Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

YENİ SÜREÇ NE GETİRİR?

Türkiye bir süredir ekonomi ile yatıp ekonomi ile kalkıyor. Mazota, benzine, ekmeğe, una ve şekere, yani iğneden ipliğe her şeye zam geldi. Sene başında 1 TL olan patatesin bugünkü fiyatı 6 TL. Bunun 1 TL’ye satılması da 6 TL’ye satılması da yanlış. Mutfak tüpü aldı başını gidiyor. Elektrik, su ve telefona gelen zamlara ulaşım ve gıda da eklenince sorun daha da büyüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göre Türkiye uçarken, muhalefete göre Türkiye batıyor. Bu süreci siyasi olarak kullanmak elbette de birilerinin işine yarayacaktır ancak, muhalefetin bunu başarması zor gibi. Hele ki sadece CHP açısından bakarsak daha da zor olacağa benziyor. Toplumun değerleri ile kavga eden bir CHP yapısının bu milletin oyunu yeterince alamayacağını düşünüyorum. Peki, seçimlere kadar CHP’deki bu kafa yapısı değişir mi? hiç sanmıyorum. CHP içerisindeki aklıselim düşünen Anadolu solu diye tabir ettiğimiz isimler ise Baykal ve Atatürk’ün CHP’sinin yok edilmek istendiğine dikkat çekiyor. Bu ülkede 20 yıldır başarısız bir iktidar olduğunu söylüyor da siz de hala görevdeyseniz asıl başarısızlık muhalefet olarak sizin demektir. CHP buradan büyük bir ders çıkarması gerekir aslında ama Kılıçdaroğlu tam ders çıkaracağı sırada yakın çevresi buna izin vermiyor. Kılıçdaroğlu helalleşmeden bahsediyor, en yakınındaki insan Kuran eğitiminin Ortaçağ zihniyeti olduğunu söylüyor. Her dönem seçimler önemliydi de 2023 seçimlerinin hem Türkiye için hem Türkiye’deki siyasi partiler için çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Zira bu seçimde yeniden AK Parti’nin galip gelmesi Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olması durumunda tasfiye olacak partiler ve genel başkanlar da olmalı. Bekleyelim bakalım bize bu gelişmeler bize daha neler gösterecek? ŞAMDAN’IN İSMİ GEBZE’DE YAŞATILACAK! Gebze Belediye Meclisi önceki gün önemli bir karar aldı ve Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan spor salonuna Eray Şamdan’ın ismi verildi. Gebze’nin gurur ve son olimpiyatların ikincisi olan Eray Şamdan’ın ismi artık Gebze’de de yaşatılacak. Meclisin bu kararı oy birliği ile alması Gebze adına da güzel oldu. Bugün artık ne babası Adnan Şamdan’ın ne de Eray Şamdan’ın bunlara ihtiyacı kalmadı ama bizim de vefa göstermemiz gerekiyordu. Alınan bu kararı anlamlı ve olumlu buluyorum. Gebze adına iyi şeyler yapan ve Gebze’nin adının Türkiye ve Uluslararası arenada duyulmasını sağlayan herkese minnettarız. Bugünlerin kıymetini iyi bilmeli, tadını anlamalı ve zevkini yaşayarak çıkarmalıyız. Şimdi Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan hocamız karate milli takımının başına geçti, kendisinden başka Eray’lar da istiyoruz. Allah her ikisinin de yolunu açık eylesin.
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2022 - Perşembe

YENİ SÜREÇ NE GETİRİR?

Türkiye bir süredir ekonomi ile yatıp ekonomi ile kalkıyor. Mazota, benzine, ekmeğe, una ve şekere, yani iğneden ipliğe her şeye zam geldi. Sene başında 1 TL olan patatesin bugünkü fiyatı 6 TL. Bunun 1 TL’ye satılması da 6 TL’ye satılması da yanlış. Mutfak tüpü aldı başını gidiyor. Elektrik, su ve telefona gelen zamlara ulaşım ve gıda da eklenince sorun daha da büyüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göre Türkiye uçarken, muhalefete göre Türkiye batıyor. Bu süreci siyasi olarak kullanmak elbette de birilerinin işine yarayacaktır ancak, muhalefetin bunu başarması zor gibi. Hele ki sadece CHP açısından bakarsak daha da zor olacağa benziyor. Toplumun değerleri ile kavga eden bir CHP yapısının bu milletin oyunu yeterince alamayacağını düşünüyorum. Peki, seçimlere kadar CHP’deki bu kafa yapısı değişir mi? hiç sanmıyorum. CHP içerisindeki aklıselim düşünen Anadolu solu diye tabir ettiğimiz isimler ise Baykal ve Atatürk’ün CHP’sinin yok edilmek istendiğine dikkat çekiyor.

Bu ülkede 20 yıldır başarısız bir iktidar olduğunu söylüyor da siz de hala görevdeyseniz asıl başarısızlık muhalefet olarak sizin demektir. CHP buradan büyük bir ders çıkarması gerekir aslında ama Kılıçdaroğlu tam ders çıkaracağı sırada yakın çevresi buna izin vermiyor. Kılıçdaroğlu helalleşmeden bahsediyor, en yakınındaki insan Kuran eğitiminin Ortaçağ zihniyeti olduğunu söylüyor. Her dönem seçimler önemliydi de 2023 seçimlerinin hem Türkiye için hem Türkiye’deki siyasi partiler için çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Zira bu seçimde yeniden AK Parti’nin galip gelmesi Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olması durumunda tasfiye olacak partiler ve genel başkanlar da olmalı. Bekleyelim bakalım bize bu gelişmeler bize daha neler gösterecek?

ŞAMDAN’IN İSMİ GEBZE’DE YAŞATILACAK!

Gebze Belediye Meclisi önceki gün önemli bir karar aldı ve Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan spor salonuna Eray Şamdan’ın ismi verildi. Gebze’nin gurur ve son olimpiyatların ikincisi olan Eray Şamdan’ın ismi artık Gebze’de de yaşatılacak. Meclisin bu kararı oy birliği ile alması Gebze adına da güzel oldu. Bugün artık ne babası Adnan Şamdan’ın ne de Eray Şamdan’ın bunlara ihtiyacı kalmadı ama bizim de vefa göstermemiz gerekiyordu. Alınan bu kararı anlamlı ve olumlu buluyorum. Gebze adına iyi şeyler yapan ve Gebze’nin adının Türkiye ve Uluslararası arenada duyulmasını sağlayan herkese minnettarız. Bugünlerin kıymetini iyi bilmeli, tadını anlamalı ve zevkini yaşayarak çıkarmalıyız. Şimdi Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan hocamız karate milli takımının başına geçti, kendisinden başka Eray’lar da istiyoruz. Allah her ikisinin de yolunu açık eylesin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.