Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

HEDEF TV’DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Ümit Medya bünyesinde yayın yapan Hedef TV’de bir buçuk aya yakın süredir altyapı ve yenilik çalışmaları vardı. Bunun için programlara zorunlu olarak bir süre ara vermiştik. Geçen hafta başladığımız test yayınına bugün itibarı ile yeni yayın dönemi olarak start veriyoruz. Gerek teknik altyapısı, gerekse yenilenen stüdyosu, gerekse programları ile Hedef TV’nin çok daha farklı olacağını bugünden sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedef TV’de göreve başladığım günden beri ayın ifadeleri kullanıyorum. Lütfen bu televizyonu izleyin, eleştirin ve programlarına fikirlerinizle katkı sunun. Ayrıca fikri ve projesi olan herkese hedef TV ekranlarının açık olduğunu buradan bir kez daha yineliyorum. Şunu kabullenmek gerekir ki; Gebze bugüne kadar il olamamışsa bunda Gebze dışına yayın yapan iyi bir televizyonunun olmayışı da büyük etkendir. Bugün gelişen teknoloji ile birlikte yazdığınız bir haberi ve yayınladığınız bir televizyon programını aynı anda dünyanın diğer ucuna da gönderebiliyorsunuz. Bu aynı zamanda bizim için de insanoğlu için de bir nimettir ve bunun kıymetini bilmeli ve çok iyi değerlendirmeliyiz.  Bugün biz startı veriyoruz ve bundan sonrası biraz da size kalmış. Programlarımız ne kadar çok izlenir, ne kadar çok eleştirilir, ne kadar çok öneri sunulursa o kadar mutlu oluruz. Ayrıca susması gerekenlerin konuştuğu, konuşması gerekenlerin sustuğu bir ülkede konuşmak isteyen herkese ekranlarımızı açıyoruz, lütfen bu çağrımıza siz de kulak verin. İnşallah hep birlikte çok daha güzel günler göreceğiz…. DİLOVASI HASTANESİ GÜZEL OLACAK! Bizim meslekte olaylara hep eleştirisel olarak bakmak vardır ama güzel şeyler yapıldığı zaman yiğidin hakkını da teslim ederiz. Bugün güzel olaylardan birisi de birisi de Dilovası’nda gerçekleştirilecek. Hastanenin statüsü değiştirildi ve bir süre sonra Dilovası Devlet Hastanesinde önce mevcut yatak sayısının 25’ten elliye çıkartılacak. Ayrıca hastanede yeni bölümler olan; deri ve zührevi hastalıklar, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, fiziksel ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, kulak- burun- boğaz, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, radyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, tıbbi biyokimya ve üroloji bölümleri de açılacak. Açıkçası bu bölümlerin yeni açılacağını görünce de biraz garipsedim ve şaşırdım. Zira bugüne kadar bu bölümlerin büyük bir bölümü bu hastanede olmalıydı. Ama geç de olsa bugün güzel bir hizmet yerine getiriliyor, emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Dilovası’nda yaşayan bir vatandaşı en ufak sağlık sorunları için ilçe dışına göndermek çok da doğru değildi. Umarım bundan sonra Dilovası’nın sağlık sorunları eskiye oranla çok daha iyi çözülür.  
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2021 - Pazartesi

HEDEF TV’DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Ümit Medya bünyesinde yayın yapan Hedef TV’de bir buçuk aya yakın süredir altyapı ve yenilik çalışmaları vardı. Bunun için programlara zorunlu olarak bir süre ara vermiştik. Geçen hafta başladığımız test yayınına bugün itibarı ile yeni yayın dönemi olarak start veriyoruz. Gerek teknik altyapısı, gerekse yenilenen stüdyosu, gerekse programları ile Hedef TV’nin çok daha farklı olacağını bugünden sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedef TV’de göreve başladığım günden beri ayın ifadeleri kullanıyorum. Lütfen bu televizyonu izleyin, eleştirin ve programlarına fikirlerinizle katkı sunun. Ayrıca fikri ve projesi olan herkese hedef TV ekranlarının açık olduğunu buradan bir kez daha yineliyorum. Şunu kabullenmek gerekir ki; Gebze bugüne kadar il olamamışsa bunda Gebze dışına yayın yapan iyi bir televizyonunun olmayışı da büyük etkendir. Bugün gelişen teknoloji ile birlikte yazdığınız bir haberi ve yayınladığınız bir televizyon programını aynı anda dünyanın diğer ucuna da gönderebiliyorsunuz. Bu aynı zamanda bizim için de insanoğlu için de bir nimettir ve bunun kıymetini bilmeli ve çok iyi değerlendirmeliyiz.  Bugün biz startı veriyoruz ve bundan sonrası biraz da size kalmış. Programlarımız ne kadar çok izlenir, ne kadar çok eleştirilir, ne kadar çok öneri sunulursa o kadar mutlu oluruz. Ayrıca susması gerekenlerin konuştuğu, konuşması gerekenlerin sustuğu bir ülkede konuşmak isteyen herkese ekranlarımızı açıyoruz, lütfen bu çağrımıza siz de kulak verin. İnşallah hep birlikte çok daha güzel günler göreceğiz….

DİLOVASI HASTANESİ GÜZEL OLACAK!

Bizim meslekte olaylara hep eleştirisel olarak bakmak vardır ama güzel şeyler yapıldığı zaman yiğidin hakkını da teslim ederiz. Bugün güzel olaylardan birisi de birisi de Dilovası’nda gerçekleştirilecek. Hastanenin statüsü değiştirildi ve bir süre sonra Dilovası Devlet Hastanesinde önce mevcut yatak sayısının 25’ten elliye çıkartılacak. Ayrıca hastanede yeni bölümler olan; deri ve zührevi hastalıklar, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, fiziksel ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, kulak- burun- boğaz, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, radyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, tıbbi biyokimya ve üroloji bölümleri de açılacak. Açıkçası bu bölümlerin yeni açılacağını görünce de biraz garipsedim ve şaşırdım. Zira bugüne kadar bu bölümlerin büyük bir bölümü bu hastanede olmalıydı. Ama geç de olsa bugün güzel bir hizmet yerine getiriliyor, emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Dilovası’nda yaşayan bir vatandaşı en ufak sağlık sorunları için ilçe dışına göndermek çok da doğru değildi. Umarım bundan sonra Dilovası’nın sağlık sorunları eskiye oranla çok daha iyi çözülür.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.