KÜTÜPHANELER

Fevziye tuvaleti ne zaman ücretsiz olacak?

Gündem 09.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:16
 

Fevziye tuvaleti ne zaman ücretsiz olacak?

İzmit Meclisi'nde ihalesi iptal edilen Fevziye Cami tuvaleti ile ilgili İzmit Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklamada, ücretsiz tuvalet hizmetinin hayata geçirilmesi için yasal sürecin tamamlanması gerektiği belirtildi

Nevzat Doğan döneminde ihale ile 8 yıllığına özel işletmeye verilen Fevziye Camii tuvaletinin ihalesi İzmit Belediye Meclis toplantısında alınan kararla iptal edildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tuvaletlerin belediye bünyesine dahil olmasıyla vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini söylemişti. İhale iptalinin ardından açıklama yapan İzmit Belediyesi, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından ücretsiz tuvalet hizmetinin başlayacağını duyurdu.   "YETKİ ALINDI" Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İzmit Belediye Meclisi, Fevziye Camii umumi tuvaletlerinin ücretsiz hale getirilmesine ilişkin kararı kabul etmiştir. Bu kapsamda önce dönemden 2026 yılına kadar sürecek olan uzun süreli kiralama yetkisi sonlandırılmış ve sözleşmenin iptali için meclisten yetki alınmıştır. Ancak, bu kararın pratikte uygulanmaya başlaması için gerekli yasal ve idari işlemlerin tamamlanması gerekmektedir.   'İŞLEMLERİN HIZINA BAĞLI' Bu sürecin ne kadar süreceği ve tuvaletlerin ne zaman ücretsiz hizmet vermeye başlayacağı, ilgili işlemlerin hızına bağlı olarak değişecektir. İzmit Belediyesi olarak, süreci mümkün olan en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamuoyunu süreçle ilgili gelişmelerden resmi kanallarımız aracılığıyla bilgilendirmeye devam edeceğiz."   
İzmit Meclisi'nde ihalesi iptal edilen Fevziye Cami tuvaleti ile ilgili İzmit Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklamada, ücretsiz tuvalet hizmetinin hayata geçirilmesi için yasal sürecin tamamlanması gerektiği belirtildi

Nevzat Doğan döneminde ihale ile 8 yıllığına özel işletmeye verilen Fevziye Camii tuvaletinin ihalesi İzmit Belediye Meclis toplantısında alınan kararla iptal edildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tuvaletlerin belediye bünyesine dahil olmasıyla vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini söylemişti. İhale iptalinin ardından açıklama yapan İzmit Belediyesi, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından ücretsiz tuvalet hizmetinin başlayacağını duyurdu.

 

"YETKİ ALINDI"

Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İzmit Belediye Meclisi, Fevziye Camii umumi tuvaletlerinin ücretsiz hale getirilmesine ilişkin kararı kabul etmiştir. Bu kapsamda önce dönemden 2026 yılına kadar sürecek olan uzun süreli kiralama yetkisi sonlandırılmış ve sözleşmenin iptali için meclisten yetki alınmıştır. Ancak, bu kararın pratikte uygulanmaya başlaması için gerekli yasal ve idari işlemlerin tamamlanması gerekmektedir.

 

'İŞLEMLERİN HIZINA BAĞLI'

Bu sürecin ne kadar süreceği ve tuvaletlerin ne zaman ücretsiz hizmet vermeye başlayacağı, ilgili işlemlerin hızına bağlı olarak değişecektir. İzmit Belediyesi olarak, süreci mümkün olan en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamuoyunu süreçle ilgili gelişmelerden resmi kanallarımız aracılığıyla bilgilendirmeye devam edeceğiz." 

 

Fevziye tuvaleti ne zaman ücretsiz olacak?

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.