Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

RECEP KAYA OLUMLU KONUŞTU!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, göreve geldiğinden bugüne bir yılın değerlendirmesini yaptı. Sadece teşkilat çalışmalarının anlatıldığı toplantıda Başkan Kaya geleceğe yönelik olumlu sinyaller verdi. Örneğin Gebze’nin en önemli sorununun trafik olduğunu eğmeden bükmeden söyledi. İkincisi yeni vergi dairesi ile ilgili sorumuza da çok samimi cevap vererek; “Bizim geliş sürecimize denk geldi, burada o trafiğin olmasını öngöremedik” dedi. Anlatılanların hepsi bir yana, doğruya doğru, yanlışa da yanlış dedi.  Diğer siyasi parti ilçe başkanları ile de görüştüğünü söyledi ama hepsinin çalışmalarını toplasanız AK Parti’nin yaptığının yüzde onu edemez ifadesi bence doğru değildi. Ayrıca AK Parti’den ayrılan DEVA ve Gelecek partilerini de yok hükmünde görmesi eksiklikti. Şunu gördük ki, AK Parti uzun süredir iyi bir saha çalışması yapmış ama bunu gazetecilere ve kamuoyuna anlatamamış…Bu işle ilgilenen parti içinde bu işi iyi bilen birinin olması şart… AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya’yı Gebze’de en eski tanıyanlardan biriyiz, eskiden bizden daha sert muhalefet yapardı ama şimdi artık işin başında. Gebze için güzel ne yapılacaksa sonuna kadar kredi veriyoruz. Buna Gebze’nin il olması da dahil. Başkan Kaya, “Bugüne kadar isteyip de yapamadığmıız hiçbir şey olmadı” dedi. Biz de 82 plakayı kendisine havale ettik ve bu işin Cumhurbaşkanına iyice anlatılması gerektiğini söyledi. Umarız gelecekte güzel şeyler olur ve kazanan Gebze olur. Yoksa koltuklar gelip geçiyor ve daha sonra herkes yaptığı ile anılıyor.  GÜZİDE’NİN ILIK ÇAYI OLMADI! Cuma akşamı MHP Gebze eski ilçe başkanlarından Turan Toptaş aradı ve Gebze Belediyesi’nin yeni mekanı “Güzide’de”  birer çay içelim dedi. Gelen ilk çaylar güneşte ısınmış ılık su ile yapılmış gibiydi ve geri gönderdik. Daha sonra yeni sıcak iki çay getirdiler ama sanırım onlar da “Demlik poşet” çayı idi. Çay tadından öte biraz da yayla çiçeklerinden oluşmuş bir “Yal” gibiydi. Belki çok abartılacak bir şey değil ama bir belediye tesisinde çaydan 3 TL alınırken böyle bir ikram hiç de doğru değildi. Teklifimiz şu olur, önce demliğin içine atılan çayın değiştirilmesi gerekir. Yine de çay böyle oluyorsa demliği ve kazanı değiştirmek lazım. Yine de sorun varsa su ve çayı yapana kadar gitmeli bu iş. Zira bilenler bilir ki, çay iyi bir zevk işidir…Hele ki iddialı olduğu söylenen mekanlar için çok daha önemlidir. Gebze’nin en kaliteli çayı Beylikbağı Sarı Cami bölgesinde yapılıyor.  Çaykur’un değişik markaları karıştırılıp, harmanlanıyor ve 1 TL 25 kuruştan vatandaşlara sunuluyor. En ufak bir kalite sapmasında müşteri hemen diğer tarafa geçiyor. Bu yüzden de uzun yıllardır Sarı Cami çevresinde yaşayanlar keyifli “Türk Çayı” içmenin tadını çıkartıyor. Belediye kuruluşu olan Güzide’de de çok kaliteli bir çay yapılmalı ve herkesin içebilmesi için 1 TL’den satılmalı. Beylikbağı’ndaki vatandaş hem kire verip hem de para kazanırken kira vermeyen belediye işletmesi zarar ediyorsa sorun başka yerde aranmalı.
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2021 - Salı

RECEP KAYA OLUMLU KONUŞTU!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, göreve geldiğinden bugüne bir yılın değerlendirmesini yaptı. Sadece teşkilat çalışmalarının anlatıldığı toplantıda Başkan Kaya geleceğe yönelik olumlu sinyaller verdi. Örneğin Gebze’nin en önemli sorununun trafik olduğunu eğmeden bükmeden söyledi. İkincisi yeni vergi dairesi ile ilgili sorumuza da çok samimi cevap vererek; “Bizim geliş sürecimize denk geldi, burada o trafiğin olmasını öngöremedik” dedi. Anlatılanların hepsi bir yana, doğruya doğru, yanlışa da yanlış dedi.  Diğer siyasi parti ilçe başkanları ile de görüştüğünü söyledi ama hepsinin çalışmalarını toplasanız AK Parti’nin yaptığının yüzde onu edemez ifadesi bence doğru değildi. Ayrıca AK Parti’den ayrılan DEVA ve Gelecek partilerini de yok hükmünde görmesi eksiklikti. Şunu gördük ki, AK Parti uzun süredir iyi bir saha çalışması yapmış ama bunu gazetecilere ve kamuoyuna anlatamamış…Bu işle ilgilenen parti içinde bu işi iyi bilen birinin olması şart…

AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya’yı Gebze’de en eski tanıyanlardan biriyiz, eskiden bizden daha sert muhalefet yapardı ama şimdi artık işin başında. Gebze için güzel ne yapılacaksa sonuna kadar kredi veriyoruz. Buna Gebze’nin il olması da dahil. Başkan Kaya, “Bugüne kadar isteyip de yapamadığmıız hiçbir şey olmadı” dedi. Biz de 82 plakayı kendisine havale ettik ve bu işin Cumhurbaşkanına iyice anlatılması gerektiğini söyledi. Umarız gelecekte güzel şeyler olur ve kazanan Gebze olur. Yoksa koltuklar gelip geçiyor ve daha sonra herkes yaptığı ile anılıyor. 

GÜZİDE’NİN ILIK ÇAYI OLMADI!

Cuma akşamı MHP Gebze eski ilçe başkanlarından Turan Toptaş aradı ve Gebze Belediyesi’nin yeni mekanı “Güzide’de”  birer çay içelim dedi. Gelen ilk çaylar güneşte ısınmış ılık su ile yapılmış gibiydi ve geri gönderdik. Daha sonra yeni sıcak iki çay getirdiler ama sanırım onlar da “Demlik poşet” çayı idi. Çay tadından öte biraz da yayla çiçeklerinden oluşmuş bir “Yal” gibiydi. Belki çok abartılacak bir şey değil ama bir belediye tesisinde çaydan 3 TL alınırken böyle bir ikram hiç de doğru değildi. Teklifimiz şu olur, önce demliğin içine atılan çayın değiştirilmesi gerekir. Yine de çay böyle oluyorsa demliği ve kazanı değiştirmek lazım. Yine de sorun varsa su ve çayı yapana kadar gitmeli bu iş. Zira bilenler bilir ki, çay iyi bir zevk işidir…Hele ki iddialı olduğu söylenen mekanlar için çok daha önemlidir.

Gebze’nin en kaliteli çayı Beylikbağı Sarı Cami bölgesinde yapılıyor.  Çaykur’un değişik markaları karıştırılıp, harmanlanıyor ve 1 TL 25 kuruştan vatandaşlara sunuluyor. En ufak bir kalite sapmasında müşteri hemen diğer tarafa geçiyor. Bu yüzden de uzun yıllardır Sarı Cami çevresinde yaşayanlar keyifli “Türk Çayı” içmenin tadını çıkartıyor. Belediye kuruluşu olan Güzide’de de çok kaliteli bir çay yapılmalı ve herkesin içebilmesi için 1 TL’den satılmalı. Beylikbağı’ndaki vatandaş hem kire verip hem de para kazanırken kira vermeyen belediye işletmesi zarar ediyorsa sorun başka yerde aranmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.