ZAFER PARTİSİ HEYETİNDEN BAŞKAN YILDIRIM' A ZİYARET

Gündem 09.11.2023 - 17:44, Güncelleme: 09.11.2023 - 18:45
 

ZAFER PARTİSİ HEYETİNDEN BAŞKAN YILDIRIM' A ZİYARET

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyon Genel Başkanı Nihat Yıldırım' a ziyaretler durmaksızın devam ediyor. En son ziyareti yapanlarsa Zafer Partisi ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman ile birlikte Gebze İlçe Teşkilat Başkanı funda Özkara ve beraberinde heyet oldu

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAMAN: KOCAELİ'NİN HER İLÇESİNDE KENDİ BAŞKAN ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ Ziyarette çok önemli açıklamalar gerçekleştiren Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli' nin her ilçesinde kendi belediye başkan adaylarını çıkaracaklarının altını çizdi , aynı zamanda Kocaeli genelinde büyük bir oy potansiyeline sahip olduklarını vurgulayan Yaman hedeflerinin yine öncelikli yerel seçimler için en az ik belediyeyi Zafer Partisine kazandırmak olduğını belirtti .  GEBZE İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI ÖZKARA: ZAFER PARTİSİNİN İHTİYAÇ DUYDUĞU HER ALANDA HİZMET ETMEYE HAZIRIM Görüşmenin devamında ise söz alan Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Funda Özkara ise Genel Başkan Yardımcısı Yaman' ın sözlerine katılırken, Gebze' de temsiliyet açısından ilk kadın başkan olduğunu söyleyerek  2024 yerel seçimleri başta olmak üzere Zafer Partisinin ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet etmeye hazırım diye söyledi . Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ise Zafer Partisi heyetinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi ve Ekonomiden Sorumlu Genlel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman' a plaket taktiminde bulundu . Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.   
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyon Genel Başkanı Nihat Yıldırım' a ziyaretler durmaksızın devam ediyor. En son ziyareti yapanlarsa Zafer Partisi ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman ile birlikte Gebze İlçe Teşkilat Başkanı funda Özkara ve beraberinde heyet oldu

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAMAN: KOCAELİ'NİN HER İLÇESİNDE KENDİ BAŞKAN ADAYLARIMIZI ÇIKARACAĞIZ

Ziyarette çok önemli açıklamalar gerçekleştiren Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli' nin her ilçesinde kendi belediye başkan adaylarını çıkaracaklarının altını çizdi , aynı zamanda Kocaeli genelinde büyük bir oy potansiyeline sahip olduklarını vurgulayan Yaman hedeflerinin yine öncelikli yerel seçimler için en az ik belediyeyi Zafer Partisine kazandırmak olduğını belirtti . 

GEBZE İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI ÖZKARA: ZAFER PARTİSİNİN İHTİYAÇ DUYDUĞU HER ALANDA HİZMET ETMEYE HAZIRIM

Görüşmenin devamında ise söz alan Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Funda Özkara ise Genel Başkan Yardımcısı Yaman' ın sözlerine katılırken, Gebze' de temsiliyet açısından ilk kadın başkan olduğunu söyleyerek  2024 yerel seçimleri başta olmak üzere Zafer Partisinin ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet etmeye hazırım diye söyledi .

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nihat Yıldırım ise Zafer Partisi heyetinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi ve Ekonomiden Sorumlu Genlel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman' a plaket taktiminde bulundu . Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.