Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

Erdoğan’ın Dediği Oluyor Gibi…

Seveni sevmeyeni herkes şunu kabul eder ki Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider. Zaten bu kadar güçlü olmasa hem kendi partisini hem de diğer partileri bu kadar dizayn edemezdi. Dün sabah televizyonda haberleri izlerken bir gazetenin manşeti çok dikkatimi çekti. Gazetenin birinci baskısında “Kılıçdaroğlu aday” derken, bir diğer baskıda ise Kılıçdaroğlu’na atfen yapılan konuşmaya yer verilerek; “Aday benim” ifadeleri yer alıyordu. Haberi ilk görür görmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği oluyor dedim kendi kendime….Zira AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istiyor. Çünkü en zayıf halka görüntüsü var. Altı partinin genel başkanı bu konuda ne düşünüyor bilemiyorum ama iş böyle olacak olursa AK Parti bu seçimlerin öyle veya böyle galibi olur ve seçimden sonra da o masa duman olur. Buna rağmen CHP ve altı masa etrafındaki genel başkanlar adaylık açıklamasına kısa bir süre kala terse yatırma yapar mı bilemiyorum. Sokaktaki büyük çoğunluğun Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı istediğini herkes görüyor ama buna rağmen ilk karşı çıkan da CHP olunca çok da yapacak yorum bulamıyorum. Tablo böyle olursa bilin ki altı adaydan biri Erdoğan için çalışıyor demektir. Bakalım önümüzde daha çok uzun sayılabilecek bir zaman dilimi var. Daha nelere şahit olacağız…. KEŞKE MESAJLAR KADAR SAMİMİ OLSAK! Dün Mübarek Kadir Gecesi idi….Önceki geceden başlayıp dün gün boyu ve gece yarılarına kadar devam eden mesajlara cevap vermeye zorlandık. Zaman zaman atladığımız mesajlar da olabilir. Bu mesajları çoğu kez Cuma günleri de yaşıyoruz. Ama bir gerçek var ki mesajlar kadar samimi değiliz. Keşke bu özel günlerde gönderdiğimiz mesajlar kadar samimi olsak. Böyle olmadığı için de büyük sıkıntı yaşıyoruz. Eskiden beş kişi bir ekmeği yer doyardık, şimdi bir kişi beş ekmeği yiyor ve yine de doymuyor. Bunun temelinde de samimiyetsizlik yatıyor. Bu özel günlerin hatırına lütfen biraz daha samimi ve gösterişten uzak duralım. Yoksa gelecekte bunu da bulamayacağız. Biraz daha samimi, biraz daha içten olsak inanın çok şeyler değişecek. Bunu hepimiz çok iyi bilmeliyiz….Allah hepimize içten, samimi olmayı ve insanları ve canlıları daha çok sevmeyi nasip eylesin….Yoksa bu gösteriş, şaşa ve kibir bir gün hayal dünyamızdaki bütün gemileri batıracak…
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2022 - Perşembe

Erdoğan’ın Dediği Oluyor Gibi…

Seveni sevmeyeni herkes şunu kabul eder ki Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider. Zaten bu kadar güçlü olmasa hem kendi partisini hem de diğer partileri bu kadar dizayn edemezdi. Dün sabah televizyonda haberleri izlerken bir gazetenin manşeti çok dikkatimi çekti. Gazetenin birinci baskısında “Kılıçdaroğlu aday” derken, bir diğer baskıda ise Kılıçdaroğlu’na atfen yapılan konuşmaya yer verilerek; “Aday benim” ifadeleri yer alıyordu. Haberi ilk görür görmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği oluyor dedim kendi kendime….Zira AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istiyor. Çünkü en zayıf halka görüntüsü var. Altı partinin genel başkanı bu konuda ne düşünüyor bilemiyorum ama iş böyle olacak olursa AK Parti bu seçimlerin öyle veya böyle galibi olur ve seçimden sonra da o masa duman olur. Buna rağmen CHP ve altı masa etrafındaki genel başkanlar adaylık açıklamasına kısa bir süre kala terse yatırma yapar mı bilemiyorum. Sokaktaki büyük çoğunluğun Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı istediğini herkes görüyor ama buna rağmen ilk karşı çıkan da CHP olunca çok da yapacak yorum bulamıyorum. Tablo böyle olursa bilin ki altı adaydan biri Erdoğan için çalışıyor demektir. Bakalım önümüzde daha çok uzun sayılabilecek bir zaman dilimi var. Daha nelere şahit olacağız….

KEŞKE MESAJLAR KADAR SAMİMİ OLSAK!

Dün Mübarek Kadir Gecesi idi….Önceki geceden başlayıp dün gün boyu ve gece yarılarına kadar devam eden mesajlara cevap vermeye zorlandık. Zaman zaman atladığımız mesajlar da olabilir. Bu mesajları çoğu kez Cuma günleri de yaşıyoruz. Ama bir gerçek var ki mesajlar kadar samimi değiliz. Keşke bu özel günlerde gönderdiğimiz mesajlar kadar samimi olsak. Böyle olmadığı için de büyük sıkıntı yaşıyoruz. Eskiden beş kişi bir ekmeği yer doyardık, şimdi bir kişi beş ekmeği yiyor ve yine de doymuyor. Bunun temelinde de samimiyetsizlik yatıyor. Bu özel günlerin hatırına lütfen biraz daha samimi ve gösterişten uzak duralım. Yoksa gelecekte bunu da bulamayacağız. Biraz daha samimi, biraz daha içten olsak inanın çok şeyler değişecek. Bunu hepimiz çok iyi bilmeliyiz….Allah hepimize içten, samimi olmayı ve insanları ve canlıları daha çok sevmeyi nasip eylesin….Yoksa bu gösteriş, şaşa ve kibir bir gün hayal dünyamızdaki bütün gemileri batıracak…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.