19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

KÖŞKER NEYİN PEŞİNDE?

Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker’i takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ben de zaman zaman kendisini cenazelerde görüyorum. Gebze’de yaşayan herkesin iyi bildiği gibi Köşker dönemi Gebze’nin 10 yıl çok talihsiz yılları idi. O dönemde yapılanları ve yapılamayanları herkes bizim kadar biliyor. Bir bölümü gün yüzüne çıksa da hesabı sorulmadı ama Allah’ın da mutlaka bir hesabının olduğu unutulmamalı. Şimdi gelelim Köşker’in belediye başkanlığını bıraktıktan sonraki dönemlerine; bir yerlere zorla girmeye çalıştığı gibi zaman zaman davet edilmediği yerlerde bile göze çarpıyor. Kimlerle nasıl ilişkileri var bilemiyorum ancak vekilliğe oynadığı herkes tarafından biliniyor. Beylikbağı bölgesine ise özel bir özen gösteriyor gibi yapıyor. Muhtarları ziyaret, muhtarları kendi iş yerine davet etme, muhtarlar üzerinden bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma falan…Bu tablo haliyle AK Parti içerisinde de ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Zira, AK Parti içerisinde de Köşker döneminin tahribatları hala ciddi anlamda konuşuluyor. Zaten AK Parti’de o dönemler de bitti, her adayın artık en çok oyu getiren isim olmasına bakılacak. Zira önümüzdeki seçimlerde herkes için bir oy bile önemli. Bu saatten sonra Köşker gibi çok tartışılan bir isme Kocaeli bölgesinde çok şans verileceğini sanmıyorum. Ama AK Parti bu saatten sonra da “Siyaset bu, olmaz olmaz demeyin” derse bunun hesabını da seçmeni soracağını düşünüyorum. AYDIN RESMEN DEVA’LI OLDU Gebze’de farklı çıkışları ve renkli kişiliği ile bilinen GTO eski meclis üyesi Ali Kemal önceki akşam DEVA Partisi Gebze ilçe yönetimine giderek resmen üye oldu. Aynı zamanda farklı çıkışları ile de bilinen Aydın, iyi bir Gebzeli olarak da biliniyor. Gebzelilik bilinci ve sorgulama kültürünün geliştirilmesi konusunda da sık sık çıkışlar yapan Ali Kemal Aydın’ın DEVA Partisi ve Gebze siyasetine de katkısı olacağına inanıyorum.  DEVA Partisi Gebze yönetiminin Aydın ile daha güçlü olacağını söylerken işlerinin zor olacağını da düşünüyorum. Zira Ali Kemal Aydın bugüne kadar aynı zamanda gördüğü yanlışlarla ilgili söylemleri ile de biliniyor. DEVA Partisi’nde bundan sonra eksiklere ve yanlışlara içeriden müdahale edecek bir isim var. O yüzden herkesin bugünden biraz daha iyiyi yapmak için çaba göstermesi gerekecek. Bizden söylemesi…  
Ekleme Tarihi: 24 Mart 2022 - Perşembe

KÖŞKER NEYİN PEŞİNDE?

Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker’i takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ben de zaman zaman kendisini cenazelerde görüyorum. Gebze’de yaşayan herkesin iyi bildiği gibi Köşker dönemi Gebze’nin 10 yıl çok talihsiz yılları idi. O dönemde yapılanları ve yapılamayanları herkes bizim kadar biliyor. Bir bölümü gün yüzüne çıksa da hesabı sorulmadı ama Allah’ın da mutlaka bir hesabının olduğu unutulmamalı.

Şimdi gelelim Köşker’in belediye başkanlığını bıraktıktan sonraki dönemlerine; bir yerlere zorla girmeye çalıştığı gibi zaman zaman davet edilmediği yerlerde bile göze çarpıyor. Kimlerle nasıl ilişkileri var bilemiyorum ancak vekilliğe oynadığı herkes tarafından biliniyor. Beylikbağı bölgesine ise özel bir özen gösteriyor gibi yapıyor. Muhtarları ziyaret, muhtarları kendi iş yerine davet etme, muhtarlar üzerinden bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma falan…Bu tablo haliyle AK Parti içerisinde de ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Zira, AK Parti içerisinde de Köşker döneminin tahribatları hala ciddi anlamda konuşuluyor. Zaten AK Parti’de o dönemler de bitti, her adayın artık en çok oyu getiren isim olmasına bakılacak. Zira önümüzdeki seçimlerde herkes için bir oy bile önemli. Bu saatten sonra Köşker gibi çok tartışılan bir isme Kocaeli bölgesinde çok şans verileceğini sanmıyorum. Ama AK Parti bu saatten sonra da “Siyaset bu, olmaz olmaz demeyin” derse bunun hesabını da seçmeni soracağını düşünüyorum.

AYDIN RESMEN DEVA’LI OLDU

Gebze’de farklı çıkışları ve renkli kişiliği ile bilinen GTO eski meclis üyesi Ali Kemal önceki akşam DEVA Partisi Gebze ilçe yönetimine giderek resmen üye oldu. Aynı zamanda farklı çıkışları ile de bilinen Aydın, iyi bir Gebzeli olarak da biliniyor. Gebzelilik bilinci ve sorgulama kültürünün geliştirilmesi konusunda da sık sık çıkışlar yapan Ali Kemal Aydın’ın DEVA Partisi ve Gebze siyasetine de katkısı olacağına inanıyorum.  DEVA Partisi Gebze yönetiminin Aydın ile daha güçlü olacağını söylerken işlerinin zor olacağını da düşünüyorum. Zira Ali Kemal Aydın bugüne kadar aynı zamanda gördüğü yanlışlarla ilgili söylemleri ile de biliniyor. DEVA Partisi’nde bundan sonra eksiklere ve yanlışlara içeriden müdahale edecek bir isim var. O yüzden herkesin bugünden biraz daha iyiyi yapmak için çaba göstermesi gerekecek. Bizden söylemesi…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.