Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

ŞEKER’İN IĞDIRLILARA ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, dün merkezi Darıca’da Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ziyaret etti. Aynı zamanda Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı olan Ümit Medya yönetimi kurulu başkanı Nihat Yıldırım, kalabalık bir heyetle İlyas Şeker’i kabul etti. İlyas Şeker’e yeni kurulan federasyonun çalışmaları ile ilgili bilgi veren Nihat Yıldırım, iş dünyasının sorunlarının çözümünü yanı sıra birlik ve beraberlik sağlanması ve Iğdır kültürünün yaşatılmasının tek hedefleri olduğunu söyledi. Iğdır-Darıca Bağlantısı hakkında bilgi alan Milletvekili İlyas Şeker, Darıca bölgesinde yaşayan Iğdırlıların bölgeleri ile irtibatlı olmasının sevindirici olduğuna dikkat çekti. Ziyarette ayrıca Darıca bölgesinin sorunları ile ilgili federasyon üyeleri ve dernek başkanları milletvekili Şeker ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’dan bilgi aldılar. Milletvekili İlyas Şeker, Darıca-Gebze metrosunun bölge için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, belli bölgelerde test sürüşü yapıldığını, metronun 2022 sonu veya 2023 çeyreğinde hizmete açılacağına değindi. Sanırım gazeteci olarak biz de bu test sürüşlerinin başladığını ilk kez dulduk ve bu bölgede yaşayan bir vatandaş olarak mutlu olduk. Zaman zaman sohbet havasında geçen ziyarete İlyas Şeker esprileri ile de renk kattı. Kendisi de Erzurumlu olan Iğdır bölgesi ile ilgili bilgi verirken, AK Parti döneminde Doğu ve Güneydoğu’ya çok güzel yolların yapıldığına dikkat çekti. Ziyaret kurumsal anlamda Marmara Iğdırlılar Federasyonuna yapılan ilk ziyaret olması nedeni ile de önem taşıyordu ve federasyon başkanı Nihat Yıldırım bu ziyareti unutmayacaklarını ifade etti. Gelişmiş ülkelerde STK’ların öneminin büyük olduğunu hep görüyoruz. Bu bölgede de çok sayıda federasyon var ve bölgemizin gelişmesine katkı sunacağına inanıyorum. Gebze bölgesi özellikle STK’ların güçlü olduğu bir bölge ve bölgenin gelişimine katkı sunması gerekiyor. Dünkü ziyarette Marmara Iğdırlılar Federasyonunun da çok güçlü bir yapıya sahip oyduğunu gözlemledim. İlk toplantıda ise bu kadar fazla Iğdırlı olduğunu kimse tahmin etmiyordu. Şimdi Iğdırlıların hep birlikte bu gücü Gebze bölgesi için kullanması gerekir. Sadece kendi güçlerini değil, tüm bölgedeki STK’larla güç birliği yaparak Gebze’nin il olmasına da güçlü bir şekilde destek vermelerini diliyorum.
Ekleme Tarihi: 27 Temmuz 2022 - Çarşamba

ŞEKER’İN IĞDIRLILARA ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, dün merkezi Darıca’da Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ziyaret etti. Aynı zamanda Marmara Iğdırlılar Federasyon Başkanı olan Ümit Medya yönetimi kurulu başkanı Nihat Yıldırım, kalabalık bir heyetle İlyas Şeker’i kabul etti. İlyas Şeker’e yeni kurulan federasyonun çalışmaları ile ilgili bilgi veren Nihat Yıldırım, iş dünyasının sorunlarının çözümünü yanı sıra birlik ve beraberlik sağlanması ve Iğdır kültürünün yaşatılmasının tek hedefleri olduğunu söyledi. Iğdır-Darıca Bağlantısı hakkında bilgi alan Milletvekili İlyas Şeker, Darıca bölgesinde yaşayan Iğdırlıların bölgeleri ile irtibatlı olmasının sevindirici olduğuna dikkat çekti. Ziyarette ayrıca Darıca bölgesinin sorunları ile ilgili federasyon üyeleri ve dernek başkanları milletvekili Şeker ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’dan bilgi aldılar. Milletvekili İlyas Şeker, Darıca-Gebze metrosunun bölge için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, belli bölgelerde test sürüşü yapıldığını, metronun 2022 sonu veya 2023 çeyreğinde hizmete açılacağına değindi. Sanırım gazeteci olarak biz de bu test sürüşlerinin başladığını ilk kez dulduk ve bu bölgede yaşayan bir vatandaş olarak mutlu olduk. Zaman zaman sohbet havasında geçen ziyarete İlyas Şeker esprileri ile de renk kattı. Kendisi de Erzurumlu olan Iğdır bölgesi ile ilgili bilgi verirken, AK Parti döneminde Doğu ve Güneydoğu’ya çok güzel yolların yapıldığına dikkat çekti. Ziyaret kurumsal anlamda Marmara Iğdırlılar Federasyonuna yapılan ilk ziyaret olması nedeni ile de önem taşıyordu ve federasyon başkanı Nihat Yıldırım bu ziyareti unutmayacaklarını ifade etti.

Gelişmiş ülkelerde STK’ların öneminin büyük olduğunu hep görüyoruz. Bu bölgede de çok sayıda federasyon var ve bölgemizin gelişmesine katkı sunacağına inanıyorum. Gebze bölgesi özellikle STK’ların güçlü olduğu bir bölge ve bölgenin gelişimine katkı sunması gerekiyor. Dünkü ziyarette Marmara Iğdırlılar Federasyonunun da çok güçlü bir yapıya sahip oyduğunu gözlemledim. İlk toplantıda ise bu kadar fazla Iğdırlı olduğunu kimse tahmin etmiyordu. Şimdi Iğdırlıların hep birlikte bu gücü Gebze bölgesi için kullanması gerekir. Sadece kendi güçlerini değil, tüm bölgedeki STK’larla güç birliği yaparak Gebze’nin il olmasına da güçlü bir şekilde destek vermelerini diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.