KÜTÜPHANELER

“Bu şehir şampiyonluğu istiyor”

Spor 09.05.2024 - 16:15, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:15
 

“Bu şehir şampiyonluğu istiyor”

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz kendi tarihimizden aldığımız güçle bu refleksi ortaya koyarak büyük maçların takımıyız. O yüzden çıkacağız Sakaryaspor’u güzel bir oyunla yeneceğiz ve maçı kazanacağız, 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz." dedi

“HERKES HERKESİ YENEBİLİYOR” Maçlarda bazen büyük stres yaşıyoruz. Kazanma duygusu var hepimizde. Öyle olunca da bazen sinirlenebiliyoruz ama her şey Kocaelispor’un başarısı içindi. Biraz rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükürler olsun. Tarihi bir döneme girdik. Kocaelispor’un başarısı için, şehrin mutluluğu için. Taraftarlarımızla sahiplendik ve kenetlendik. Tribünlerimiz maça 2 gün kala yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Bu da gösteriyor ki bu şehir bu şampiyonluğu istiyor. En çok isteyen şehirlerden birisiyiz. Takımımız şu an inişli çıkışlı bir performans yaşıyor ama bu lig öyle bir lig ki, bir denklem var bu ligde herkes herkesi yenebiliyor, hakem hataları olabiliyor, dış faktörler olabiliyor ama bunun yanında biz Kocaelispor olarak bugünleri çok yaşadık. Bu tür tramvaları çok yaşadık. Bunların içinden çıkmasını bilen bir camiayız. Biz kendi tarihimizden aldığımız güçle bu refleksi ortaya koyarak büyük maçların takımıyız. Büyük maçlarda Kocaelispor her zaman ön plandadır. O yüzden çıkacağız Sakaryaspor’u güzel bir oyunla yeneceğiz ve maçı kazanacağız, 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim konumumuz sadece kendi maçımıza bağlı olmayacak. Diğer maçların sonuçları bizim konumumuzu belirleyecek “ dedi. “ÜÇÜNCÜ OLMAK İSTİYORUZ” Durul,” Üçüncü olma ihtimalimiz çok yüksek. Biz ve diğer takımlar nasıl geçen hafta kaybettiysek bu hafta da o takımların kaybetme ihtimali yüksek. O yüzden 3.olma arzusundayız. Olursak 1 maçımız kalacak. Olmazsak ta Tahir başkanımızın da ifade ettiği gibi Play-Off maçlarını başarılı bir şekilde bitirip mutlu sonla bitirmek istiyoruz. Ben şuna inanıyorum, eğer siz oynadığınız maçın ne anlama geldiğini bilirseniz, giydiğiniz formanın ne anlama geldiğini bilirseniz, taraftarın ve şehrin beklentisini bilirseniz burada onu hep birlikte başarabiliriz. Sadece futbolcuların değil herkesin şehir aktörlerinin tüm paydaşlarımızın bileşenlerimizin büyük bir sinerji yaratarak bunu başarabiliriz. Biz burada Kocaelispor’un temsilcileri olarak hep birlikte şampiyonluğa ulaşması için elimizden gelen ne varsa onu yapacağız, bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bu inanç fazlasıyla bizde var. Maçlardaki fiziksel performans önemlidir ama fizikselin yanında zihinsel taktiklerde çok önemlidir. Stratejik bir döneme girdik. Buna bir savaş diyebiliriz.  Bir şampiyonluk savaşı bu.  Saha savaşı, mücadele savaşı. Bazen savaş deyince bazı kesimler yanlış anlayabiliyor ama sonuçta sahada da bir savaş var. Onun için biz bu savaşı kazanacağız, biz başaracağız. İnşallah hep birlikte mutlu olacağız” diye konuştu.
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz kendi tarihimizden aldığımız güçle bu refleksi ortaya koyarak büyük maçların takımıyız. O yüzden çıkacağız Sakaryaspor’u güzel bir oyunla yeneceğiz ve maçı kazanacağız, 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz." dedi

“HERKES HERKESİ YENEBİLİYOR”

Maçlarda bazen büyük stres yaşıyoruz. Kazanma duygusu var hepimizde. Öyle olunca da bazen sinirlenebiliyoruz ama her şey Kocaelispor’un başarısı içindi. Biraz rahatsızlandım ama şimdi iyiyim şükürler olsun. Tarihi bir döneme girdik. Kocaelispor’un başarısı için, şehrin mutluluğu için. Taraftarlarımızla sahiplendik ve kenetlendik. Tribünlerimiz maça 2 gün kala yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Bu da gösteriyor ki bu şehir bu şampiyonluğu istiyor. En çok isteyen şehirlerden birisiyiz. Takımımız şu an inişli çıkışlı bir performans yaşıyor ama bu lig öyle bir lig ki, bir denklem var bu ligde herkes herkesi yenebiliyor, hakem hataları olabiliyor, dış faktörler olabiliyor ama bunun yanında biz Kocaelispor olarak bugünleri çok yaşadık. Bu tür tramvaları çok yaşadık. Bunların içinden çıkmasını bilen bir camiayız. Biz kendi tarihimizden aldığımız güçle bu refleksi ortaya koyarak büyük maçların takımıyız. Büyük maçlarda Kocaelispor her zaman ön plandadır. O yüzden çıkacağız Sakaryaspor’u güzel bir oyunla yeneceğiz ve maçı kazanacağız, 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim konumumuz sadece kendi maçımıza bağlı olmayacak. Diğer maçların sonuçları bizim konumumuzu belirleyecek “ dedi.

“Bu şehir şampiyonluğu istiyor”

“ÜÇÜNCÜ OLMAK İSTİYORUZ”

Durul,” Üçüncü olma ihtimalimiz çok yüksek. Biz ve diğer takımlar nasıl geçen hafta kaybettiysek bu hafta da o takımların kaybetme ihtimali yüksek. O yüzden 3.olma arzusundayız. Olursak 1 maçımız kalacak. Olmazsak ta Tahir başkanımızın da ifade ettiği gibi Play-Off maçlarını başarılı bir şekilde bitirip mutlu sonla bitirmek istiyoruz. Ben şuna inanıyorum, eğer siz oynadığınız maçın ne anlama geldiğini bilirseniz, giydiğiniz formanın ne anlama geldiğini bilirseniz, taraftarın ve şehrin beklentisini bilirseniz burada onu hep birlikte başarabiliriz. Sadece futbolcuların değil herkesin şehir aktörlerinin tüm paydaşlarımızın bileşenlerimizin büyük bir sinerji yaratarak bunu başarabiliriz. Biz burada Kocaelispor’un temsilcileri olarak hep birlikte şampiyonluğa ulaşması için elimizden gelen ne varsa onu yapacağız, bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bu inanç fazlasıyla bizde var. Maçlardaki fiziksel performans önemlidir ama fizikselin yanında zihinsel taktiklerde çok önemlidir. Stratejik bir döneme girdik. Buna bir savaş diyebiliriz.  Bir şampiyonluk savaşı bu.  Saha savaşı, mücadele savaşı. Bazen savaş deyince bazı kesimler yanlış anlayabiliyor ama sonuçta sahada da bir savaş var. Onun için biz bu savaşı kazanacağız, biz başaracağız. İnşallah hep birlikte mutlu olacağız” diye konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.