19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

ÇİFTÇİ’NİN SİTEMLİ ÜÇ YILI!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dün üç yılın değerlendirmesini yaptı. Sinevizyon eşliğinde ilçeye yapılacak olanları ve yapılanları anlatan çiftçi, konuşmasının önemli bir bölümünde ise sık sık eski yönetime sitem etti. Sorumuz üzerine ise bunu bir sitem olmadığını, Çayırova’da taşı taş üstüne koyan herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Ayrıca eski yönetimden kimseye de soruşturma açılmadığını ifade etti. O zaman bu sitemler neyeydi? Demek geldi içimdin… Başkan Çiftçi, konuşmasının daha başında devlet hastanesi, kent meydanı ve küçük sanayi sitesi için; “Bugüne kadar 10-12 yıl hep yapılacak, edilecek” denildi ama olmadı” ifadelerini kullandı ve hastanenin yeni yerine yapılmamasının bölge için bir şans olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında adil ve şeffaf bir yönetim gösterdiklerini söyleyen Çiftçi’nin “Bizim dönemimizde rant içeri giremez” sözleri eskiden millet belediyede tüm işlerini para ile mi yaptırıyordu? Sorusunu getirdi. Geçen yıl düzenlenen basın toplantısında da belediyenin ne kadar borç devraldığını söylemeyen Çiftçi, rakamların muhalefet meclis üyelerinin önergesi ile ortaya çıktığına dikkat çekerek, 30 milyona yakın borç ödendiğini ileri sürdü. Bir şehir için çakılan her çivi ve atılan her adım önemlidir ancak, Çayırova’da yapılandan çok yapılacak olanları gördük sanki. Üç yılda daha çok şeylerin yapılmasını beklerdim açıkçası. Şurada kaldı iki yıl, son altı ayı da seçim sürecine dahil edersek bir buçuk yılda bu söylenenlerin ne kadarı gerçekleşecek bunu zaman gösterecek. Kubbede sadece hoş seda bırakmak elbette güzel ama bu da yetmez, giderken eser de bırakmak gerekiyor. Hep geçmişe sitem eder, hep geçmişi konuşur, hep geçmişe takılırsak gelecek iki yıl sonunda da yine yapılacakları konuşuruz. Bugünden bizden söylemesi…. ADLİ TIP İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER! Gebze dün tarihi bir günü yaşadı ve açılışa adli tıp kurumu başkan yardımcısı olmak üzere Kocaeli çevresinden de çok sayıda katılım oldu. Türkiye’de ilk kez bir ilçede Adli Tıp Kurumu resmen açılmış oldu. Bu aslında Gebze’nin de gücünün bir göstergesidir. Geçen yıl bu haberi duyunca atlayıp Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanına gittim. Ciddi bir rahatsızlık geçirmiştim, tansiyonum 17, ateşim 40’larda idi ama kendime bu haberin Gebze için çok önemli olduğunu söyledim ve bir sonraki güne de manşet yaptım. Dün ise o tarihi günü yaşadık. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama bundan sonra Adli Tıp’ta işi olanların tüm işlemleri Gebze’de yapılacak. Doğrusu İstanbul’da 7-8 saat alan bir işlem burada 1 saatte yapılacak. Sanırım ihtiyaç halinde de Gebze’ye yakın birçok ile hizmet vereceğiz. İsim ayırt etmeksizin burada kimin emeği varsa Allah hepsinden razı olsun. Emeği geçenlere Gebze adına binlerce kez teşekkür ediyorum. Demek ki isteyince Gebze hak ettiğini alabiliyormuş, temennimiz darısının bundan sonraki hizmetlerin başına olmasıdır… Bu arada tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah hep birlikte sağlıklı ve huzurlu nice ramazanlar nasip eylesin….
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2022 - Cumartesi

ÇİFTÇİ’NİN SİTEMLİ ÜÇ YILI!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dün üç yılın değerlendirmesini yaptı. Sinevizyon eşliğinde ilçeye yapılacak olanları ve yapılanları anlatan çiftçi, konuşmasının önemli bir bölümünde ise sık sık eski yönetime sitem etti. Sorumuz üzerine ise bunu bir sitem olmadığını, Çayırova’da taşı taş üstüne koyan herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Ayrıca eski yönetimden kimseye de soruşturma açılmadığını ifade etti. O zaman bu sitemler neyeydi? Demek geldi içimdin… Başkan Çiftçi, konuşmasının daha başında devlet hastanesi, kent meydanı ve küçük sanayi sitesi için; “Bugüne kadar 10-12 yıl hep yapılacak, edilecek” denildi ama olmadı” ifadelerini kullandı ve hastanenin yeni yerine yapılmamasının bölge için bir şans olduğuna dikkat çekti.

Konuşmasında adil ve şeffaf bir yönetim gösterdiklerini söyleyen Çiftçi’nin “Bizim dönemimizde rant içeri giremez” sözleri eskiden millet belediyede tüm işlerini para ile mi yaptırıyordu? Sorusunu getirdi. Geçen yıl düzenlenen basın toplantısında da belediyenin ne kadar borç devraldığını söylemeyen Çiftçi, rakamların muhalefet meclis üyelerinin önergesi ile ortaya çıktığına dikkat çekerek, 30 milyona yakın borç ödendiğini ileri sürdü.

Bir şehir için çakılan her çivi ve atılan her adım önemlidir ancak, Çayırova’da yapılandan çok yapılacak olanları gördük sanki. Üç yılda daha çok şeylerin yapılmasını beklerdim açıkçası. Şurada kaldı iki yıl, son altı ayı da seçim sürecine dahil edersek bir buçuk yılda bu söylenenlerin ne kadarı gerçekleşecek bunu zaman gösterecek. Kubbede sadece hoş seda bırakmak elbette güzel ama bu da yetmez, giderken eser de bırakmak gerekiyor. Hep geçmişe sitem eder, hep geçmişi konuşur, hep geçmişe takılırsak gelecek iki yıl sonunda da yine yapılacakları konuşuruz. Bugünden bizden söylemesi….

ADLİ TIP İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Gebze dün tarihi bir günü yaşadı ve açılışa adli tıp kurumu başkan yardımcısı olmak üzere Kocaeli çevresinden de çok sayıda katılım oldu. Türkiye’de ilk kez bir ilçede Adli Tıp Kurumu resmen açılmış oldu. Bu aslında Gebze’nin de gücünün bir göstergesidir. Geçen yıl bu haberi duyunca atlayıp Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanına gittim. Ciddi bir rahatsızlık geçirmiştim, tansiyonum 17, ateşim 40’larda idi ama kendime bu haberin Gebze için çok önemli olduğunu söyledim ve bir sonraki güne de manşet yaptım. Dün ise o tarihi günü yaşadık. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama bundan sonra Adli Tıp’ta işi olanların tüm işlemleri Gebze’de yapılacak. Doğrusu İstanbul’da 7-8 saat alan bir işlem burada 1 saatte yapılacak. Sanırım ihtiyaç halinde de Gebze’ye yakın birçok ile hizmet vereceğiz. İsim ayırt etmeksizin burada kimin emeği varsa Allah hepsinden razı olsun. Emeği geçenlere Gebze adına binlerce kez teşekkür ediyorum. Demek ki isteyince Gebze hak ettiğini alabiliyormuş, temennimiz darısının bundan sonraki hizmetlerin başına olmasıdır…

Bu arada tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah hep birlikte sağlıklı ve huzurlu nice ramazanlar nasip eylesin….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.