19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GÜNDEM HEDEF TV’DE BELİRLENİYOR!

Hedef TV’de göreve başladıktan sonra birlikte güzel şeyleri ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta da gündemi belirleyen konuklarımızla kamuoyunu iyice bilgilendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak Müftü Selçuk Kılıçbay’ın Cuma akşamı ömer Avcı kardeşimize konuk olmasından başlayalım. Su gibi akan giden programda Selçuk Kılıçbay, Gebze olarak İdlib’te 60 konut yaptıklarını ve bunu yüze tamamlamak istediklerini söylemişti. Çok değerli bulduk ve gazetemizde de manşete taşıdık. Kızılay Haftası dolayısı ile kurumun Gebze şube başkanı Oya Tunçel bizim sabah programında konuğumuz oldu ve çok güzel bir programa daha ev sahipliği yaptık. Oya Tunçel’in özellikle Gebze’ye kan merkezi yapılması önerisini de bir gün sonra manşete taşıdık ve bölgedeki siyasetçilerin de ilgisine ve bilgisine sunduk. Daha sonra ise İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü misafirimiz oldu. Uluköylü’nün sözleri arasında en dikkat çekenlerden birisi de Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili olanı idi. Uluköylü, “Gebze Nakliyeciler Garajı ve eski adliye binasının belediyeye kazandırılması bizi umutlandırmıştı ancak aradan iki yılı aşkın süre geçmesine rağmen Zinnur Büyükgöz bize büyük bir hayal kırıklığı yaşattı” sözleri dikkat çekici idi. Uluköylü ayrıca, “Son 30 yılda Gebze’ye bir vergi dairesi yaptıramadık, vergi dairesinin aylık 120 milyon kira vermesi bir vatandaş olarak beni çok rahatsız ediyor” sözleri ile de iktidara tepki gösterdi. Programların finalini ise Cuma akşamı AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş ile yaptık. Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ın “Parantez” programına konuk olan Ellibeş, birbirinden farklı sorulara uzun uzun yanıtlar verdi. Ellibeş’in en önemli açıklamalarında biri de anketlerle ilgili oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın oylarını artırdığını söyleyen Bıyık, “Bugün seçim olsa İzmit merkezi de AK Partili bir belediye başkanı kazanıyor” dedi.  Bu sözler ekranlarda konuşulurken, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ekibi yayın binamıza girerek babalar günü dolayısı ile hazırlanan paketleri Ümit Medya bünyesinde çalışanlarına ulaştırdı. Aynı Hürriyet, daha önce de anneler günü dolayısı ile Gebze bölgesindeki kadın çalışanlara da ulaştırmıştı. Anlaşılan AK Parti İl Başkanı Ellibeş, CHP için İzmit’in de kaybedildiğini söylerken, Fatma Kaplan Hürriyet ise Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanlığı için bugünden çalışmalara hız verdi. Zaman daha neler gösterecek hep birlikte göreceğiz. Daha güzel konuklar ve programlarla bölgemizin gündemi Hedef Tv’de belirlenmeye devam edecek. Lütfen izleyin, öneride bulun ve eleştiriler yapın…
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2021 - Pazartesi

GÜNDEM HEDEF TV’DE BELİRLENİYOR!

Hedef TV’de göreve başladıktan sonra birlikte güzel şeyleri ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta da gündemi belirleyen konuklarımızla kamuoyunu iyice bilgilendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk olarak Müftü Selçuk Kılıçbay’ın Cuma akşamı ömer Avcı kardeşimize konuk olmasından başlayalım. Su gibi akan giden programda Selçuk Kılıçbay, Gebze olarak İdlib’te 60 konut yaptıklarını ve bunu yüze tamamlamak istediklerini söylemişti. Çok değerli bulduk ve gazetemizde de manşete taşıdık. Kızılay Haftası dolayısı ile kurumun Gebze şube başkanı Oya Tunçel bizim sabah programında konuğumuz oldu ve çok güzel bir programa daha ev sahipliği yaptık. Oya Tunçel’in özellikle Gebze’ye kan merkezi yapılması önerisini de bir gün sonra manşete taşıdık ve bölgedeki siyasetçilerin de ilgisine ve bilgisine sunduk.

Daha sonra ise İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü misafirimiz oldu. Uluköylü’nün sözleri arasında en dikkat çekenlerden birisi de Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili olanı idi. Uluköylü, “Gebze Nakliyeciler Garajı ve eski adliye binasının belediyeye kazandırılması bizi umutlandırmıştı ancak aradan iki yılı aşkın süre geçmesine rağmen Zinnur Büyükgöz bize büyük bir hayal kırıklığı yaşattı” sözleri dikkat çekici idi. Uluköylü ayrıca, “Son 30 yılda Gebze’ye bir vergi dairesi yaptıramadık, vergi dairesinin aylık 120 milyon kira vermesi bir vatandaş olarak beni çok rahatsız ediyor” sözleri ile de iktidara tepki gösterdi.

Programların finalini ise Cuma akşamı AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş ile yaptık. Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ın “Parantez” programına konuk olan Ellibeş, birbirinden farklı sorulara uzun uzun yanıtlar verdi. Ellibeş’in en önemli açıklamalarında biri de anketlerle ilgili oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın oylarını artırdığını söyleyen Bıyık, “Bugün seçim olsa İzmit merkezi de AK Partili bir belediye başkanı kazanıyor” dedi.  Bu sözler ekranlarda konuşulurken, CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ekibi yayın binamıza girerek babalar günü dolayısı ile hazırlanan paketleri Ümit Medya bünyesinde çalışanlarına ulaştırdı. Aynı Hürriyet, daha önce de anneler günü dolayısı ile Gebze bölgesindeki kadın çalışanlara da ulaştırmıştı. Anlaşılan AK Parti İl Başkanı Ellibeş, CHP için İzmit’in de kaybedildiğini söylerken, Fatma Kaplan Hürriyet ise Kocaeli büyükşehir Belediye Başkanlığı için bugünden çalışmalara hız verdi. Zaman daha neler gösterecek hep birlikte göreceğiz. Daha güzel konuklar ve programlarla bölgemizin gündemi Hedef Tv’de belirlenmeye devam edecek. Lütfen izleyin, öneride bulun ve eleştiriler yapın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.