19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GEBZESEM VE BATI YAKASI

Gebze bölgesinin başarılı sporcularını yetiştirecek olan GEBZESEM, Cuma günü düzenlenen güzel bir törenle açıldı. Kocaeli milletvekillerinin yanı sıra, Kaymakam ve belediye başkanlarının da yoğun ilgi gösterdiği törene sporcu adayı gençler de katıldı. İki kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı ise programın onur konuğu idi. Eski Fifa Hakemi Mustafa Çulcu’nun yönettiği bir de gösteri maçı yaptılar. Her biri alınlarından öpülesi Ampute Milli takım oyuncularına törene katılanlar büyük ilgi gösterdi.  Tesisin her tarafını gezme imkanı bulamadık ama alanında Türkiye’nin en büyüğü olduğunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın söyledi. Büyükakın ayrıca bugünün Kocaeli’nin Batı yakası için bayram olduğuna dikkat çekerek, Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası’ndan gelecek sporcuların gelecekte Avrupa ve Dünya şampiyonları olacağına dikkat çekti. Herkes şunu çok iyi bilir ki, bu tür tesisleri yapmak çok önemlidir ama en önemlisi tesisin başındaki insandır. Yani işi ehline vermek. AK Parti’nin bugüne kadar yapamadığı en önemli eksiklerden birisi de buydu. Ama burada şunu gördük ki, bölgemizin başarılı spor adamlarından Mürsel Sevindik bu işin koordinatörlüğüne getirilmiş. Salonun yapılması kadar anlamlı bulduk. Mürsel Sevindik’i buraya getirmek de yeterli olmalı. Önü açılmalı, sorunları çözülmeli ve başarıda engel olacak tüm engeller kaldırılmalıdır. Böyle olursa bu başarıların da kendiliğinden geleceğine inanıyorum. Salonu bölgemize kazandıran herkese teşekkür ediyor, Mursel Sevindik’e de görevinde başarılar diliyorum. Umarım çok kısa süre sonra bunun karşılığını fazlasıyla verecektir. Bir sözüm de o programın sorumlusuna; Gebze’de böyle bir programda kaymakama, ilçe spor müdürüne ve KASKF Başkanına oturtacak yer bulamıyorsanız bu işi bırakın ve bundan sonra bu tür programları başka birileri yapsın…. GEBZE TİCARET ODASI’NIN BÜYÜK VEFASI Yaklaşık 30 yıldır düzenlenen basın turnuvası 8 yıldır da Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Meclis Üyesi Sevgi Çiler çiftinin vefat eden oğulları Görkem Çiler anısına düzenleniyor. Turnuvanın büyük bir bölümünü de hedef TV ekranlarından canlı olarak yayınlıyoruz. Yarı final sonrası maçlarının çok daha iyi ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum.  Aslında turnuvanın bir teması ve Görkem Çiler’e vefa…Ama Nail Çiler bu işi tüm Gebze Ticaret Odası üyelerine yayarak güzel bir örnek oluyor.  Maça çıkan Gebze Ticaret Odası takımının ilk afişte koronadan vefat eden Dr. Lütfü Çetinkaya, ikinci afişte ise böbrek yetmezliğinden vefat eden Erdoğan Şahin’i anarak maça başlaması her şeyin önüne geçti. Gebze Ticaret Odasının bundan sonraki maçlarda da birçok isme vefa göstereceğine inanıyorum.  Bu anlamlı tavırlarından dolayı Başkan Çiler ve Gebze Ticaret Odası ekibini yürekten tebrik ediyorum.
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2021 - Pazartesi

GEBZESEM VE BATI YAKASI

Gebze bölgesinin başarılı sporcularını yetiştirecek olan GEBZESEM, Cuma günü düzenlenen güzel bir törenle açıldı. Kocaeli milletvekillerinin yanı sıra, Kaymakam ve belediye başkanlarının da yoğun ilgi gösterdiği törene sporcu adayı gençler de katıldı. İki kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı ise programın onur konuğu idi. Eski Fifa Hakemi Mustafa Çulcu’nun yönettiği bir de gösteri maçı yaptılar. Her biri alınlarından öpülesi Ampute Milli takım oyuncularına törene katılanlar büyük ilgi gösterdi.  Tesisin her tarafını gezme imkanı bulamadık ama alanında Türkiye’nin en büyüğü olduğunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın söyledi. Büyükakın ayrıca bugünün Kocaeli’nin Batı yakası için bayram olduğuna dikkat çekerek, Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası’ndan gelecek sporcuların gelecekte Avrupa ve Dünya şampiyonları olacağına dikkat çekti.

Herkes şunu çok iyi bilir ki, bu tür tesisleri yapmak çok önemlidir ama en önemlisi tesisin başındaki insandır. Yani işi ehline vermek. AK Parti’nin bugüne kadar yapamadığı en önemli eksiklerden birisi de buydu. Ama burada şunu gördük ki, bölgemizin başarılı spor adamlarından Mürsel Sevindik bu işin koordinatörlüğüne getirilmiş. Salonun yapılması kadar anlamlı bulduk. Mürsel Sevindik’i buraya getirmek de yeterli olmalı. Önü açılmalı, sorunları çözülmeli ve başarıda engel olacak tüm engeller kaldırılmalıdır. Böyle olursa bu başarıların da kendiliğinden geleceğine inanıyorum. Salonu bölgemize kazandıran herkese teşekkür ediyor, Mursel Sevindik’e de görevinde başarılar diliyorum. Umarım çok kısa süre sonra bunun karşılığını fazlasıyla verecektir.

Bir sözüm de o programın sorumlusuna; Gebze’de böyle bir programda kaymakama, ilçe spor müdürüne ve KASKF Başkanına oturtacak yer bulamıyorsanız bu işi bırakın ve bundan sonra bu tür programları başka birileri yapsın….

GEBZE TİCARET ODASI’NIN BÜYÜK VEFASI

Yaklaşık 30 yıldır düzenlenen basın turnuvası 8 yıldır da Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Meclis Üyesi Sevgi Çiler çiftinin vefat eden oğulları Görkem Çiler anısına düzenleniyor. Turnuvanın büyük bir bölümünü de hedef TV ekranlarından canlı olarak yayınlıyoruz. Yarı final sonrası maçlarının çok daha iyi ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum.  Aslında turnuvanın bir teması ve Görkem Çiler’e vefa…Ama Nail Çiler bu işi tüm Gebze Ticaret Odası üyelerine yayarak güzel bir örnek oluyor.  Maça çıkan Gebze Ticaret Odası takımının ilk afişte koronadan vefat eden Dr. Lütfü Çetinkaya, ikinci afişte ise böbrek yetmezliğinden vefat eden Erdoğan Şahin’i anarak maça başlaması her şeyin önüne geçti. Gebze Ticaret Odasının bundan sonraki maçlarda da birçok isme vefa göstereceğine inanıyorum.  Bu anlamlı tavırlarından dolayı Başkan Çiler ve Gebze Ticaret Odası ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.