Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

HEDEF TV VE GEBZE’NİN GÜCÜ…

Uzun yıllar Gebze’de bu mesleğin içerisindeyiz. Öyle günlerimiz geçtik ki bugün sile aklımıza geldiğinde gözlerimizin yaşardığı anlar oluyor. Hayatımızı yazsak romanı bırakın belki de ansiklopedi olurdu ama biz yine de yola devam ettik. Bu süreçte çok sayıda vali, kaymakam, milletvekili ile çalışma imkanımız oldu. AK Parti ile birlikte bu süreç daha da hızlandı ve Kocaeli’nin iki bakanlarının olduğu dönemleri yaşadık. Hatta zaman zaman iki bakanın hafta iki kez Gebze bölgesine geldiğine şahit olduk. Bir zamanlar kırmızı plakalı araçlar Gebze’de cirit atıyordu. Hepsinin özeti ise şu: herkes yaptığı ile anılıyor. Keşke o kırmızı plakalı araçların cirit attığı dönemlerde Gebze daha fazla hizmet almış olsaydı. Bakanlardan iltimas istemedik ama hak ettiğimiz hizmetleri de alamadık. Burada Gebze’de yaşayanlar olarak bizde de büyük suç var. Hep geleni alkışladık, gidene bay bay çektik. Kimseye yüzüne karşı gerçek anlamda yapması gerekeni söyleyemedik, söylesek de bir iki cılız ses ile kaldı, o da dikkate alınmadı. Kısacası Gebze’nin gücünü kullanamadık. Bir süredir hedeftv.com.tr üzerinden televizyon yayınları yapıyoruz ve çok güzel programlara vesile oluyoruz. Birebirde Gebze’de çok kaliteli insanların olduğunu he zaman söylemiştim zaten, televizyon sürecinden sonra bu gerçeği çok daha fazlasıyla görmeye başladık. Gebze’nin en büyük eksiklerinden birisinin televizyon olduğunu defalarca söylemiştim, iki buçuk aylık Ümit Medya ailesi içerisinde olduğum sürede ne kadar da haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum. Bugün her geçen gün izlenme oranı daha da yukarılara çıkan Hedef TV’de önümüzdeki süreçte çok daha başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Buradan herekse açık çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu televizyonu izleyin, eleştirin ve bize projeler getirin. Özellikle genç ve yetenekli üniversite mezunlarından Gebze adına çok daha iyi şeyler bekliyorum. Güçlü bir Hedef TV’nin Gebze’nin gücüne de güç katacağına inanıyorum. Özellikle yaptığımız programların ardından Gebze’de bu işe çok da fazlasıyla ihtiyaç olduğunu gözlemledik. Hele ki orijinal fikirleri olan çok sayıda insanın programlarda olması bize ve Gebze’ye ayrı bir değer katıyor. Gelin şu Gebze’nin gücünü bundan sonra çok daha iyi kullanalım ve büyük Gebze’nin herkese daha fazla katkısı olsun.  Yoksa bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da boşuna ağlamamın kimseye katkısı olmayacak. Bayramda da mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Hepinize sağlıklı günler iyi bayramlar diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2021 - Pazartesi

HEDEF TV VE GEBZE’NİN GÜCÜ…

Uzun yıllar Gebze’de bu mesleğin içerisindeyiz. Öyle günlerimiz geçtik ki bugün sile aklımıza geldiğinde gözlerimizin yaşardığı anlar oluyor. Hayatımızı yazsak romanı bırakın belki de ansiklopedi olurdu ama biz yine de yola devam ettik.

Bu süreçte çok sayıda vali, kaymakam, milletvekili ile çalışma imkanımız oldu. AK Parti ile birlikte bu süreç daha da hızlandı ve Kocaeli’nin iki bakanlarının olduğu dönemleri yaşadık. Hatta zaman zaman iki bakanın hafta iki kez Gebze bölgesine geldiğine şahit olduk. Bir zamanlar kırmızı plakalı araçlar Gebze’de cirit atıyordu. Hepsinin özeti ise şu: herkes yaptığı ile anılıyor.

Keşke o kırmızı plakalı araçların cirit attığı dönemlerde Gebze daha fazla hizmet almış olsaydı. Bakanlardan iltimas istemedik ama hak ettiğimiz hizmetleri de alamadık. Burada Gebze’de yaşayanlar olarak bizde de büyük suç var. Hep geleni alkışladık, gidene bay bay çektik. Kimseye yüzüne karşı gerçek anlamda yapması gerekeni söyleyemedik, söylesek de bir iki cılız ses ile kaldı, o da dikkate alınmadı. Kısacası Gebze’nin gücünü kullanamadık.

Bir süredir hedeftv.com.tr üzerinden televizyon yayınları yapıyoruz ve çok güzel programlara vesile oluyoruz. Birebirde Gebze’de çok kaliteli insanların olduğunu he zaman söylemiştim zaten, televizyon sürecinden sonra bu gerçeği çok daha fazlasıyla görmeye başladık. Gebze’nin en büyük eksiklerinden birisinin televizyon olduğunu defalarca söylemiştim, iki buçuk aylık Ümit Medya ailesi içerisinde olduğum sürede ne kadar da haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum. Bugün her geçen gün izlenme oranı daha da yukarılara çıkan Hedef TV’de önümüzdeki süreçte çok daha başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Buradan herekse açık çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu televizyonu izleyin, eleştirin ve bize projeler getirin. Özellikle genç ve yetenekli üniversite mezunlarından Gebze adına çok daha iyi şeyler bekliyorum.

Güçlü bir Hedef TV’nin Gebze’nin gücüne de güç katacağına inanıyorum. Özellikle yaptığımız programların ardından Gebze’de bu işe çok da fazlasıyla ihtiyaç olduğunu gözlemledik. Hele ki orijinal fikirleri olan çok sayıda insanın programlarda olması bize ve Gebze’ye ayrı bir değer katıyor. Gelin şu Gebze’nin gücünü bundan sonra çok daha iyi kullanalım ve büyük Gebze’nin herkese daha fazla katkısı olsun.  Yoksa bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da boşuna ağlamamın kimseye katkısı olmayacak.

Bayramda da mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Hepinize sağlıklı günler iyi bayramlar diliyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.