BTP DARICA ADAYI DEMİRCAN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Darıca 29.03.2024 - 11:44, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:50
 

BTP DARICA ADAYI DEMİRCAN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Darıca Belediye Başkanı adayı olan Cevat Demircan, Sinop'un 1982 doğumlu bir evladıdır.

Öğrenim hayatını memleketinde ve Gebze'de tamamlayan Demircan, evli ve üç çocuk babasıdır. Turizm sektöründe 2007 yılından beri kendi işini yapan Demircan, işi gereği birçok ülkeye seyahat etmiş ve bu süreçte gezmeyi, kitap okumayı ve spor yapmayı çok sevmiştir. Önceki yerel seçimlerde partisinde meclis üyesi olarak görev alan Demircan, 2024 yerel seçimlerinde partisinin 81 il ve ilçede adaylarının olduğu seçime hazır olduklarını belirtmiştir. Kocaeli'nin mutlu şehri olması için Darıca'nın her anlamda mutlu edeceğini ve sorunlarını gidereceğini ifade eden Demircan, seçim çalışmaları kapsamında Darıca Küçük Sanayi Esnafını ziyaret etmiş ve Darıca Perşembe Pazarı esnafıyla bir araya gelmiştir. Demircan, Darıca'yı daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacağını vurgulamıştır.
Bağımsız Türkiye Partisi'nin Darıca Belediye Başkanı adayı olan Cevat Demircan, Sinop'un 1982 doğumlu bir evladıdır.

Öğrenim hayatını memleketinde ve Gebze'de tamamlayan Demircan, evli ve üç çocuk babasıdır. Turizm sektöründe 2007 yılından beri kendi işini yapan Demircan, işi gereği birçok ülkeye seyahat etmiş ve bu süreçte gezmeyi, kitap okumayı ve spor yapmayı çok sevmiştir. Önceki yerel seçimlerde partisinde meclis üyesi olarak görev alan Demircan, 2024 yerel seçimlerinde partisinin 81 il ve ilçede adaylarının olduğu seçime hazır olduklarını belirtmiştir.

Kocaeli'nin mutlu şehri olması için Darıca'nın her anlamda mutlu edeceğini ve sorunlarını gidereceğini ifade eden Demircan, seçim çalışmaları kapsamında Darıca Küçük Sanayi Esnafını ziyaret etmiş ve Darıca Perşembe Pazarı esnafıyla bir araya gelmiştir. Demircan, Darıca'yı daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacağını vurgulamıştır.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.