Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

SAĞLIKTA SORUNLAR NASIL BİTECEK?

AK Parti iktidarının en çok övündüğü konuların başında sağlık alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar geliyordu ancak son bir yıldır bu alanda nerede ise çakılma yaşanıyor. Kimilerine göre FETÖ’cüler bu işi istismar ediyor, kimilerine göre ise AK Parti içindeki derin yapılan buna çanak tutuyor. Herkes birilerini suçluyor ancak bilinen bir gerçek var ki sağlık alanında vatandaş büyük sorun yaşamaya başladı. Hastaneler aynı hastane, binalar daha olanaklı hale getirildi ama kimse randevu alamıyor, randevu alan da sorunu çözdüremiyor. Bir süredir Fatih Devlet Hastanesinde ve Farabi Araştırma Hastanesinde de aynı sorunların yaşandığını duyuyoruz. Bir çok alanda olması gereken doktorların sürekli randevularının kapalı olduğu iddia ediliyor. Aile hekimlerine randevu alarak gidilmesi de bence bu işin başka bir ayağı….İçeride arkadaşları ile sohbet eden bir aile hekimi hasta olmamasına rağmen randevusuz gelen kişiye neden bakmaz, bu da işin başka bir boyutu…Velhasılı kelam sorun büyük ve çözüme kavuşturacak kimse de yok gibi. Adamın adamlarının iş başında olduğu kurumlarda sorunların her geçen gün daha da büyüdüğü ifade ediliyor.  Zaman zaman tatsız tartışmaların da yaşandığını duyuyoruz. Umarım çok daha büyük tatsızlıklar yaşanmadan bu sorunlar kısa sürede çözülür, yoksa işin boyutu belli bölgelerde kaban tadından da öteye geçti… IRAK’TAN SAMİMİYET ÇAĞRISI Bir dönem Gebze İSU’da görev yapan Has Parti eski Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, il konusunda Gebze ilçe başkanlarına seslenerek; “Ne kadar samimisiniz göreceğiz.” Dedi. Irak yaptığı paylaşımda, “6 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Kocaeli İlimize geliyor.  Yıllardır söylüyor, aylardır yazıyoruz Gebze ilçemiz İl olsun diye.  Şimdi buradan Ak Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanlarımıza, MHP İlçe Başkanlarımıza,  BBP İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize sesleniyorum. Bugün 82 Gebze İlçemizi İl istiyoruz pankartını açmayacaksanız ne zaman bu pankartı açacaksınız. Muhalif siyasi partiler açmak istese de sanırım miting alanına pankartlar ile giremezler. İnşallah izin verilir ve muhalif siyasi partiler de bu pankartları açarak Gebze ilçemizin il olmasında yer alırlar. Buradan söylüyorum. Ak Parti Gebze İlçe Başkanımız Sayın Recep Kaya yaptığınız çalışmaları yakinen takip ediyorum. Çok başarılı bir ilçe başkanı olduğunuzu biliyoruz. Şimdi Gebze sizden ve yönetiminizden bu çalışmayı bekliyor.” Dedi. Sizce Irak’ın bu sesine cevap gelme şansı ne kadar?....çok sayıda kişiden hiç yok yorumu gelir gibi…Başkalarına kızmaya gerek yok, o zaman sürünmeye devam….
Ekleme Tarihi: 04 Ağustos 2022 - Perşembe

SAĞLIKTA SORUNLAR NASIL BİTECEK?

AK Parti iktidarının en çok övündüğü konuların başında sağlık alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar geliyordu ancak son bir yıldır bu alanda nerede ise çakılma yaşanıyor. Kimilerine göre FETÖ’cüler bu işi istismar ediyor, kimilerine göre ise AK Parti içindeki derin yapılan buna çanak tutuyor. Herkes birilerini suçluyor ancak bilinen bir gerçek var ki sağlık alanında vatandaş büyük sorun yaşamaya başladı. Hastaneler aynı hastane, binalar daha olanaklı hale getirildi ama kimse randevu alamıyor, randevu alan da sorunu çözdüremiyor. Bir süredir Fatih Devlet Hastanesinde ve Farabi Araştırma Hastanesinde de aynı sorunların yaşandığını duyuyoruz. Bir çok alanda olması gereken doktorların sürekli randevularının kapalı olduğu iddia ediliyor. Aile hekimlerine randevu alarak gidilmesi de bence bu işin başka bir ayağı….İçeride arkadaşları ile sohbet eden bir aile hekimi hasta olmamasına rağmen randevusuz gelen kişiye neden bakmaz, bu da işin başka bir boyutu…Velhasılı kelam sorun büyük ve çözüme kavuşturacak kimse de yok gibi. Adamın adamlarının iş başında olduğu kurumlarda sorunların her geçen gün daha da büyüdüğü ifade ediliyor.  Zaman zaman tatsız tartışmaların da yaşandığını duyuyoruz. Umarım çok daha büyük tatsızlıklar yaşanmadan bu sorunlar kısa sürede çözülür, yoksa işin boyutu belli bölgelerde kaban tadından da öteye geçti…

IRAK’TAN SAMİMİYET ÇAĞRISI

Bir dönem Gebze İSU’da görev yapan Has Parti eski Körfez İlçe Başkanı Mehmet Irak, il konusunda Gebze ilçe başkanlarına seslenerek; “Ne kadar samimisiniz göreceğiz.” Dedi. Irak yaptığı paylaşımda, “6 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Kocaeli İlimize geliyor.  Yıllardır söylüyor, aylardır yazıyoruz Gebze ilçemiz İl olsun diye.  Şimdi buradan Ak Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanlarımıza, MHP İlçe Başkanlarımıza,  BBP İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize sesleniyorum. Bugün 82 Gebze İlçemizi İl istiyoruz pankartını açmayacaksanız ne zaman bu pankartı açacaksınız. Muhalif siyasi partiler açmak istese de sanırım miting alanına pankartlar ile giremezler. İnşallah izin verilir ve muhalif siyasi partiler de bu pankartları açarak Gebze ilçemizin il olmasında yer alırlar. Buradan söylüyorum. Ak Parti Gebze İlçe Başkanımız Sayın Recep Kaya yaptığınız çalışmaları yakinen takip ediyorum. Çok başarılı bir ilçe başkanı olduğunuzu biliyoruz. Şimdi Gebze sizden ve yönetiminizden bu çalışmayı bekliyor.” Dedi. Sizce Irak’ın bu sesine cevap gelme şansı ne kadar?....çok sayıda kişiden hiç yok yorumu gelir gibi…Başkalarına kızmaya gerek yok, o zaman sürünmeye devam….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.