Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

ESNAF ODASI SEÇİMLERİNDE TEŞKİLATÇILIK KAZANDI

Cumartesi günü Gebze esnaf odasının seçimleri vardı. Üç listenin yarıştığı seçimler kıran kırana geçti. Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı seçimlerde gerginlik yüzünden polis salonu boşaltmak zorunda kaldı. İlk bakışta mevcut başkan Kamil Yılmaz’ın kazanacağı konuşuluyordu ancak daha sonra Bayram Kurt ile yarışabilecekleri iddia edildi. Sandıklar açılınca Alper Demir 150 oya yanı bir farkla seçimleri kazandı. Mevcut yönetime bu kadar fark atmak büyük başarı anlamına geliyor.  Biz bile bugüne kadar seçim çalışmalarına çok fazla şahit olamamıştık ama MHP’lilerin de açık destek verdiği Alper Demir teşkilatçılık ve saha çalışması ile bunu başardı. Demir’e yeni görevinde başarılar diliyoru, genç ve dinamik bir yönetim ile başarılı olacağına inanıyorum. Seçim kaybedilmesinde mevcut başkan Kamil Yılmaz yönetiminin pandemi döneminde üyelere mesaj gönderdiği ve borcunu ödemeyenler için icra takibi başlatacağı mesajının da etkili olduğu ifade edildi. Uzun süredir şunu söylüyorum, bu koltukları yeri geldiğinde bırakmak gerekiyor. Yapışıp kalmak, kaybederek gitmek doğru olmuyor. Bunu GTO’da İbrahim Başaran ile yaşadık, kısa bir süre önce pazarcılar odasında Ziyaettin Erattır ile gördük, şimdi de Kamil Yılmaz ve ekibi büyük bir şok yaşadı. Bu dönem Kamil Yılmaz kendi yönetiminden birini aday gösterip çekilmiş olsa belki de aynı yönetim yine devam ederdi ama olmadı. Şimdi Alper Demir ve yönetimindeki çok sayıda genç arkadaşları esnafın sorunlarını çözmek için çalışmalı. Özellikle bir imza için İzmit’e gidilmesi esnaf için büyük sorun oluyor. Umarım bundan sonrası yeni yönetim adına çok daha güzel olur. KEŞKE GEBZE İÇİN DE AYNI MÜCADELEYİ VEREBİLSEK! Cumartesi günü yaşanan Gebze esnaf odası seçimlerinde büyük bir çekişme vardı. Kimin başkan olduğuna değinmeyeceğim ancak bir oda seçimleri, bir yönetime girme mücadelesi ve bir kazanma hırsı vardı ki akıllara zarar. Polis olmasa büyük sıkıntı yaşanır belki de kan gövdeyi götürürdü. Aynı süreçler Gebze Ticeret Odası seçimlerinde de yaşanıyor. Bir meclis üyesi ola bilmek için birçok kendisini parçalıyor, paralıyor ve büyük bir gerginlik süreci yaşıyor. Belediye meclis üyeliği seçimlerinde ise daha fazlası oluyor. Keşke şahsi çıkarlarımız için gösterdiğimiz bu mücadele sadece bir kez olsun Gebze’nin il olabilmesi için de gösterebilsek….Gebze Fatih Devlet hastanesinde doğumhane iki yıla yakındır kapalı kimsenin haberi bile yok, haberi olanların ise dünya umurunda değil. Şimdi Gebze’nin neden il yapılmadığını hepimiz çok daha iyi anlamış olmalıyız. …Gebze ve Gebzeli adına gerçekten çok yazık…
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2022 - Pazartesi

ESNAF ODASI SEÇİMLERİNDE TEŞKİLATÇILIK KAZANDI

Cumartesi günü Gebze esnaf odasının seçimleri vardı. Üç listenin yarıştığı seçimler kıran kırana geçti. Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı seçimlerde gerginlik yüzünden polis salonu boşaltmak zorunda kaldı. İlk bakışta mevcut başkan Kamil Yılmaz’ın kazanacağı konuşuluyordu ancak daha sonra Bayram Kurt ile yarışabilecekleri iddia edildi. Sandıklar açılınca Alper Demir 150 oya yanı bir farkla seçimleri kazandı. Mevcut yönetime bu kadar fark atmak büyük başarı anlamına geliyor.  Biz bile bugüne kadar seçim çalışmalarına çok fazla şahit olamamıştık ama MHP’lilerin de açık destek verdiği Alper Demir teşkilatçılık ve saha çalışması ile bunu başardı. Demir’e yeni görevinde başarılar diliyoru, genç ve dinamik bir yönetim ile başarılı olacağına inanıyorum. Seçim kaybedilmesinde mevcut başkan Kamil Yılmaz yönetiminin pandemi döneminde üyelere mesaj gönderdiği ve borcunu ödemeyenler için icra takibi başlatacağı mesajının da etkili olduğu ifade edildi.

Uzun süredir şunu söylüyorum, bu koltukları yeri geldiğinde bırakmak gerekiyor. Yapışıp kalmak, kaybederek gitmek doğru olmuyor. Bunu GTO’da İbrahim Başaran ile yaşadık, kısa bir süre önce pazarcılar odasında Ziyaettin Erattır ile gördük, şimdi de Kamil Yılmaz ve ekibi büyük bir şok yaşadı. Bu dönem Kamil Yılmaz kendi yönetiminden birini aday gösterip çekilmiş olsa belki de aynı yönetim yine devam ederdi ama olmadı. Şimdi Alper Demir ve yönetimindeki çok sayıda genç arkadaşları esnafın sorunlarını çözmek için çalışmalı. Özellikle bir imza için İzmit’e gidilmesi esnaf için büyük sorun oluyor. Umarım bundan sonrası yeni yönetim adına çok daha güzel olur.

KEŞKE GEBZE İÇİN DE AYNI MÜCADELEYİ VEREBİLSEK!

Cumartesi günü yaşanan Gebze esnaf odası seçimlerinde büyük bir çekişme vardı. Kimin başkan olduğuna değinmeyeceğim ancak bir oda seçimleri, bir yönetime girme mücadelesi ve bir kazanma hırsı vardı ki akıllara zarar. Polis olmasa büyük sıkıntı yaşanır belki de kan gövdeyi götürürdü. Aynı süreçler Gebze Ticeret Odası seçimlerinde de yaşanıyor. Bir meclis üyesi ola bilmek için birçok kendisini parçalıyor, paralıyor ve büyük bir gerginlik süreci yaşıyor. Belediye meclis üyeliği seçimlerinde ise daha fazlası oluyor. Keşke şahsi çıkarlarımız için gösterdiğimiz bu mücadele sadece bir kez olsun Gebze’nin il olabilmesi için de gösterebilsek….Gebze Fatih Devlet hastanesinde doğumhane iki yıla yakındır kapalı kimsenin haberi bile yok, haberi olanların ise dünya umurunda değil. Şimdi Gebze’nin neden il yapılmadığını hepimiz çok daha iyi anlamış olmalıyız. …Gebze ve Gebzeli adına gerçekten çok yazık…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.