Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

NEREDEN NEREYEEEE?

Türkiye Cumhuriyeti 28 Şubat döneminde çok zor günler geçirdi. En küçük şeyler bile dağlara çıkartıldı ve ülke çok büyük bir bedel ödedi. Demokrasiye balans ayarı yapanların bugün ismi bile anılmıyor. Şimdi anlıyoruz ki en büyük bedeli de dönemin başbakanı merhum Necmettin Erbakan ödemiş. Bugün yaşananları görünce rahmetli Erbakan’ın kameralar önünde bile nasıl terlediğini çok iyi anlayabiliyorum. Her şeyden önce çok sabırlı bir insanmış, bunu vefatından sonra çok daha iyi anladım. Rahmetli Erbakan Çankaya’da cemaat liderlerini ağırlayınca yer yerinden oynamış, sarıklı insanların görüntüleri aylarca ekranlarda gösterilmişti. Önceki akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi cemaati önderlerini külliyede ağırlayınca içimden “Nereden nereyeeeee” demek geldi doğrusu.  Sosyal medyada ise yine muhafazakar çevreden eleştiri geldi. Bazıları ise; “Biz Yahudilerden alınan madalyanın geri verileceğini düşünürken, bir de külliyede yeni ilahiler okunmaya başlandı” ifadelerine yer verdi. Bana mesaj atan bir okuyucu ise; “Ey Erbakan’a iftara atanlar haydi sizi görelim Erdoğan'a Sarayda Yahudi Hahamlar İlahilerle dua ettiler. Bakalım tepkiniz ne olacak? Yoksa kininiz Sadece İslam'a, Erbakan'a mı?” dedi.  Erdoğan’ın attığı her adımı eleştiren ve yanlış bulan sol çevreden ise bu ziyaretle ilgili tek bir kelime duymadım. Size göre de ilginç değil mi? Ben olaya biraz daha farklı pencereden bakmak istiyorum….Döviz ve altındaki düşüş devam eder! İYİ PARTİ’DE BAYRAK İSABET OLMUŞ! İYİ Parti’de bir süre önce ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın görevden alınacağı konuşulmuştu, Uzunal daha sonra bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. O günden beri Çayırova’da kimin ilçe başkanı olacağı merak ediliyordu. Önceki akşam bu soru cevap buldu ve son seçimlerde belediye başkan adayı olan İlhami Bayrak İYİ Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu. Milli Görüş kökenli olan İlhami Bayrak bize göre de isabet olmuş. Çayıorva’da geniş bir çevresi olan Bayrak’ın yaklaşan seçimlerde yine ilçeyi hareketlendireceğine inanıyorum. İYİ Parti ayrıca geleceği ve iktidarı hedefliyorsa sadece MHP’den kopanların da her yerde olmaması gerekir. DYP, DP, ANAP ve Milli Görüş geleneğinden gelenler de üst düzey yönetimlerde görev almalı.  İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diliyor, Çayırova için iyi bir muhalefet anlayışı içerisinde olmasını diliyorum. YAMALI’YA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM Milli Görüş camiası sevilen bir ismi Fahri Yamalı’yı da kaybetti. Korona belasından vefat eden Yamalı ile ilgili çok yakından tanışmıyorduk ama ölümü yine hepimize bir ders verdi. Vefatından sonra kendisi ile ilgili sosyal medyadan yapılan yorumlar ve paylaşımlar kubbede bırakılan hoş sedanın ne kadar da önemli olduğunu hepimize bir kez daha hatırlattı. İyi bir insan olduğuna bu kadar insan şahitlik ediyorsa biz de ederiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm aileye, Milli Görüş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2021 - Cuma

NEREDEN NEREYEEEE?

Türkiye Cumhuriyeti 28 Şubat döneminde çok zor günler geçirdi. En küçük şeyler bile dağlara çıkartıldı ve ülke çok büyük bir bedel ödedi. Demokrasiye balans ayarı yapanların bugün ismi bile anılmıyor. Şimdi anlıyoruz ki en büyük bedeli de dönemin başbakanı merhum Necmettin Erbakan ödemiş. Bugün yaşananları görünce rahmetli Erbakan’ın kameralar önünde bile nasıl terlediğini çok iyi anlayabiliyorum. Her şeyden önce çok sabırlı bir insanmış, bunu vefatından sonra çok daha iyi anladım. Rahmetli Erbakan Çankaya’da cemaat liderlerini ağırlayınca yer yerinden oynamış, sarıklı insanların görüntüleri aylarca ekranlarda gösterilmişti. Önceki akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi cemaati önderlerini külliyede ağırlayınca içimden “Nereden nereyeeeee” demek geldi doğrusu.  Sosyal medyada ise yine muhafazakar çevreden eleştiri geldi. Bazıları ise; “Biz Yahudilerden alınan madalyanın geri verileceğini düşünürken, bir de külliyede yeni ilahiler okunmaya başlandı” ifadelerine yer verdi. Bana mesaj atan bir okuyucu ise; “Ey Erbakan’a iftara atanlar haydi sizi görelim Erdoğan'a Sarayda Yahudi Hahamlar İlahilerle dua ettiler. Bakalım tepkiniz ne olacak? Yoksa kininiz Sadece İslam'a, Erbakan'a mı?” dedi.  Erdoğan’ın attığı her adımı eleştiren ve yanlış bulan sol çevreden ise bu ziyaretle ilgili tek bir kelime duymadım. Size göre de ilginç değil mi?

Ben olaya biraz daha farklı pencereden bakmak istiyorum….Döviz ve altındaki düşüş devam eder!

İYİ PARTİ’DE BAYRAK İSABET OLMUŞ!

İYİ Parti’de bir süre önce ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal’ın görevden alınacağı konuşulmuştu, Uzunal daha sonra bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. O günden beri Çayırova’da kimin ilçe başkanı olacağı merak ediliyordu. Önceki akşam bu soru cevap buldu ve son seçimlerde belediye başkan adayı olan İlhami Bayrak İYİ Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu. Milli Görüş kökenli olan İlhami Bayrak bize göre de isabet olmuş. Çayıorva’da geniş bir çevresi olan Bayrak’ın yaklaşan seçimlerde yine ilçeyi hareketlendireceğine inanıyorum. İYİ Parti ayrıca geleceği ve iktidarı hedefliyorsa sadece MHP’den kopanların da her yerde olmaması gerekir. DYP, DP, ANAP ve Milli Görüş geleneğinden gelenler de üst düzey yönetimlerde görev almalı.  İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diliyor, Çayırova için iyi bir muhalefet anlayışı içerisinde olmasını diliyorum.

YAMALI’YA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Milli Görüş camiası sevilen bir ismi Fahri Yamalı’yı da kaybetti. Korona belasından vefat eden Yamalı ile ilgili çok yakından tanışmıyorduk ama ölümü yine hepimize bir ders verdi. Vefatından sonra kendisi ile ilgili sosyal medyadan yapılan yorumlar ve paylaşımlar kubbede bırakılan hoş sedanın ne kadar da önemli olduğunu hepimize bir kez daha hatırlattı. İyi bir insan olduğuna bu kadar insan şahitlik ediyorsa biz de ederiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm aileye, Milli Görüş camiasına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.