun açık örneğidir. Ben de futbolun içindeyim ve aktif gözlemcilik yapıyorum ama bu ülkede futbolun dışında başka sporların da yapıldığını özellikle son günlerde Mete Gazoz ve Eray Şamdan ile bir kez daha öğrendik. Ayrıca yerel yönetimlerin futbola ayırdığı rakamların onda birinin diğer branşlara da ayırması gerektiğini düşünüyorum. Bir Eray yetmez bize artık. Burası Türkiye’nin üretim ve sanayi başkenti, özellikle Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelerden başkan Eray’lar çıkartmalarını istiyoruz. Artık herkes şovu, tribüne oynamayı ve magazin peşinde koşmayı bir kenara bırakmalı ve ülkesine madalyalar getirmelidir. Eğitimin, sağlığın, ticaretin ve adaletin partisi olmaza, olmamalı da…Bu noktada Eray Şamdan’a avuç açan Darıca Belediyesini de tebrik ediyorum. Belki de Darıca Belediyesinin bu desteği olmasa Eray Şamdan bu kadar başarılı olamayacaktı. İşini yapan kişinin bize ırkı, fikri, siyasi görüşü, ne yediği ve içtiği lazım değil. Kimsenin de bunu sorgulamasına gerek yok. Bize bu alandaki başarıları yeter de artar bile…Millet olarak her yerin yangın yeri olduğu bir dönemde bu başarılar içimizi ısıttı. O yüzden bir Eray Şamdan yetmez, özellikle yerel yönetimlerden başka Eray’lar için de destek bekliyoruz…
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2021 - Perşembe

BAŞKA ERAY’LAR İSTİYORUZ!

Bugüne kadar karate sporunda bölgemizin gururu olan Eray Şamdan’ın tebrik ediyorum. Allah kendisini nazardan korusun, herkes en içten dilekleri ile “Maşallah” desin. Zira, bu yaşta göze gelirse hepimiz için çok büyük hayal kırıklığı olur.

Babası Adnan Şamdan’ı bugün tanıyanlar geçmişte çektiği sıkıntıların hiç birini bilmezler. Uzun yıllar dostumuz olan Adnan Şamdan’ın hangi çilelerle buralara geldiğini bence herkesin çok iyi araştırması gerekir. Buradan bir belgesel çıkartılacaksa önce Adnan Şamdan’ın hayatı belgesel yapılmalıdır. Adnan Şamdan’ın sabrı, özverisi, mücadelesi ve sonunda başarısı herkese örnek olmalıdır.

Herkesin bildiği bir şeyi hatırlatmakta fayda var. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan da bir ülkeyi kurtarabilir. Yakın tarihte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk bunun açık örneğidir.

Ben de futbolun içindeyim ve aktif gözlemcilik yapıyorum ama bu ülkede futbolun dışında başka sporların da yapıldığını özellikle son günlerde Mete Gazoz ve Eray Şamdan ile bir kez daha öğrendik. Ayrıca yerel yönetimlerin futbola ayırdığı rakamların onda birinin diğer branşlara da ayırması gerektiğini düşünüyorum. Bir Eray yetmez bize artık. Burası Türkiye’nin üretim ve sanayi başkenti, özellikle Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelerden başkan Eray’lar çıkartmalarını istiyoruz. Artık herkes şovu, tribüne oynamayı ve magazin peşinde koşmayı bir kenara bırakmalı ve ülkesine madalyalar getirmelidir.

Eğitimin, sağlığın, ticaretin ve adaletin partisi olmaza, olmamalı da…Bu noktada Eray Şamdan’a avuç açan Darıca Belediyesini de tebrik ediyorum. Belki de Darıca Belediyesinin bu desteği olmasa Eray Şamdan bu kadar başarılı olamayacaktı. İşini yapan kişinin bize ırkı, fikri, siyasi görüşü, ne yediği ve içtiği lazım değil. Kimsenin de bunu sorgulamasına gerek yok. Bize bu alandaki başarıları yeter de artar bile…Millet olarak her yerin yangın yeri olduğu bir dönemde bu başarılar içimizi ısıttı. O yüzden bir Eray Şamdan yetmez, özellikle yerel yönetimlerden başka Eray’lar için de destek bekliyoruz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.