Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

HEDEF TV’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Dünkü yazımda da belirttiğim gibi Hedef TV’de yeni dönem başladı. Bir süredir stüdyo ve altyapı çalışmalarının devam ettiği Hedef TV’de yeniden sizlerle birlikte olduk. Yenilenen stüdyomuzun yanı sıra güçlenen alt yapımızla bölgede ayrı bir güç olmayı hedefliyoruz. Bu yeniliklerle birlikte bölgemizin de medyadaki gücünün daha da artacağını, sesimizin daha da gür çıkacağını herkese hatırlatmak isteriz. Dün, yeni dönemin ilk sabah kuşağı programında ilk yayını yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ile yaptık, çok güzel bir program oldu ve izleyiciler de programa katkı sundular. Burada göreve başladığım günden beri şunu biliyordum ki; Nihat Yıldırım’ın niyeti hiç bir zaman bir kamera ve bir tripot ile yayın yapmak değildi. Her geçen gün daha çok fikir üretti, bu alanda daha çok ziyaretler yaptı ve daha çok altyapı hazırlığında oldu. Yaklaşık 45 günlük süreçte şunu gördük ki, Gebze bölgesi bunu fazlasıyla hak ediyor. Bugün ulusal yayın yapan televizyonların altyapısına yakın güçlenme sağladık. Bunun ekrana yansıması bizi fazlasıyla memnun edecek. Bununla birlikte yeni programcı arkadaşlarımızın da bize daha fazla güç katacağına inanıyoruz. Ne kadar yatırım yaparsanız yapın iş insanla yapılıyor. İşi ehline vermezseniz üç ay sonra gümlersiniz. Ama hedef TV sadece altyapısı ile değil programları ve programcıları ile de bir marka olacak inşallah. Bu yüzden sesimizin ve görüntümüzün ulaştığı her noktaya yeniden çağrıda bulunuyoruz ve “Sesiniz olmak istiyoruz, lütfen siz de bize ses verin” diyoruz. Gebze için bir tezim var ve bunu her zaman savunurum. Bu şehrin uydudan yayın yapan güçlü bir televizyon kanalı olmuş olsa inanın çoktan il olmuştuk. Bunun için “Ne alaka “ diyenler olabilir ama ben onlardan değilim. İl olma konusunda kendimize yeterince Gebze dışına anlatamadık. Tuzla ile Dilovası arasında bağırdık-çağırdık ama bizi kimse duymadı. Her dönem meclise bir iki vekilimiz oldu onlar da ya gür sesle konuşamadı, ya da yalnız kaldığı için konuşmak istemedi ve bugünlere geldik. Güçlü bir televizyonun Gebze için de büyük bir güç olduğunu söylemek en doğru şey olur. Dün sabah yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ile canlı yayında konuşurken beni heyecanlandıran tarafı, Hedef TV’nin gelecekte ki hedefinin uydudan yayın yaptığını söylemek oldu. Bu krizde bu yatırımı yapan Nihat Yıldırım’ın bundan sonra da uydu hesaplarını yapacağına fazlasıyla inanmaya başladım. Allah o günleri bize nasip eder gösterirse o zaman bizi kimse tutamaz. Hedef TV’nin seyri ve keyfi de bir başka olur. O yüzden bunun için eleştiri ve önerilerinizi, destek ve dualarınızı bekliyoruz. Bu şehir çok güçlü ve hepimize yetecek kadar pasta da var börek de ama hep birlikte bu şehrin gücünü bu şehir için biraz daha fazla kullanalım. Bakın o zaman Gebze ne kadar daha güzel olacak?  
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2021 - Salı

HEDEF TV’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Dünkü yazımda da belirttiğim gibi Hedef TV’de yeni dönem başladı. Bir süredir stüdyo ve altyapı çalışmalarının devam ettiği Hedef TV’de yeniden sizlerle birlikte olduk. Yenilenen stüdyomuzun yanı sıra güçlenen alt yapımızla bölgede ayrı bir güç olmayı hedefliyoruz. Bu yeniliklerle birlikte bölgemizin de medyadaki gücünün daha da artacağını, sesimizin daha da gür çıkacağını herkese hatırlatmak isteriz. Dün, yeni dönemin ilk sabah kuşağı programında ilk yayını yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ile yaptık, çok güzel bir program oldu ve izleyiciler de programa katkı sundular. Burada göreve başladığım günden beri şunu biliyordum ki; Nihat Yıldırım’ın niyeti hiç bir zaman bir kamera ve bir tripot ile yayın yapmak değildi. Her geçen gün daha çok fikir üretti, bu alanda daha çok ziyaretler yaptı ve daha çok altyapı hazırlığında oldu. Yaklaşık 45 günlük süreçte şunu gördük ki, Gebze bölgesi bunu fazlasıyla hak ediyor. Bugün ulusal yayın yapan televizyonların altyapısına yakın güçlenme sağladık. Bunun ekrana yansıması bizi fazlasıyla memnun edecek. Bununla birlikte yeni programcı arkadaşlarımızın da bize daha fazla güç katacağına inanıyoruz. Ne kadar yatırım yaparsanız yapın iş insanla yapılıyor. İşi ehline vermezseniz üç ay sonra gümlersiniz. Ama hedef TV sadece altyapısı ile değil programları ve programcıları ile de bir marka olacak inşallah. Bu yüzden sesimizin ve görüntümüzün ulaştığı her noktaya yeniden çağrıda bulunuyoruz ve “Sesiniz olmak istiyoruz, lütfen siz de bize ses verin” diyoruz.

Gebze için bir tezim var ve bunu her zaman savunurum. Bu şehrin uydudan yayın yapan güçlü bir televizyon kanalı olmuş olsa inanın çoktan il olmuştuk. Bunun için “Ne alaka “ diyenler olabilir ama ben onlardan değilim. İl olma konusunda kendimize yeterince Gebze dışına anlatamadık. Tuzla ile Dilovası arasında bağırdık-çağırdık ama bizi kimse duymadı. Her dönem meclise bir iki vekilimiz oldu onlar da ya gür sesle konuşamadı, ya da yalnız kaldığı için konuşmak istemedi ve bugünlere geldik. Güçlü bir televizyonun Gebze için de büyük bir güç olduğunu söylemek en doğru şey olur. Dün sabah yönetim kurulu başkanımız Nihat Yıldırım ile canlı yayında konuşurken beni heyecanlandıran tarafı, Hedef TV’nin gelecekte ki hedefinin uydudan yayın yaptığını söylemek oldu. Bu krizde bu yatırımı yapan Nihat Yıldırım’ın bundan sonra da uydu hesaplarını yapacağına fazlasıyla inanmaya başladım. Allah o günleri bize nasip eder gösterirse o zaman bizi kimse tutamaz. Hedef TV’nin seyri ve keyfi de bir başka olur. O yüzden bunun için eleştiri ve önerilerinizi, destek ve dualarınızı bekliyoruz. Bu şehir çok güçlü ve hepimize yetecek kadar pasta da var börek de ama hep birlikte bu şehrin gücünü bu şehir için biraz daha fazla kullanalım. Bakın o zaman Gebze ne kadar daha güzel olacak?

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.