Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

TÜRKİYE YENİ YILA GİRERKEN…

Artık 2021 yılını da geride bırakıyoruz. 2020 yılından şikayet ederken, 2021 yılı içerisinde de çok fazla istenmeyen olaylar oldu. Bu demek oluyor ki, dünyanın dengesini çok kötü değiştiriyoruz. Yaşanan çevre felaketleri, denizlerde oluşan kirlilik ve doğaya salınan zehirli gazlar…öldürülen canlılar, yok edilen hayvan türleri ve soykırıma uğrayan mazlumların ahı dünyayı yok edecek gibi…”Yakarsa dünyayı mazlumlar yakar” sözü bugünlerde gerçek oluyor. Ne kadarını yakarlar bilmem ama bu kadar mazlumun ahını alan insanlık olarak suçumuz çok fazla. Başımız bu yüzden dertten ve beladan kurtulmuyor. Paramız var ama yiyemiyoruz, paramız var ama gezemiyoruz. Paramız var ama harcayacak yer bulamıyoruz. Yerken yediğimizden, uyurken uyuduğumuzdan, gezerken gezdiğimizden tat alamıyoruz. Suyu olmayan, elektriği olmayan toprağında yeşillik bitmeyen coğrafyalarda yaşayanlar bizden yüz kat daha mutlu ve huzurlu. Yediğimiz bizi hasta ediyor, giydiğimiz tenimizi rahatsız ediyor. Bundan daha büyük bela olabilir mi? Herkesin “Adalet” diye bağırdığı bir dünyada bir taraf obezite tedavisi için aylarca kuyruklarda bekliyor, bir taraf ise su ve ekmem bulamıyor.  Sorsan herkes haklı ama her yerde de adaletsizlik diz boyu. Gidişat çok kötü, Allah bundan sonraki yıllarda bu saydığım kötülüklerden uzak durmayı tüm insanlığa nasip eylesin. Yoksa insanoğluna kalırsa yakından kesip-doğrayıp birbirimizi yemeye başlayacağız. Her şey var, karnımız doyuyor ama insanoğlunun gözünü bir türlü doyurmayı başaramadık. Bütün bu kavgaların temelinde bu yatıyor, iyice izleyin bunu göreceksiniz. ADNAN HOCA BU AKŞAM KONUĞUM OLACAK! Hedef TV’ye yeni yayın dönemine daha iyi altyapı ve daha iyi bir stüdyo ile girdik. Yeni yayın döneminde sistemin tam oturtulması ile birlikte çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yeni dönemde kendi program ismini de “Hedef Gündem” olarak belirledik ki, toplumun her kesiminden konuklar alabilelim. İyi de oldu ve herkese kapılarımızı açmaya başladık. Geçen hafta ilk programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile yaptığımız program oldukça ilgi gördü. Yaşar Çakmak’ın sadece Gebze-Darıca metrosu hayata geçtiğinde günlük 60 bin aracın trafikten çekilecek olmasını söylemesi bile başlı başına bir programdı. Gebze bölgesi için çok önemli ve farklı konularda da açıklamalarda bulundu. Bu akşam ise bölgemizin gururu, Karate Milli Takım Antrenörü ve Olimpiyat İkincisi Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan’ı konuk ediyoruz.  Sporcu kimliğinin yanı sıra başarılı ve iyi de bir insan olarak gördüğümüz Adnan Şamdan’ın bu akşam özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve spora yöneltilmesi konusunda çok önemli açıklamalar yapacağına inanıyorum. O zaman tüm aileleri, sporda başarılı olmak isteyenleri ve önünde hedefi olan gençleri bu akşam saat 18.00’de Hedef TV canlı yayınına bekliyoruz. Sorularınızla da programa katkılar sunarsanız daha da memnun oluruz.
Ekleme Tarihi: 30 Aralık 2021 - Perşembe

TÜRKİYE YENİ YILA GİRERKEN…

Artık 2021 yılını da geride bırakıyoruz. 2020 yılından şikayet ederken, 2021 yılı içerisinde de çok fazla istenmeyen olaylar oldu. Bu demek oluyor ki, dünyanın dengesini çok kötü değiştiriyoruz. Yaşanan çevre felaketleri, denizlerde oluşan kirlilik ve doğaya salınan zehirli gazlar…öldürülen canlılar, yok edilen hayvan türleri ve soykırıma uğrayan mazlumların ahı dünyayı yok edecek gibi…”Yakarsa dünyayı mazlumlar yakar” sözü bugünlerde gerçek oluyor. Ne kadarını yakarlar bilmem ama bu kadar mazlumun ahını alan insanlık olarak suçumuz çok fazla. Başımız bu yüzden dertten ve beladan kurtulmuyor. Paramız var ama yiyemiyoruz, paramız var ama gezemiyoruz. Paramız var ama harcayacak yer bulamıyoruz. Yerken yediğimizden, uyurken uyuduğumuzdan, gezerken gezdiğimizden tat alamıyoruz. Suyu olmayan, elektriği olmayan toprağında yeşillik bitmeyen coğrafyalarda yaşayanlar bizden yüz kat daha mutlu ve huzurlu. Yediğimiz bizi hasta ediyor, giydiğimiz tenimizi rahatsız ediyor. Bundan daha büyük bela olabilir mi?

Herkesin “Adalet” diye bağırdığı bir dünyada bir taraf obezite tedavisi için aylarca kuyruklarda bekliyor, bir taraf ise su ve ekmem bulamıyor.  Sorsan herkes haklı ama her yerde de adaletsizlik diz boyu. Gidişat çok kötü, Allah bundan sonraki yıllarda bu saydığım kötülüklerden uzak durmayı tüm insanlığa nasip eylesin. Yoksa insanoğluna kalırsa yakından kesip-doğrayıp birbirimizi yemeye başlayacağız. Her şey var, karnımız doyuyor ama insanoğlunun gözünü bir türlü doyurmayı başaramadık. Bütün bu kavgaların temelinde bu yatıyor, iyice izleyin bunu göreceksiniz.

ADNAN HOCA BU AKŞAM KONUĞUM OLACAK!

Hedef TV’ye yeni yayın dönemine daha iyi altyapı ve daha iyi bir stüdyo ile girdik. Yeni yayın döneminde sistemin tam oturtulması ile birlikte çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yeni dönemde kendi program ismini de “Hedef Gündem” olarak belirledik ki, toplumun her kesiminden konuklar alabilelim. İyi de oldu ve herkese kapılarımızı açmaya başladık. Geçen hafta ilk programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile yaptığımız program oldukça ilgi gördü. Yaşar Çakmak’ın sadece Gebze-Darıca metrosu hayata geçtiğinde günlük 60 bin aracın trafikten çekilecek olmasını söylemesi bile başlı başına bir programdı. Gebze bölgesi için çok önemli ve farklı konularda da açıklamalarda bulundu.

Bu akşam ise bölgemizin gururu, Karate Milli Takım Antrenörü ve Olimpiyat İkincisi Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan’ı konuk ediyoruz.  Sporcu kimliğinin yanı sıra başarılı ve iyi de bir insan olarak gördüğümüz Adnan Şamdan’ın bu akşam özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve spora yöneltilmesi konusunda çok önemli açıklamalar yapacağına inanıyorum. O zaman tüm aileleri, sporda başarılı olmak isteyenleri ve önünde hedefi olan gençleri bu akşam saat 18.00’de Hedef TV canlı yayınına bekliyoruz. Sorularınızla da programa katkılar sunarsanız daha da memnun oluruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.