Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

BU ŞEHRİ KİMSE SEVMİYOR!

Kızılay’ın Gebze’de kan merkezi yapılacak yeri var ama kan merkezi yapılamıyor. GTO tarafından Darıca’da yaptırılan binadan da kan merkezi olabilecek kapasite var ama kimse bunu yapmıyor. Gebze Hasköy Sanayi Sitesi içerisinde ara eleman yetiştirecek bina yer var ama yıllardır bir şey yapılamadı ve arsa hurda araçlarla dolduruldu. Gebze’ye üç tane okul bağışlayan Logo yazılım sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut bile, vali, kaymakam ve belediye başkanının bulunduğu ortamda okul yapacağı arsa için iki yıl kendisine zorluk çıkarıldığını söylüyor. Şimdi sorsanız herkes çok iyi Gebzeli ve Gebze’yi bizden daha çok seviyor. Bu işte bir terslik var ve ben ne olduğunu anlayamadım. Veya herkes sever gibi yapıyor ama aslında bu şehri kimse sevmiyor. Somut olanlara bakınca tablo bunu göstermiyor mu? Bugüne kadar Gebze konusunda çok sayıda sıkıntıları dile getirdik ve çözüm bulamadıysak burada birinci sorun kendimizde demektir. Derdimizi yeterli anlatamamışız. Ayrıca buna samimi olmadığımızı da ekleyebiliriz. Bunun sonu nereye gider bilmem ama Gebze her geçen gün inanılmaz büyüyor ve dertleri ve sorunları fazlasıyla artıyor. 15-20 sene önce araba geçmeyen cadde ve sokaklarda akşam saatlerinde ve sabah iş ve okul saatlerinde çok uzun trafik oluşuyor. O yüzden bu şehir bizim ve bizden başka sahip çıkan olmayac4ğına göre kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. BAŞARAN VİTES YÜKSELTTİ! Gebze iş ve siyaset dünyasının renkli isimlerinden Ömer Faruk Başaran son aylarda farklı çıkışları ile dikkat çekiyor. ABD’de dev ikiz kulelerin yerine yapılan binanın 64. Katında ofis kiralayan Başaran, bir süre önce işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle Gelecek partisi il başkanlığından istifa etmişti. Gebze’de GESİAD; GENÇSİAD; MÜSİAD gibi derneklerin de kurucusu olan Başaran Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği genel başkanlığını da yapıyor. 82 Gebze platformunda da çıkışlar yapan Başaran, zaman zaman farklı paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Ayrıca Türkiye Patronlar Platformu Başkanı da olan Başaran son olarak İTO başkanlığı için harekete geçti. Bugüne kadar siyasette pek de beklediği başarıyı elde edemeyen Faruk Başaran’ın bundan sonraki atılımlarını hep birlikte göreceğiz. Yolu açık olsun, ama her şeye rağmen Faruk Başaran iyi bir Gebzelidir buna kimsenin sözü olamaz.  
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2021 - Cuma

BU ŞEHRİ KİMSE SEVMİYOR!

Kızılay’ın Gebze’de kan merkezi yapılacak yeri var ama kan merkezi yapılamıyor. GTO tarafından Darıca’da yaptırılan binadan da kan merkezi olabilecek kapasite var ama kimse bunu yapmıyor. Gebze Hasköy Sanayi Sitesi içerisinde ara eleman yetiştirecek bina yer var ama yıllardır bir şey yapılamadı ve arsa hurda araçlarla dolduruldu. Gebze’ye üç tane okul bağışlayan Logo yazılım sahibi Mehmet Tuğrul Tekbulut bile, vali, kaymakam ve belediye başkanının bulunduğu ortamda okul yapacağı arsa için iki yıl kendisine zorluk çıkarıldığını söylüyor. Şimdi sorsanız herkes çok iyi Gebzeli ve Gebze’yi bizden daha çok seviyor. Bu işte bir terslik var ve ben ne olduğunu anlayamadım. Veya herkes sever gibi yapıyor ama aslında bu şehri kimse sevmiyor. Somut olanlara bakınca tablo bunu göstermiyor mu?

Bugüne kadar Gebze konusunda çok sayıda sıkıntıları dile getirdik ve çözüm bulamadıysak burada birinci sorun kendimizde demektir. Derdimizi yeterli anlatamamışız. Ayrıca buna samimi olmadığımızı da ekleyebiliriz. Bunun sonu nereye gider bilmem ama Gebze her geçen gün inanılmaz büyüyor ve dertleri ve sorunları fazlasıyla artıyor. 15-20 sene önce araba geçmeyen cadde ve sokaklarda akşam saatlerinde ve sabah iş ve okul saatlerinde çok uzun trafik oluşuyor. O yüzden bu şehir bizim ve bizden başka sahip çıkan olmayac4ğına göre kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.

BAŞARAN VİTES YÜKSELTTİ!

Gebze iş ve siyaset dünyasının renkli isimlerinden Ömer Faruk Başaran son aylarda farklı çıkışları ile dikkat çekiyor. ABD’de dev ikiz kulelerin yerine yapılan binanın 64. Katında ofis kiralayan Başaran, bir süre önce işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle Gelecek partisi il başkanlığından istifa etmişti. Gebze’de GESİAD; GENÇSİAD; MÜSİAD gibi derneklerin de kurucusu olan Başaran Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği genel başkanlığını da yapıyor. 82 Gebze platformunda da çıkışlar yapan Başaran, zaman zaman farklı paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Ayrıca Türkiye Patronlar Platformu Başkanı da olan Başaran son olarak İTO başkanlığı için harekete geçti. Bugüne kadar siyasette pek de beklediği başarıyı elde edemeyen Faruk Başaran’ın bundan sonraki atılımlarını hep birlikte göreceğiz. Yolu açık olsun, ama her şeye rağmen Faruk Başaran iyi bir Gebzelidir buna kimsenin sözü olamaz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.