19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AKP'li Merdan: "Bu iki yüzlü davranışın nedenini merak ediyoruz?"

Gündem 08.05.2024 - 12:56, Güncelleme: 08.05.2024 - 12:56
 

AKP'li Merdan: "Bu iki yüzlü davranışın nedenini merak ediyoruz?"

AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi’nde yaşananlar hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Derince  Belediyesi Mayıs Ayı  Meclis Toplantısında çekim yapan   AKP Derince  İlçe Başkanı Koray Merdan’ı, eski   CHP Meclis Üyesi Özcan Elden önüne geçerek engelledi.  Yaşanan durumun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Merdan şu ifadelere yer verdi: “İzmit’te meclis oturumlarını canlı yayınlamakla övünen CHP, Derince’de Grup Başkanvekilimiz Ramazan Bostan’ın haksız yere işten atılan çalışanlarla ilgili konuşmasını çekmemizi garip bir şekilde engellemeye çalıştı. Şeffaflıktan, adaletten, objektiflikten bahsedenlerin neyi sakladığını ve bu iki yüzlü davranışın nedenini merak ediyoruz?”  
AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi’nde yaşananlar hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Derince  Belediyesi Mayıs Ayı  Meclis Toplantısında çekim yapan   AKP Derince  İlçe Başkanı Koray Merdan’ı, eski   CHP Meclis Üyesi Özcan Elden önüne geçerek engelledi. 

Yaşanan durumun ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Merdan şu ifadelere yer verdi:

“İzmit’te meclis oturumlarını canlı yayınlamakla övünen CHP, Derince’de Grup Başkanvekilimiz Ramazan Bostan’ın haksız yere işten atılan çalışanlarla ilgili konuşmasını çekmemizi garip bir şekilde engellemeye çalıştı. Şeffaflıktan, adaletten, objektiflikten bahsedenlerin neyi sakladığını ve bu iki yüzlü davranışın nedenini merak ediyoruz?”

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.