Park ınn

Zeynep Büber ve çocukları bulundu

Kocaeli 13.02.2024 - 15:21, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:21
 

Zeynep Büber ve çocukları bulundu

İzmit’te oturan 46 yaşındaki anne Zeynep Büber ve iki çocuğu, 28 gün sonra Üsküdar'da bulundu

Amerika’da yaşayan ve nakliyecilik yaparak geçimini sağlayan Ali Büber ile 9 yıl önce dünya evine giren Zeynep Büber’in bu evliliğinden Naz ve Metehan isimli çocuklarını dünyaya getirdi. 4 yıl önce psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle babasının yanına İzmit’e gelerek kendisine ev tutan Zeynep Büber, eşinin Amerika’dan geleceği 16 Ocak tarihinden itibaren ulaşılamıyor. Eşi ve çocuklarına bir türlü ulaşamayan Ali Büber ile Zeynep Büber’in babası Mehmet bey dün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istemişti. 28 gündür kendisinden haber alınamayan Zeynep Büber ve iki çocuğu dün İstanbul Üsküdar’da görüldü. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir kadın anne ve iki çocuğunun görüntüsünü çekti ve onunla konuştuğunu ifade etti. Bugünkü canlı yayına bağlanan Zeynep Büber, eşi Ali Büber’in kendisiyle ilgili söylediği her şeyin iftira olduğunu söyleyerek “Eşim Ali beni aramaya gelmiş. İftira atıyor. Ali’nin ölüm tehdidinden dolayı koruma ve uzaklaştırma kararı aldım. Ben yakınlarımla kalıyorum, beni aramasın” dedi.
İzmit’te oturan 46 yaşındaki anne Zeynep Büber ve iki çocuğu, 28 gün sonra Üsküdar'da bulundu

Amerika’da yaşayan ve nakliyecilik yaparak geçimini sağlayan Ali Büber ile 9 yıl önce dünya evine giren Zeynep Büber’in bu evliliğinden Naz ve Metehan isimli çocuklarını dünyaya getirdi. 4 yıl önce psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle babasının yanına İzmit’e gelerek kendisine ev tutan Zeynep Büber, eşinin Amerika’dan geleceği 16 Ocak tarihinden itibaren ulaşılamıyor. Eşi ve çocuklarına bir türlü ulaşamayan Ali Büber ile Zeynep Büber’in babası Mehmet bey dün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istemişti.

28 gündür kendisinden haber alınamayan Zeynep Büber ve iki çocuğu dün İstanbul Üsküdar’da görüldü. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir kadın anne ve iki çocuğunun görüntüsünü çekti ve onunla konuştuğunu ifade etti. Bugünkü canlı yayına bağlanan Zeynep Büber, eşi Ali Büber’in kendisiyle ilgili söylediği her şeyin iftira olduğunu söyleyerek “Eşim Ali beni aramaya gelmiş. İftira atıyor. Ali’nin ölüm tehdidinden dolayı koruma ve uzaklaştırma kararı aldım. Ben yakınlarımla kalıyorum, beni aramasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.