Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

HERKES GEBZESPOR’U BU KADAR SEVERKEN!

Gebzespor’un dün sezon açılışı vardı. Açılışa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, KOTSİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, kulüp yöneticileri, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Güzel bir atmosfer vardı, önce kurban kesildi, ardından da dualar edildi. Açılış öncesi ve sonrası Gebzespor’un durumu ile ilgili Hedef TV’ye özel röportajlar da yaptık. Açılış esnasında da güzel temennilerde bulunuldu. Herkesin bu kadar istediği şeyin olması gerekir artık. Spor’a siyaset karıştırmamak gerekir ama Gebzespor’da biraz farklı oldu sanki…Başarıda herkes payını alabilir ama başarısızlıkta AK Parti ve Gebze Belediyesi de fazla zarar görür gibi. Hele ki bir genel seçim öncesi elde edilecek başarısızlığın faturasının daha da ağır olacağına inanıyorum. O yüzden testi kırılmadan bugün hatırlatmakta fayda var. Bir şehir için spor kulüpleri ve yerel basının önemi her zaman marka değerleridir. Gebzespor bugün buralarda hiç olmaması gerekirdi. Bazen para da her şeyi çözmüyor. O yüzden bugünden çok iyi bir plan yapılmalı ve sonucu da iyi getirilmelidir. Gebzespor bu şehrin marke değeridir ve siyaset üstü tutulması gerekir. Bunu derken bir parti içerisindeki insanlar bu takıma destek veriyorsa yanlış yapılıyor anlamında söylemiyorum. Herkes ne demek istediğimi en az benim kadar anlıyor. Bu sezon Gebzespor yönetimi güzel bir uygulama yaptı ve protokol tribünlerine “Gold Kart” alanlar girebilecek. Bu uygulama güzel bir şey, hem Gebzespor’a katkısı olacak hem de herkes duracağı ve oturacağı yeri bilecek. Bu uygulamanın gelecekte daha yaygınlaştırılması gerektiğine inanıyorum. Gebzespor’un başarısı hepimizin başarısıdır, Gebze’nin marka değerinin artması, isminin daha çok duyulmasıdır. Parti farkı gözetmeksizin destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel atmosferin ardından bir iş de Köksal Hoca ve öğrencilerine düşüyor. Bulunduğumuz yer artık bize yakışmıyor. Lütfen Gebze’yi ve Gebzespor’u da bu bataklıktan kurtarın…
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2021 - Çarşamba

HERKES GEBZESPOR’U BU KADAR SEVERKEN!

Gebzespor’un dün sezon açılışı vardı. Açılışa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, KOTSİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, kulüp yöneticileri, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı.

Güzel bir atmosfer vardı, önce kurban kesildi, ardından da dualar edildi. Açılış öncesi ve sonrası Gebzespor’un durumu ile ilgili Hedef TV’ye özel röportajlar da yaptık. Açılış esnasında da güzel temennilerde bulunuldu. Herkesin bu kadar istediği şeyin olması gerekir artık. Spor’a siyaset karıştırmamak gerekir ama Gebzespor’da biraz farklı oldu sanki…Başarıda herkes payını alabilir ama başarısızlıkta AK Parti ve Gebze Belediyesi de fazla zarar görür gibi. Hele ki bir genel seçim öncesi elde edilecek başarısızlığın faturasının daha da ağır olacağına inanıyorum. O yüzden testi kırılmadan bugün hatırlatmakta fayda var. Bir şehir için spor kulüpleri ve yerel basının önemi her zaman marka değerleridir. Gebzespor bugün buralarda hiç olmaması gerekirdi. Bazen para da her şeyi çözmüyor. O yüzden bugünden çok iyi bir plan yapılmalı ve sonucu da iyi getirilmelidir.

Gebzespor bu şehrin marke değeridir ve siyaset üstü tutulması gerekir. Bunu derken bir parti içerisindeki insanlar bu takıma destek veriyorsa yanlış yapılıyor anlamında söylemiyorum. Herkes ne demek istediğimi en az benim kadar anlıyor.

Bu sezon Gebzespor yönetimi güzel bir uygulama yaptı ve protokol tribünlerine “Gold Kart” alanlar girebilecek. Bu uygulama güzel bir şey, hem Gebzespor’a katkısı olacak hem de herkes duracağı ve oturacağı yeri bilecek. Bu uygulamanın gelecekte daha yaygınlaştırılması gerektiğine inanıyorum.

Gebzespor’un başarısı hepimizin başarısıdır, Gebze’nin marka değerinin artması, isminin daha çok duyulmasıdır. Parti farkı gözetmeksizin destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel atmosferin ardından bir iş de Köksal Hoca ve öğrencilerine düşüyor. Bulunduğumuz yer artık bize yakışmıyor. Lütfen Gebze’yi ve Gebzespor’u da bu bataklıktan kurtarın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.