Park ınn

Zafer Partisi’nin Derince Başkanı Alpay Çakırcı oldu

Kocaeli 22.05.2024 - 16:09, Güncelleme: 22.05.2024 - 16:09
 

Zafer Partisi’nin Derince Başkanı Alpay Çakırcı oldu

EMŞAV eski Kocaeli İl Başkanı, elektrik mühendisi Alpay Çakırcı, Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı olarak görevlendirildi

Geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Kocaeli Teşkilatı’na katıldığı duyurulan Alpay Çakırcı, kısa bir süre sonra Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı olarak atandı. Eski EMŞAV Kocaeli İl Başkanı ve Elektrik Mühendisi olan Çakırcı’nın bu ataması, Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz tarafından sosyal medya üzerinden “Tartışmasız Türk milliyetçisi olan Alpay Çakırcı Derince İlçe Başkanımız olarak atanmıştır” ifadeleriyle duyuruldu. Oğuz, Çakırcı’nın partilerine ve kente hayırlı olmasını diledi. ALPAY ÇAKIRCI KİMDİR? 1981 yılında Antalya'da doğan Alpay Çakırcı, eğitim hayatına Yalova Atatürk İlkokulu'nda başladı ve ardından ortaokulu Yalova Lisesi'nde, lise eğitimini ise İstanbul Yakacak Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde sürdüren Çakırcı, iki çocuk babasıdır ve ALTEKSAN firmasının kurucusu ve sahibidir. Aynı zamanda eski Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileler Vakfı Kocaeli İl Başkanı olarak hizmet vermiş, Kocaeli Haberdar Gazetesi'nin kurucusu ve sahibidir.
EMŞAV eski Kocaeli İl Başkanı, elektrik mühendisi Alpay Çakırcı, Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı olarak görevlendirildi

Geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Kocaeli Teşkilatı’na katıldığı duyurulan Alpay Çakırcı, kısa bir süre sonra Zafer Partisi Derince İlçe Başkanı olarak atandı.

Eski EMŞAV Kocaeli İl Başkanı ve Elektrik Mühendisi olan Çakırcı’nın bu ataması, Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz tarafından sosyal medya üzerinden “Tartışmasız Türk milliyetçisi olan Alpay Çakırcı Derince İlçe Başkanımız olarak atanmıştır” ifadeleriyle duyuruldu. Oğuz, Çakırcı’nın partilerine ve kente hayırlı olmasını diledi.

ALPAY ÇAKIRCI KİMDİR?

1981 yılında Antalya'da doğan Alpay Çakırcı, eğitim hayatına Yalova Atatürk İlkokulu'nda başladı ve ardından ortaokulu Yalova Lisesi'nde, lise eğitimini ise İstanbul Yakacak Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde sürdüren Çakırcı, iki çocuk babasıdır ve ALTEKSAN firmasının kurucusu ve sahibidir. Aynı zamanda eski Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileler Vakfı Kocaeli İl Başkanı olarak hizmet vermiş, Kocaeli Haberdar Gazetesi'nin kurucusu ve sahibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.