Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

KORONA CANIMIZI DAHA DA YAKACAK!

Koronavirüs ilk çıktığında birçok hekim bile üç beş ay bile sürmez, sonra herkes konuştuğu ile kalır demişti ama bugün öyle olmadığını hep birlikte gördük. Gelinen noktada herkes bir çok yakın arkadaşını, ailesinden insanları ve sevdiklerini kaybetti. Aradan bir yıl geçmesine rağmen vakalar azalmak yerine iyice artmaya başladı. Özellikle bu kadar artışın olduğu bir dönemde AK Parti kongrelerinin lebalep yapılması tam bir faciaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevresindeki asalakların bu işin hesabını ne zaman nasıl verecekler merak ediyorum. Kabinede virüs sürecinde kendisini yırtan insan olarak gördüğümüz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı birileri provoke etmeye mi çalışıyor anlamadım. Hadi ben anlamadım da bu kadar güçlü bir lider olduğunu düşündüğümüz Cumhurbaşkanı Erdoğan sizce kongreler konusunda bu hataları nasıl yaptı? Yoksa AK Parti ve devlet içerisinde virüsün bitmesini istemeyen derin yapılardan birileri mi var? İnsan olup bitenleri görünce ülkesi adına gerçekten çok üzülüyor. Bu tablodan sonra çıkıp vali, kaymakam, emniyet müdürü, zabıta ve polisten kurallara uymayanlara ceza kesmesini isteyin….Olacak şey değil…. STK’LAR GİRİB MODELİNİ İNCELEMELİ Her zaman söylerim, Gebze’de olsun Türkiye’de olsun birebirde çok kaliteli, bilgili ve eğitimli insanlar var. Önemli olan bu insanları bir araya getirerek liderlik yapmaktır.  Cuma akşamı Hedef TV’de “Dernekler Konuşuyor” programına konuk olarak aldığım Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak çok önemli iki projeyi canlı yayında anlattı. İlk proje herkesin bildiği gibi HARLA Döner, Gebze Mezarlığı Gökçe Vizyon giriş katında açıldı ve pandemiye rağmen güzel hizmet veriyor. Geniş bir alanda kaliteli ve temiz bir ortamda hizmet verildiği için kısa sürede vatandaşlar hemen fark etmeye başladı. Gebze’ye böyle bir eser kazandırdıkları için GİRİB yönetimini kutlamak gerekiyor. İkinci proje ise bize göre daha da önemli. GİRİB çatısı altındaki beş kişi bir araya gelerek ikişer milyon vererek 10 milyonluk bir bütçe ile Gebze’de büyük olasılıkla inşaat alanında yeni bir vizyon proje yapılacak. Bu projenin de kısa sürece çok başarılı olacağına inanıyorum. Gebze’deki iş yapmak isteyen STK’ların GİRİB projesini mutlaka incelemesini tavsiye ediyorum. Zira, bir araya geldikten sonra Gebze’de herkesin yapacağı çok şeyler var…
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2021 - Pazartesi

KORONA CANIMIZI DAHA DA YAKACAK!

Koronavirüs ilk çıktığında birçok hekim bile üç beş ay bile sürmez, sonra herkes konuştuğu ile kalır demişti ama bugün öyle olmadığını hep birlikte gördük. Gelinen noktada herkes bir çok yakın arkadaşını, ailesinden insanları ve sevdiklerini kaybetti. Aradan bir yıl geçmesine rağmen vakalar azalmak yerine iyice artmaya başladı. Özellikle bu kadar artışın olduğu bir dönemde AK Parti kongrelerinin lebalep yapılması tam bir faciaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevresindeki asalakların bu işin hesabını ne zaman nasıl verecekler merak ediyorum.

Kabinede virüs sürecinde kendisini yırtan insan olarak gördüğümüz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı birileri provoke etmeye mi çalışıyor anlamadım. Hadi ben anlamadım da bu kadar güçlü bir lider olduğunu düşündüğümüz Cumhurbaşkanı Erdoğan sizce kongreler konusunda bu hataları nasıl yaptı? Yoksa AK Parti ve devlet içerisinde virüsün bitmesini istemeyen derin yapılardan birileri mi var? İnsan olup bitenleri görünce ülkesi adına gerçekten çok üzülüyor. Bu tablodan sonra çıkıp vali, kaymakam, emniyet müdürü, zabıta ve polisten kurallara uymayanlara ceza kesmesini isteyin….Olacak şey değil….

STK’LAR GİRİB MODELİNİ İNCELEMELİ

Her zaman söylerim, Gebze’de olsun Türkiye’de olsun birebirde çok kaliteli, bilgili ve eğitimli insanlar var. Önemli olan bu insanları bir araya getirerek liderlik yapmaktır.  Cuma akşamı Hedef TV’de “Dernekler Konuşuyor” programına konuk olarak aldığım Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak çok önemli iki projeyi canlı yayında anlattı. İlk proje herkesin bildiği gibi HARLA Döner, Gebze Mezarlığı Gökçe Vizyon giriş katında açıldı ve pandemiye rağmen güzel hizmet veriyor. Geniş bir alanda kaliteli ve temiz bir ortamda hizmet verildiği için kısa sürede vatandaşlar hemen fark etmeye başladı. Gebze’ye böyle bir eser kazandırdıkları için GİRİB yönetimini kutlamak gerekiyor. İkinci proje ise bize göre daha da önemli. GİRİB çatısı altındaki beş kişi bir araya gelerek ikişer milyon vererek 10 milyonluk bir bütçe ile Gebze’de büyük olasılıkla inşaat alanında yeni bir vizyon proje yapılacak. Bu projenin de kısa sürece çok başarılı olacağına inanıyorum. Gebze’deki iş yapmak isteyen STK’ların GİRİB projesini mutlaka incelemesini tavsiye ediyorum. Zira, bir araya geldikten sonra Gebze’de herkesin yapacağı çok şeyler var…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.