19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

EYT DAVASI VE HEDEF TV…

Cuma akşamı Hedef TV’nin çok önemli bir program konuğu vardı. Gazeteci-Yazar Sinan Karaçay'ın sunumuyla ''Perdesiz Pencere'' program konuğu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak oldu. Daha program başlamadan Türkiye genelindeki tüm EYT’lilerin programı anında sahiplenmesi programın da çok büyük oranda izlenmesine yol açtı. Burada şunu fark ettim ki, EYT’liler her ne kadar birileri siyasi alana çekmiş olsa bile kendi davalarına fazlası ile sahip çıktıkları için bu kadar başarılı olmuşlar. Programın Hedef TV’nin bugüne kadar yayınlanan programlar arasında en çok izlenen program olduğunu büyük bir keyifle söyleyebilirim. Bu yazıyı yazarken rakam yaklaşık 40 bine doğru gidiyordu. Bu yüzden, programın yapımcısı Sinan Karaçay’ı program sonrası arayıp hemen tebrik ettim ve buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Yani yayıncılıkta işin özü şu, iyi bir eser ortaya çıkartırsanız insanlar sizi yerin on kat altında da olsanız bulabiliyor. Türkiye genelindeki tüm EYT’liler de bunu yaptı. Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın neler söylediğini buradan yazarsak sayfalar yetmez, ayrıntıları www.hedeftv.com.tr üzerinden yeniden izleyebilirsiniz. Ancak bir EYT mağduru olarak şunu ifade etmekte fayda var ki, burada bir halk gücü oluşmuş ve her geçen gün de bu güç çığ gibi büyüyor. Dünyada halk gücünün karşısında durabilecek bir güç olduğuna inanmıyorum. Bunu yakın tarihimiz 15 Temmuz’da bir kez daha gördük ki darbe heveslileri dile uçaklarla kaçmak zorunda kaldılar. Ben, bugünün iktidarının da bu gücün karşısında duracağına inanmıyorum. Sadece bugünü konuşmuyorum, bundan sonra da gelecek hiçbir güç bu tür oluşumların karşısında duramaz, durmamalı da zaten. Önümüzdeki seçimlere kadar EYT’lilerin sorunlarının çözüleceğine inanıyorum ama tüm mesele sadece emeklilik değil, başka sıkıntılar da var. Bugün emekliliği dolup da yaşı bekleyen insanlar sigorta pirimi ödedikçe alacakları emekli maaşları aşağıya düşüyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma ve bir o kadar da hukuksuz bir uygulama olamaz. Bu hukuksuzluğun da bir an önce giderilmesi gerekir. Hedef TV’ye gelince, bugüne kadar her ekrana çıktığımızda herkese açık çağrı yaptık ve bir ok çağrımız da zaman zaman geniş yankı uyandırdı. EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ve Sinan Karaçay da Cuma akşamki programı ile bizi zirveye çıkardılar. Emekleri için her ikisine de teşekkür ediyoruz. Bölgemiz için çok daha güzel şeyler yapabiliriz ama her şeyin de bizden istenmemesi gerekir. Yerel yönetimler, odalar, STK’lar ve diğer kurum ve kuruluşlar da bu tür etkinliklere katkı sunmalı.
Ekleme Tarihi: 14 Şubat 2022 - Pazartesi

EYT DAVASI VE HEDEF TV…

Cuma akşamı Hedef TV’nin çok önemli bir program konuğu vardı. Gazeteci-Yazar Sinan Karaçay'ın sunumuyla ''Perdesiz Pencere'' program konuğu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak oldu. Daha program başlamadan Türkiye genelindeki tüm EYT’lilerin programı anında sahiplenmesi programın da çok büyük oranda izlenmesine yol açtı. Burada şunu fark ettim ki, EYT’liler her ne kadar birileri siyasi alana çekmiş olsa bile kendi davalarına fazlası ile sahip çıktıkları için bu kadar başarılı olmuşlar. Programın Hedef TV’nin bugüne kadar yayınlanan programlar arasında en çok izlenen program olduğunu büyük bir keyifle söyleyebilirim. Bu yazıyı yazarken rakam yaklaşık 40 bine doğru gidiyordu. Bu yüzden, programın yapımcısı Sinan Karaçay’ı program sonrası arayıp hemen tebrik ettim ve buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yani yayıncılıkta işin özü şu, iyi bir eser ortaya çıkartırsanız insanlar sizi yerin on kat altında da olsanız bulabiliyor. Türkiye genelindeki tüm EYT’liler de bunu yaptı. Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın neler söylediğini buradan yazarsak sayfalar yetmez, ayrıntıları www.hedeftv.com.tr üzerinden yeniden izleyebilirsiniz. Ancak bir EYT mağduru olarak şunu ifade etmekte fayda var ki, burada bir halk gücü oluşmuş ve her geçen gün de bu güç çığ gibi büyüyor. Dünyada halk gücünün karşısında durabilecek bir güç olduğuna inanmıyorum. Bunu yakın tarihimiz 15 Temmuz’da bir kez daha gördük ki darbe heveslileri dile uçaklarla kaçmak zorunda kaldılar. Ben, bugünün iktidarının da bu gücün karşısında duracağına inanmıyorum. Sadece bugünü konuşmuyorum, bundan sonra da gelecek hiçbir güç bu tür oluşumların karşısında duramaz, durmamalı da zaten.

Önümüzdeki seçimlere kadar EYT’lilerin sorunlarının çözüleceğine inanıyorum ama tüm mesele sadece emeklilik değil, başka sıkıntılar da var. Bugün emekliliği dolup da yaşı bekleyen insanlar sigorta pirimi ödedikçe alacakları emekli maaşları aşağıya düşüyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma ve bir o kadar da hukuksuz bir uygulama olamaz. Bu hukuksuzluğun da bir an önce giderilmesi gerekir.

Hedef TV’ye gelince, bugüne kadar her ekrana çıktığımızda herkese açık çağrı yaptık ve bir ok çağrımız da zaman zaman geniş yankı uyandırdı. EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak ve Sinan Karaçay da Cuma akşamki programı ile bizi zirveye çıkardılar. Emekleri için her ikisine de teşekkür ediyoruz. Bölgemiz için çok daha güzel şeyler yapabiliriz ama her şeyin de bizden istenmemesi gerekir. Yerel yönetimler, odalar, STK’lar ve diğer kurum ve kuruluşlar da bu tür etkinliklere katkı sunmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.