19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GEBZE’NİN GÜCÜNU KULLANMAK!

Her defasında söylerim, Gebze ve Gebze bölgesinin gücünü bir türlü kullanamadık. Bugüne kadar il olma sürecindeki başarısızlığımız da buradan geliyor. Ne zaman ki bu gücü adam gibi kullanırsak Gebze o zaman il olacaktır. Geçen gün bir yazımda Gebze’nin il olması ile ilgili yapabileceğimiz bağlantıları yazmıştım. Bu bağlantıları ve iletişim kanallarını iyi kullanmamız durumunda Gebze’nin çok daha iyi olacağını söylemiştim. Eminim o insanların birçoğu da görevi bıraktıktan sonra “Neden bunları bize zamanında söylemediniz” diyecekler. Gebze’nin gücünü, sorununu ve çözüm yollarını aslında bugün de herkes biliyor ama kimse ihaleyi üzerine almak istemiyor. Geçmişte İbrahim Başaran’ın GTO Başkanlığı döneminde Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığı, Kemal Nehrozoğlu’nun genel sekreterliği döneminde aslında Gebze için büyük bir şans vardı ama kullanamadık. Daha sonra AK Parti Kocaeli milletvekillerine defalarca bakanlık verdi yine kullanamadık. Bakanlar Gebze adına samimi olamadı açıkçası. Çok sayıda iktidar milletvekili oldu ama Gebze bölgesinden sadece bir milletvekili iktidar partisi listesinden yer aldı onlar da çoğu kez konuşmaya cesaret edemedi ve bugünlere geldik. En büyük şansı da 7 Haziran 1 Kasım seçimleri arasında yakaladık ve oyumuzu bir koz olarak kullanma fırsatı vardı ama yine bunu düşünen olmadı. Önümüzdeki seçim Gebze’nin gücünü fark ettirmek için bu bölgede yaşayanlar için de aslında çok iyi bir fırsat. Umarım bu süreci f5orsata çevirir ve Gebze’nin gücünü iyi şekilde kullanırız. Yoksa bundan ötesi bizim için başarı sayılmaz…. TARAFTARLAR DERNEĞİ’NE SİTEM! Hafta sonu Gebzespor Taraftarlar Derneği’nin açılışı vardı. Bizim gibi bazı basın kuruluşları ile davet edilmesi gereken isimlerin davet edilmediğine şahit olduk. Gebzespor bu kentin takımıdır ve her zaman siyaset üstü olmalıdır. Biz kimse ile kırgın değiliz ama velev ki bize karşı kırgın olanlar varsa kırgınlıklar, dargınlıklar veya farklı dünya görüşleri bu ortamlarda olmamalı. Gebzespor ve taraftarlar derneğinin en önemli kolu da iletişim olmalı. Umarım bu bir unutkanlık sonucu olmuştur. Bu tür etkinliklerde bundan sonrasının daha güçlü iletişim içerisinde olmasını temenni ediyoruz. Buna rağmen dünkü Hedef Gazetesinde bu açılış manşet olarak yer aldı. Bu tür olayları kimse nefis meselesi yapmamalı ve Gebzespor’u taraftarıyla hak ettiği yerlere birlikte taşımalıyız. Küçük düşünürsek bunda başarılı olamayız, bizden söylemesi…
Ekleme Tarihi: 14 Aralık 2021 - Salı

GEBZE’NİN GÜCÜNU KULLANMAK!

Her defasında söylerim, Gebze ve Gebze bölgesinin gücünü bir türlü kullanamadık. Bugüne kadar il olma sürecindeki başarısızlığımız da buradan geliyor. Ne zaman ki bu gücü adam gibi kullanırsak Gebze o zaman il olacaktır. Geçen gün bir yazımda Gebze’nin il olması ile ilgili yapabileceğimiz bağlantıları yazmıştım. Bu bağlantıları ve iletişim kanallarını iyi kullanmamız durumunda Gebze’nin çok daha iyi olacağını söylemiştim. Eminim o insanların birçoğu da görevi bıraktıktan sonra “Neden bunları bize zamanında söylemediniz” diyecekler. Gebze’nin gücünü, sorununu ve çözüm yollarını aslında bugün de herkes biliyor ama kimse ihaleyi üzerine almak istemiyor. Geçmişte İbrahim Başaran’ın GTO Başkanlığı döneminde Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığı, Kemal Nehrozoğlu’nun genel sekreterliği döneminde aslında Gebze için büyük bir şans vardı ama kullanamadık. Daha sonra AK Parti Kocaeli milletvekillerine defalarca bakanlık verdi yine kullanamadık. Bakanlar Gebze adına samimi olamadı açıkçası. Çok sayıda iktidar milletvekili oldu ama Gebze bölgesinden sadece bir milletvekili iktidar partisi listesinden yer aldı onlar da çoğu kez konuşmaya cesaret edemedi ve bugünlere geldik. En büyük şansı da 7 Haziran 1 Kasım seçimleri arasında yakaladık ve oyumuzu bir koz olarak kullanma fırsatı vardı ama yine bunu düşünen olmadı. Önümüzdeki seçim Gebze’nin gücünü fark ettirmek için bu bölgede yaşayanlar için de aslında çok iyi bir fırsat. Umarım bu süreci f5orsata çevirir ve Gebze’nin gücünü iyi şekilde kullanırız. Yoksa bundan ötesi bizim için başarı sayılmaz….

TARAFTARLAR DERNEĞİ’NE SİTEM!

Hafta sonu Gebzespor Taraftarlar Derneği’nin açılışı vardı. Bizim gibi bazı basın kuruluşları ile davet edilmesi gereken isimlerin davet edilmediğine şahit olduk. Gebzespor bu kentin takımıdır ve her zaman siyaset üstü olmalıdır. Biz kimse ile kırgın değiliz ama velev ki bize karşı kırgın olanlar varsa kırgınlıklar, dargınlıklar veya farklı dünya görüşleri bu ortamlarda olmamalı. Gebzespor ve taraftarlar derneğinin en önemli kolu da iletişim olmalı. Umarım bu bir unutkanlık sonucu olmuştur. Bu tür etkinliklerde bundan sonrasının daha güçlü iletişim içerisinde olmasını temenni ediyoruz. Buna rağmen dünkü Hedef Gazetesinde bu açılış manşet olarak yer aldı. Bu tür olayları kimse nefis meselesi yapmamalı ve Gebzespor’u taraftarıyla hak ettiği yerlere birlikte taşımalıyız. Küçük düşünürsek bunda başarılı olamayız, bizden söylemesi…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.