Park ınn

YERELSEN’de yeni başkan Büyükakın

Kocaeli 04.06.2024 - 15:56, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:56
 

YERELSEN’de yeni başkan Büyükakın

Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası'nın olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. YERELSEN’in yeni başkanı Tahir Büyükakın oldu

2005 yılında Kocaeli’de kurulan ve zamanla Türkiye geneline yayılan Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası, kongresini gerçekleştirdi. Halen İçişleri Bakan Yardımcısı olan, dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu tarafından kurulan YERELSEN’de, yeni başkan ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldu. 2009 yılından bu yana Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlarının üstlendiği başkanlık görevi, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısı ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a geçmiş oldu.  
Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası'nın olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. YERELSEN’in yeni başkanı Tahir Büyükakın oldu

2005 yılında Kocaeli’de kurulan ve zamanla Türkiye geneline yayılan Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası, kongresini gerçekleştirdi. Halen İçişleri Bakan Yardımcısı olan, dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu tarafından kurulan YERELSEN’de, yeni başkan ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldu.
2009 yılından bu yana Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlarının üstlendiği başkanlık görevi, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısı ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a geçmiş oldu.

 

YERELSEN’de yeni başkan Büyükakın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.