Park ınn

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara Görevinden İstifa Etti

Gebze 04.06.2024 - 15:12, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:15
 

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara Görevinden İstifa Etti

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Özkara, açıklamasında parti içinde yaşanan sorunlar ve yalnız bırakılmalar nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti.

Funda Erboğa Özkara, göreve geldiği günden bu yana dava arkadaşlarıyla birlikte Zafer Partisi'ni ileriye taşımak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti. Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini vurgulayan Özkara, "Hiçbir zaman kendi partimizden kimseyi rakip görmedik, en iyimizi sahaya yansıtmaya çalıştık ve güzel işler yapan herkesle gurur duyduk" dedi. Ancak, tüm çabalarına rağmen üzücü olaylarla karşılaştıklarını belirten Özkara, "Herkes fedakârlık yaparak çalışırken, maalesef ki en büyük sorunları kendi içimizde yaşadık. Siyasi bir ortamda bile siyaseti yumuşatarak rakiplerimizden saygı görürken, içimizde yalnız bırakıldık" ifadelerini kullandı. Özkara, Gebze Teşkilatı'nın üzerine oyunlar oynandığını, etkinliklerde yanlarında bulunması gerekenlerin bulunmadığını ve şahsına yönelik hakaretlere sahip çıkılmadığını dile getirdi. Partiyi halka anlatmaya çalışırken en büyük engellerin içlerinden geldiğini belirten Özkara, kilometrelerce uzaktaki teşkilatların iftiralar attığını ve Batıyakası'nın yine tek başına bırakıldığını söyledi. Funda Erboğa Özkara, üç çocuklu bir anne olarak, yeri geldi çocuklarını bile görmeden çalıştığını ve sadece ülkenin işgalinden rahatsız olduğu için ses çıkarmak ve mücadele etmek istediğini belirtti. Ancak, emeklerine ve kendilerine sahip çıkılmadığını gördüğünü ifade eden Özkara, bu durum karşısında partide devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Özkara, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: "Bu süreçte tanıdığım insanlar benim için siyasetin üstündedir ve hepsinin hatrı bende saklıdır. Bu nedenle görevimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi kamuoyuna bildirir, bundan sonraki siyasi süreçte başarılar dilerim." Funda Erboğa Özkara'nın istifası, Zafer Partisi Gebze Teşkilatı'nda büyük bir yankı uyandırdı.
Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Özkara, açıklamasında parti içinde yaşanan sorunlar ve yalnız bırakılmalar nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti.

Funda Erboğa Özkara, göreve geldiği günden bu yana dava arkadaşlarıyla birlikte Zafer Partisi'ni ileriye taşımak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti. Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini vurgulayan Özkara, "Hiçbir zaman kendi partimizden kimseyi rakip görmedik, en iyimizi sahaya yansıtmaya çalıştık ve güzel işler yapan herkesle gurur duyduk" dedi.

Ancak, tüm çabalarına rağmen üzücü olaylarla karşılaştıklarını belirten Özkara, "Herkes fedakârlık yaparak çalışırken, maalesef ki en büyük sorunları kendi içimizde yaşadık. Siyasi bir ortamda bile siyaseti yumuşatarak rakiplerimizden saygı görürken, içimizde yalnız bırakıldık" ifadelerini kullandı.

Özkara, Gebze Teşkilatı'nın üzerine oyunlar oynandığını, etkinliklerde yanlarında bulunması gerekenlerin bulunmadığını ve şahsına yönelik hakaretlere sahip çıkılmadığını dile getirdi. Partiyi halka anlatmaya çalışırken en büyük engellerin içlerinden geldiğini belirten Özkara, kilometrelerce uzaktaki teşkilatların iftiralar attığını ve Batıyakası'nın yine tek başına bırakıldığını söyledi.

Funda Erboğa Özkara, üç çocuklu bir anne olarak, yeri geldi çocuklarını bile görmeden çalıştığını ve sadece ülkenin işgalinden rahatsız olduğu için ses çıkarmak ve mücadele etmek istediğini belirtti. Ancak, emeklerine ve kendilerine sahip çıkılmadığını gördüğünü ifade eden Özkara, bu durum karşısında partide devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Özkara, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: "Bu süreçte tanıdığım insanlar benim için siyasetin üstündedir ve hepsinin hatrı bende saklıdır. Bu nedenle görevimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi kamuoyuna bildirir, bundan sonraki siyasi süreçte başarılar dilerim."

Funda Erboğa Özkara'nın istifası, Zafer Partisi Gebze Teşkilatı'nda büyük bir yankı uyandırdı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.