19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

Pazarda Kısmen Rahatlama Var!

Bir süredir ortalığın yangın yerine döndüğünü söylüyoruz. Her şeye zam geldi ve hiçbir şeyin yanına yaklaşılmıyor. Elbette doğalgaz, benzin ve enerjiye yapılan zamlar bunlarda inanılmaz etkili oldu ama bu işin perde arkasının da olduğunu düşünüyorum. AK Parti’yi içeriden kemiren bir çetenin AK Parti’nin yanı sıra devlete de operasyon çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Bunlar olurken elbette hep birlikte; “Devlet nerede?” diye sormak gerekiyor. Aslında devleti yönetenler kontrolü kaybettiği için bu sorunları yaşıyoruz. Veya kontrol ediyor gibi gösterip provokasyonlara çanak tutuluyor. Tüketiciler Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu; “Tarımda dijital takip sistemi getirilsin dedikten bir gün sonra fiyatlar düştü” derken, bugün ise her şey aynı iken Pazar ve hallerde fiyatlar düşmeye başladı. Daha da düşeceğini düşünüyorum ama önce devletin var olduğunu göstermesi gerekir. Önce filim peşinde olanlar ayıklanmalı. Ne değişti de 25 TL’ye satılan salatalık birden 3,5 TL’ye düştü. Veya Mersin’de kilosu 1 TL’ye satılan limon neden zincir marketlerde bile 13 TL’den satılıyor. Bunun cevabını bulursak her şeyin çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Zaman bakalım bize daha neler gösterecek? BAŞARAN SAHAYA İNİYOR Gebze’deki bir çok derneğin kuruculuğunu yapan Başaranlar Yatırım Holding Yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın bayram öncesi özellikle ana arter üzerindeki raketlerdeki reklamları ile yeniden hatırladık. Son olarak da sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başaran; “ Değerli dostlarım, Çarşamba ve Perşembe günleri Bostancı, Gebze ve İzmit’te ülke gündemini değerlendireceğimiz düzenli DOST MECLİSİ toplantıları başlatıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar ister özelden, ister buradan katılma taleplerini iletsinler lütfen.” Dedi. Başaran’ın hangi konular üzerinde vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunacağı merak edilirken, sokaktaki sesinin ne olacağı da merak konusu . Aynı zamanda Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi de olan Başaran’ın önümüzdeki nihai hedefinin siyaset olacağı konuşuluyor. Artı ve eksilerine rağmen Gebze’de karşılığı olan Ömer Faruk Başaran’ın sahada neler yapacağını hep birlikte izleyeceğiz.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2022 - Salı

Pazarda Kısmen Rahatlama Var!

Bir süredir ortalığın yangın yerine döndüğünü söylüyoruz. Her şeye zam geldi ve hiçbir şeyin yanına yaklaşılmıyor. Elbette doğalgaz, benzin ve enerjiye yapılan zamlar bunlarda inanılmaz etkili oldu ama bu işin perde arkasının da olduğunu düşünüyorum. AK Parti’yi içeriden kemiren bir çetenin AK Parti’nin yanı sıra devlete de operasyon çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Bunlar olurken elbette hep birlikte; “Devlet nerede?” diye sormak gerekiyor. Aslında devleti yönetenler kontrolü kaybettiği için bu sorunları yaşıyoruz. Veya kontrol ediyor gibi gösterip provokasyonlara çanak tutuluyor.

Tüketiciler Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu; “Tarımda dijital takip sistemi getirilsin dedikten bir gün sonra fiyatlar düştü” derken, bugün ise her şey aynı iken Pazar ve hallerde fiyatlar düşmeye başladı. Daha da düşeceğini düşünüyorum ama önce devletin var olduğunu göstermesi gerekir. Önce filim peşinde olanlar ayıklanmalı. Ne değişti de 25 TL’ye satılan salatalık birden 3,5 TL’ye düştü. Veya Mersin’de kilosu 1 TL’ye satılan limon neden zincir marketlerde bile 13 TL’den satılıyor. Bunun cevabını bulursak her şeyin çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Zaman bakalım bize daha neler gösterecek?

BAŞARAN SAHAYA İNİYOR

Gebze’deki bir çok derneğin kuruculuğunu yapan Başaranlar Yatırım Holding Yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın bayram öncesi özellikle ana arter üzerindeki raketlerdeki reklamları ile yeniden hatırladık. Son olarak da sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başaran; “ Değerli dostlarım, Çarşamba ve Perşembe günleri Bostancı, Gebze ve İzmit’te ülke gündemini değerlendireceğimiz düzenli DOST MECLİSİ toplantıları başlatıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar ister özelden, ister buradan katılma taleplerini iletsinler lütfen.” Dedi. Başaran’ın hangi konular üzerinde vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunacağı merak edilirken, sokaktaki sesinin ne olacağı da merak konusu . Aynı zamanda Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi de olan Başaran’ın önümüzdeki nihai hedefinin siyaset olacağı konuşuluyor. Artı ve eksilerine rağmen Gebze’de karşılığı olan Ömer Faruk Başaran’ın sahada neler yapacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.