Park ınn
Simge Çelik Korkmaz
Köşe Yazarı
Simge Çelik Korkmaz
 

Güç Sizde Artık Gençleerr

Geleceğinden kaygılanan, endişelenen, ne olacak halimiz diyen gençler… Unutmayın ki siz bu toprakları kurtarmak için kanı ile sulayan, korkusuz atalarımızın torunlarısınız. Bu bayram sizin, bu bayram sporun ve sporcunun, bu bayram geleceğimizin aydınlık yüzlerinin, bilinçli gençlerinin,  bu bayram ülkede değişimi başlatan gençlerin, bu bayram ülkemize sahip çıkan, birlik beraberlik aşılayan, bir bütün olduğumuzu, güç olduğumuzu, birlikte güzelliklere yol yürüyeceğimizi hissettiren gençlerimizin, vatanımıza, milletimize faydalı olabilmek adına didinen, uğraş veren gençlerimizin… Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden, çalışmanın, sorumluluğun, çabanın, fedakarlığın bilincinde olan gençlerimizin… Ülkemize madalya getiren, getirmek için çabalayan, sporu hayatının merkezine alan gençlerimizin… Spor ahlaktır. Ahlakı önde tutmaktır. Ahlaklı olan gençlerimizin bayramı bu bayram… Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bedenini, zihnini genç, dinamik, aktif tutan, psikolojisi sağlam olan gençlerimizin… Yılmayan, pes etmeyen, hedef belirleyip, o hedefe doğru yürüyen gençlerimizin bayramı… Konsantrasyonu, dikkati geliştiren, koordinasyonu sağlayan, sorumluluk bilincini aşılayan, kendisi ile ilgilenip en iyisi olmak için çalışan, problemli davranışları azaltan, stres, depresyon oranını düşüren, suça yönelmeyi en aza indiren, ilişkiler arası iletişim yeteneğini güçlendiren, özgüven duygusunu arttıran,  sağlıklı düşünmeyi sağlayan, sorumluluk bilincini aşılayan, ahlakı temel alan spor için Ata’mız ‘’Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır’’ demiştir.  Biliyoruz ki sporun birçok etkisi vardır ve Ata’mız da bunu çok güzel özetlemiştir. Evlatlarımızı spora yönlendirme konusunda öncü olalım, destek olalım, onları yönlendirelim, farkındalıkları yüksek, bilinçli bireyler olsunlar. Gereksiz, onlara fayda getirmeyecek her türlü durum ve olaydan böylelikle uzak duracaklardır.  Neydim, neyim, ne olacağım diyerek başkaları yerine kendileri ile ilgilenebilecek ve kendilerini yetiştirebileceklerdir.  Gençlerimiz içlerindeki ışığı, aydınlığı hissedebilecek ve ülkemizi aydınlatacaklardır. Gençler, sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, sizlerle birlikte yol yürümekten de keyif alıyoruz.  Ülkemiz sizin omuzlarınızda yükselecek. Çabanız, inancınız, fedakarlığınız, emeğiniz sonucunda… Bu ülkenin gençleri olarak yeri gelecek başarısız olacaksınız, yeri gelecek motivasyon eksikliği hissedeceksiniz, yeri gelecek endişeleriniz ve kaygılarınız olacak, işte o zaman unutmayın ki bizler her daim size içinizdeki gücü hissettireceğiz.                                                                                            Simge Çelik Korkmaz
Ekleme Tarihi: 19 Mayıs 2024 - Pazar

Güç Sizde Artık Gençleerr

Geleceğinden kaygılanan, endişelenen, ne olacak halimiz diyen gençler…

Unutmayın ki siz bu toprakları kurtarmak için kanı ile sulayan, korkusuz atalarımızın torunlarısınız.

Bu bayram sizin, bu bayram sporun ve sporcunun, bu bayram geleceğimizin aydınlık yüzlerinin, bilinçli gençlerinin,  bu bayram ülkede değişimi başlatan gençlerin, bu bayram ülkemize sahip çıkan, birlik beraberlik aşılayan, bir bütün olduğumuzu, güç olduğumuzu, birlikte güzelliklere yol yürüyeceğimizi hissettiren gençlerimizin, vatanımıza, milletimize faydalı olabilmek adına didinen, uğraş veren gençlerimizin…

Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden, çalışmanın, sorumluluğun, çabanın, fedakarlığın bilincinde olan gençlerimizin…

Ülkemize madalya getiren, getirmek için çabalayan, sporu hayatının merkezine alan gençlerimizin…

Spor ahlaktır. Ahlakı önde tutmaktır. Ahlaklı olan gençlerimizin bayramı bu bayram…

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bedenini, zihnini genç, dinamik, aktif tutan, psikolojisi sağlam olan gençlerimizin…

Yılmayan, pes etmeyen, hedef belirleyip, o hedefe doğru yürüyen gençlerimizin bayramı…

Konsantrasyonu, dikkati geliştiren, koordinasyonu sağlayan, sorumluluk bilincini aşılayan, kendisi ile ilgilenip en iyisi olmak için çalışan, problemli davranışları azaltan, stres, depresyon oranını düşüren, suça yönelmeyi en aza indiren, ilişkiler arası iletişim yeteneğini güçlendiren, özgüven duygusunu arttıran,  sağlıklı düşünmeyi sağlayan, sorumluluk bilincini aşılayan, ahlakı temel alan spor için Ata’mız ‘’Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır’’ demiştir. 

Biliyoruz ki sporun birçok etkisi vardır ve Ata’mız da bunu çok güzel özetlemiştir.

Evlatlarımızı spora yönlendirme konusunda öncü olalım, destek olalım, onları yönlendirelim, farkındalıkları yüksek, bilinçli bireyler olsunlar. Gereksiz, onlara fayda getirmeyecek her türlü durum ve olaydan böylelikle uzak duracaklardır. 

Neydim, neyim, ne olacağım diyerek başkaları yerine kendileri ile ilgilenebilecek ve kendilerini yetiştirebileceklerdir. 

Gençlerimiz içlerindeki ışığı, aydınlığı hissedebilecek ve ülkemizi aydınlatacaklardır.

Gençler, sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz, sizlerle birlikte yol yürümekten de keyif alıyoruz. 

Ülkemiz sizin omuzlarınızda yükselecek. Çabanız, inancınız, fedakarlığınız, emeğiniz sonucunda…

Bu ülkenin gençleri olarak yeri gelecek başarısız olacaksınız, yeri gelecek motivasyon eksikliği hissedeceksiniz, yeri gelecek endişeleriniz ve kaygılarınız olacak, işte o zaman unutmayın ki bizler her daim size içinizdeki gücü hissettireceğiz.

                                                                                           Simge Çelik Korkmaz

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Semos
(19.05.2024 15:50 - #72644)
Oncelikle 19 mayıs spor ce gençlik bayramımız kutlu olsun. Kaleminize sağlık...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.