Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

ERDOĞAN TÜRKKAN’I MECLİS’TE TUTMAZ!

Cuma günden beri Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit abisine küfrünü konuşuyoruz. Çok acı, acı olduğu kadar da utanç verici bir durum. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan da çok sert bir dille söyledi. Lütfü Türkkan Grup Başkan vekilliği görevinden istifa etti ancak yeterli bulunmadı. Hatta yakın çevresinden kendisine sahip çıkılmaya çalışılması parti tabanında da tepkilere yol açtı. Bu işten en çok rahatsız olan kesimlerin başında da İYİ Parti tabanının olduğunu gözlemliyoruz. Zira her ne olursa olsun savunulacak hiçbir yönü yok. Amalı fakatlı açıklamalar ise daha çok tepki topluyor. Erdoğan’dan sonra en çok Meral Akşener’in ne söyleyeceği merak ediliyordu, o da konuştu ve "Karşıdaki, genel başkanına küfürler etmiş ahlaksız bir adam da olsa hislerine yenik düştü. Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz." Dedi. Akşener’in bu sözleri kamuoyunda olduğu gibi kendi tabanında da yeterli bulunmadı. İşin özeti şu, Lütfü Türkkan’ın istifasından ziyade İYİ Parti’nin ihraç etmesini bekliyordu. Süreç uzayınca iş daha çok sahiplenmeye yöneldi ve bu da ister istemez tepkilere neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Lütfü Türkkan'la ilgili videoyu izleterek, "Gördüğünüz gibi neresinden tutsanız tutun rezillik, terbiyesizlik, saygısızlık, alçaklık olan bir skandalla karşı karşıyayız. Şehitliği anlayamamış olan bu kişinin parlamento çatısı altında yeri olmaması lazım. Kaldı ki başında bir bayan genel başkanın olduğu bu partide bir şehidimizin bacısına küfredilmesinin karşısında genel başkan bayanın buna tahammül etmemesi gerekir, bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir. Ama ne yazık, genel başkan vekilliğinden ihraç etmişler. Kimi kandırıyorsunuz ya?! Al birini vur ötekine. "dedi. Bu sözlerden sonra İYİ Parti ihraç olayını yapmazsa AK Parti’nin Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığını kaldırarak milletvekilliğini düşüreceğine inanıyorum.  Burada herkes siyaset yapıyor, haliyle ister istemez işin üzerinden bir siyasi çıkar da beklenecektir. Bu sözlerden sonra hepimizin bildiği Recep Tayyip Erdoğan Lütfü Türkkan’ı mecliste tutmaz. Hep birlikte bekleyip sonucun ne olacağını göreceğiz. ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUM! Bugün ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yılı….Biz ise neleri yazıyor, nelerle meşgul oluyoruz. Atatürk’ün söylediği muasır medeniyetler seviyesi bu değildi ama biz ne yazık ki ülkedeki siyasetin içinde bulunduğu seviyesizlikleri yazıyoruz.  Bugün ayrıca Gebze Kaymakamlığı tarafından Çoban Mustafa Paşa Camiinde saat 12.00’de Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutulacak. Ölülerimizi şarkı ve türkülerle anmak yerine bu tür programlarla anmanın daha doğru olacağına inanıyor, Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum.
Ekleme Tarihi: 10 Kasım 2021 - Çarşamba

ERDOĞAN TÜRKKAN’I MECLİS’TE TUTMAZ!

Cuma günden beri Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit abisine küfrünü konuşuyoruz. Çok acı, acı olduğu kadar da utanç verici bir durum. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan da çok sert bir dille söyledi. Lütfü Türkkan Grup Başkan vekilliği görevinden istifa etti ancak yeterli bulunmadı. Hatta yakın çevresinden kendisine sahip çıkılmaya çalışılması parti tabanında da tepkilere yol açtı. Bu işten en çok rahatsız olan kesimlerin başında da İYİ Parti tabanının olduğunu gözlemliyoruz. Zira her ne olursa olsun savunulacak hiçbir yönü yok. Amalı fakatlı açıklamalar ise daha çok tepki topluyor. Erdoğan’dan sonra en çok Meral Akşener’in ne söyleyeceği merak ediliyordu, o da konuştu ve "Karşıdaki, genel başkanına küfürler etmiş ahlaksız bir adam da olsa hislerine yenik düştü. Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz." Dedi. Akşener’in bu sözleri kamuoyunda olduğu gibi kendi tabanında da yeterli bulunmadı. İşin özeti şu, Lütfü Türkkan’ın istifasından ziyade İYİ Parti’nin ihraç etmesini bekliyordu. Süreç uzayınca iş daha çok sahiplenmeye yöneldi ve bu da ister istemez tepkilere neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Lütfü Türkkan'la ilgili videoyu izleterek, "Gördüğünüz gibi neresinden tutsanız tutun rezillik, terbiyesizlik, saygısızlık, alçaklık olan bir skandalla karşı karşıyayız. Şehitliği anlayamamış olan bu kişinin parlamento çatısı altında yeri olmaması lazım. Kaldı ki başında bir bayan genel başkanın olduğu bu partide bir şehidimizin bacısına küfredilmesinin karşısında genel başkan bayanın buna tahammül etmemesi gerekir, bu zatı partisinden ihraç etmesi gerekir. Ama ne yazık, genel başkan vekilliğinden ihraç etmişler. Kimi kandırıyorsunuz ya?! Al birini vur ötekine. "dedi.

Bu sözlerden sonra İYİ Parti ihraç olayını yapmazsa AK Parti’nin Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığını kaldırarak milletvekilliğini düşüreceğine inanıyorum.  Burada herkes siyaset yapıyor, haliyle ister istemez işin üzerinden bir siyasi çıkar da beklenecektir. Bu sözlerden sonra hepimizin bildiği Recep Tayyip Erdoğan Lütfü Türkkan’ı mecliste tutmaz. Hep birlikte bekleyip sonucun ne olacağını göreceğiz.

ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUM!

Bugün ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yılı….Biz ise neleri yazıyor, nelerle meşgul oluyoruz. Atatürk’ün söylediği muasır medeniyetler seviyesi bu değildi ama biz ne yazık ki ülkedeki siyasetin içinde bulunduğu seviyesizlikleri yazıyoruz.  Bugün ayrıca Gebze Kaymakamlığı tarafından Çoban Mustafa Paşa Camiinde saat 12.00’de Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutulacak. Ölülerimizi şarkı ve türkülerle anmak yerine bu tür programlarla anmanın daha doğru olacağına inanıyor, Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.