Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

HASTALAR ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Bir süredir kamu hastanelerinde yaşanan sorunları yazıyorum. Sadece bölgemizde değil, Türkiye’nin birçok yerinde benzer sıkıntılar yaşanıyor. Hastaların büyük bir bölümü randevu alamıyor, randevu alanlar da tedavi olamadan evine dönüyor. Ağız birliği yapmışçasına her tarafta çok büyük sorun var ve kimin ne zaman nasıl bir çözüm üreteceği bilinemiyor. Evet, haklısınız hekimlerimizin ve sağlıkçılarımızın büyük sorunları var ama hastaların da sorunları var, hastalar da insan onları da görmek gerekiyor. Devasa hastane binalarının içerisinde bile çözüm bulunamıyor. Peki neden kısa sürede bu iş bu noktalara geldi? Gerçekten Türkiye’nin her yerinde ciddi bir sıkıntı mı var, yoksa ciddi bir gizli el bu işleri provoke mi ediyor? İşin bir başka boyutu daha var ki, iktidar partisi teşkilatlarından giden isimlere anında randevu verilebiliyor. O zaman bu insanların zorunlu olarak neden buralara gelmeye zorlanıyor. Madem doktor var, randevu var neden sistem üzerinden hastalara bu imkan sağlanmıyor. Bu yöntemle iktidar partisine yağcılık yaptığını sananlar aslında iktidar partisine en büyük ihaneti yapıyor. Bu işin torpil ve magazin boyutu bir yana, hastalar büyük sorun yaşıyor ve bir an önce hastanelerde yaşanan sorunlara çözüm bulunması gerekir. Yoksa daha sonrası çok daha kötü olabilir, bizden söylemesi. GAZİ AYDIN’A TEŞEKKÜR VE BAŞARILAR… Gebzeli Gazi Adem Aydın dün ziyaretimize geldi. Yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ve şahsıma yönelik hazırlattığı plaketi de bize takdim etti. Plaketin üzerinde Gazi Adem Aydın; “Gazilerimize vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizi çini teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadesini yazdırmıştı. Bedeninin bir bölümünü vatanı ve milleti için feda etmiş gazilerimizi manen de olsa mutlu edebiliyorsak kendimi çok bahtiyar hissederim. Beni tanıyanlar iyi bilirler, öyle herkesin plaketini almam, öyle bir hastalığım da yoktur ama bu plaketi meslek hayatımın en önemli hatıralarından biri olarak sonuna kadar saklayacağım. Kendisine ve emeklerine çok teşekkür ediyorum. Bu arada Gazi Adem Aydın; Gebze Halinin yakınlarında “Gazi Palet” adıyla yeni bir ticaret hayatına atılmış ve helalinden kazanmanın mücadelesini veriyor. Gebze’de yaşayan kim varsa helal ticareti konusunda kendisine destek olmalı. Yeni ticaretinin de Gazi Aydın’a hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum. Allah yolunu açık eylesin, bol kazançlar sevgili Gazi Adem kardeşim…
Ekleme Tarihi: 03 Haziran 2022 - Cuma

HASTALAR ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Bir süredir kamu hastanelerinde yaşanan sorunları yazıyorum. Sadece bölgemizde değil, Türkiye’nin birçok yerinde benzer sıkıntılar yaşanıyor. Hastaların büyük bir bölümü randevu alamıyor, randevu alanlar da tedavi olamadan evine dönüyor. Ağız birliği yapmışçasına her tarafta çok büyük sorun var ve kimin ne zaman nasıl bir çözüm üreteceği bilinemiyor. Evet, haklısınız hekimlerimizin ve sağlıkçılarımızın büyük sorunları var ama hastaların da sorunları var, hastalar da insan onları da görmek gerekiyor. Devasa hastane binalarının içerisinde bile çözüm bulunamıyor. Peki neden kısa sürede bu iş bu noktalara geldi? Gerçekten Türkiye’nin her yerinde ciddi bir sıkıntı mı var, yoksa ciddi bir gizli el bu işleri provoke mi ediyor?

İşin bir başka boyutu daha var ki, iktidar partisi teşkilatlarından giden isimlere anında randevu verilebiliyor. O zaman bu insanların zorunlu olarak neden buralara gelmeye zorlanıyor. Madem doktor var, randevu var neden sistem üzerinden hastalara bu imkan sağlanmıyor. Bu yöntemle iktidar partisine yağcılık yaptığını sananlar aslında iktidar partisine en büyük ihaneti yapıyor. Bu işin torpil ve magazin boyutu bir yana, hastalar büyük sorun yaşıyor ve bir an önce hastanelerde yaşanan sorunlara çözüm bulunması gerekir. Yoksa daha sonrası çok daha kötü olabilir, bizden söylemesi.

GAZİ AYDIN’A TEŞEKKÜR VE BAŞARILAR…

Gebzeli Gazi Adem Aydın dün ziyaretimize geldi. Yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ve şahsıma yönelik hazırlattığı plaketi de bize takdim etti. Plaketin üzerinde Gazi Adem Aydın; “Gazilerimize vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizi çini teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadesini yazdırmıştı. Bedeninin bir bölümünü vatanı ve milleti için feda etmiş gazilerimizi manen de olsa mutlu edebiliyorsak kendimi çok bahtiyar hissederim. Beni tanıyanlar iyi bilirler, öyle herkesin plaketini almam, öyle bir hastalığım da yoktur ama bu plaketi meslek hayatımın en önemli hatıralarından biri olarak sonuna kadar saklayacağım. Kendisine ve emeklerine çok teşekkür ediyorum.

Bu arada Gazi Adem Aydın; Gebze Halinin yakınlarında “Gazi Palet” adıyla yeni bir ticaret hayatına atılmış ve helalinden kazanmanın mücadelesini veriyor. Gebze’de yaşayan kim varsa helal ticareti konusunda kendisine destek olmalı. Yeni ticaretinin de Gazi Aydın’a hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum. Allah yolunu açık eylesin, bol kazançlar sevgili Gazi Adem kardeşim…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.