Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

IĞDIRLILARIN AYAĞA KALKIŞI!

Ne yalan söyleyeyim, çevremde çok sayıda Iğdırlı dost varmış ama birçoğunun Iğdırlı oluşunu ben de bu federasyon aracılığı ile öğrendim. Hatta bir önceki kahvaltına çok sayıda insanın da “Gebze bölgesinde bu kadar Iğdırlı var mıydı?” dediğine şahit oldum. Daha da ötesi, “Bölgede bu kadar Iğdırlı vardı da neden bugüne kadar bu federasyonu kurmadınız?” diyenler de oldu.  Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunun dün sabah kahvaltılı tanıtım toplantısı vardı. Darıca sahilde belediyeye ait sosyal tesislerde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman başta olmak üzere Darıca ve Dilovası Belediye başkanları ile çok sayıda siyasi parti ilçe başkanı ve yöneticisi ile kalabalık bir STK temsilcisi katıldı. Hatta isimleri gazeteye yazarken yorulduğumu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra yazamadığımız isimler varsa da hepsinden affımı istiyorum, zira aşarı bir kalabalık vardı.  Her defasında şunu sürekli söylerim, Gebze bölgesinde de Türkiye genelinde de birebirde gerçekten çok başarılı ve kaliteli insanlar var. Toplumun çektiği esiklerin başında liderlik yapabilecek insanların az olması veya önlerinin açılmaması. İmkan tanındığı sürece çok başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyorum. Bir süredir Iğdırlıların yaptığı çalışmalarda buna bir kez daha şahit olduk.  Çok önemli, vurucu ve birleştirici konuşmalar yapıldı. Hedef TV’de geniş olarak bu konuşmaları yayınlayacağız. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın ; “Ben de Ağrılıyım, Iğdır’ın hemen yayındayız, biz kışın Ağrı’da üşerken Iğdır’a varınca herkesin bahar havası yaşadığını gördük” deyince hemen içimden; “En yakın zamanda şı ığdır7ı gidip görmek lazım” dedim kendi kendime… Bugün Marmara Iğdırlılar Federasyon başkanlığını aynı zamanda Hedef Gazetesi ve Hedef TV’nin de sahibi olan Nihat Yıldırım yapıyor. Kuruluş aşamasından beri çok büyük emekler verdiler bu federasyonun oluşumuna…Çevresindeki tüm arkadaşlarının çok samimi ve her işe birlikte sarılmaları bizi de fazlasıyla mutlu etti. Daha çok güzel şeyleri birlikte yapacaklarına inanıyorum.  TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu ise program sonunda Hedef TV’ye konuşurken; “Iğdırlılar artık ayağa kalkmıştır” sözleri çok yerinde idi. Konuşmalarda birlik ve beraberlik üzerine söylenen sözler ise çok farklı idi.  Bölgemizdeki STK’ların güçlü olması Gebze bölgesinin de çok daha güçlü olacağı anlamına geliyor. Bu bölgede bu gücün fazlası ile olduğuna inanıyorum. O zaman Gebze’nin il olması için de bu gücü hep birlikte kullanalım. Öyle olur sonuç alırsak STK’ların ve dernekçiliğin çok daha güzel olduğunu hep birlikte göreceğiz…Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunun bölgemize hayırlı olmasını diliyorum, Allah yapacakları çalışmalarda yardımcıları olsun…  
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2022 - Pazartesi

IĞDIRLILARIN AYAĞA KALKIŞI!

Ne yalan söyleyeyim, çevremde çok sayıda Iğdırlı dost varmış ama birçoğunun Iğdırlı oluşunu ben de bu federasyon aracılığı ile öğrendim. Hatta bir önceki kahvaltına çok sayıda insanın da “Gebze bölgesinde bu kadar Iğdırlı var mıydı?” dediğine şahit oldum. Daha da ötesi, “Bölgede bu kadar Iğdırlı vardı da neden bugüne kadar bu federasyonu kurmadınız?” diyenler de oldu. 
Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunun dün sabah kahvaltılı tanıtım toplantısı vardı. Darıca sahilde belediyeye ait sosyal tesislerde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman başta olmak üzere Darıca ve Dilovası Belediye başkanları ile çok sayıda siyasi parti ilçe başkanı ve yöneticisi ile kalabalık bir STK temsilcisi katıldı. Hatta isimleri gazeteye yazarken yorulduğumu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra yazamadığımız isimler varsa da hepsinden affımı istiyorum, zira aşarı bir kalabalık vardı. 
Her defasında şunu sürekli söylerim, Gebze bölgesinde de Türkiye genelinde de birebirde gerçekten çok başarılı ve kaliteli insanlar var. Toplumun çektiği esiklerin başında liderlik yapabilecek insanların az olması veya önlerinin açılmaması. İmkan tanındığı sürece çok başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyorum. Bir süredir Iğdırlıların yaptığı çalışmalarda buna bir kez daha şahit olduk. 
Çok önemli, vurucu ve birleştirici konuşmalar yapıldı. Hedef TV’de geniş olarak bu konuşmaları yayınlayacağız. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın ; “Ben de Ağrılıyım, Iğdır’ın hemen yayındayız, biz kışın Ağrı’da üşerken Iğdır’a varınca herkesin bahar havası yaşadığını gördük” deyince hemen içimden; “En yakın zamanda şı ığdır7ı gidip görmek lazım” dedim kendi kendime…
Bugün Marmara Iğdırlılar Federasyon başkanlığını aynı zamanda Hedef Gazetesi ve Hedef TV’nin de sahibi olan Nihat Yıldırım yapıyor. Kuruluş aşamasından beri çok büyük emekler verdiler bu federasyonun oluşumuna…Çevresindeki tüm arkadaşlarının çok samimi ve her işe birlikte sarılmaları bizi de fazlasıyla mutlu etti. Daha çok güzel şeyleri birlikte yapacaklarına inanıyorum. 
TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu ise program sonunda Hedef TV’ye konuşurken; “Iğdırlılar artık ayağa kalkmıştır” sözleri çok yerinde idi. Konuşmalarda birlik ve beraberlik üzerine söylenen sözler ise çok farklı idi. 
Bölgemizdeki STK’ların güçlü olması Gebze bölgesinin de çok daha güçlü olacağı anlamına geliyor. Bu bölgede bu gücün fazlası ile olduğuna inanıyorum. O zaman Gebze’nin il olması için de bu gücü hep birlikte kullanalım. Öyle olur sonuç alırsak STK’ların ve dernekçiliğin çok daha güzel olduğunu hep birlikte göreceğiz…Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunun bölgemize hayırlı olmasını diliyorum, Allah yapacakları çalışmalarda yardımcıları olsun…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Melike
(24.08.2022 21:28 - #72345)
Yüreği gibi kalemi de güzel hocamız
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.