Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Spor 18.04.2024 - 12:44, Güncelleme: 18.04.2024 - 12:44
 

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

21 Şubat’ta düzenlenen antrenmanda, ayak tarak kemiğini kıran İbrahime Fofana’nın sezonu kapattığı düşünülüyordu. Gineli oyuncu önceki gün düzenlenen antrenmanda takımla birlikte koşulara başladı

BODRUM FK MAÇ KAFİLESİNE YETİŞİR Kocaelispor’un sezon başında takıma kattığı Fofana, Altaylı Çeyhun’un omzunu ısırarak 3 maç ceza almıştı. Fofana, Keçiörengücü ile oynayacağımız maç öncesi de antrenmanda ayak tarak kemiğini kırmış ve sezonu kapattığı düşünülmüştü. Ancak genç oyuncu beklenenden daha hızlı bir şekilde iyileşti.    2 AYLIK ARADAN SONRA DÖNDÜ Fofana, yaklaşık 2 aylık aranın ardından çalışmalarına başladı. Gineli oyuncu, önceki gün takımla birlikte koşuya çıktı. Bireysel antrenmanlarını da aksatmadan yapan Fofana’nın, Bandırmaspor maçına yetişmesi, en kötü ihtimalle Bodrum FK karşılaşmasında maç kafilesinde yer alması bekleniyor. Öte yandan Gürcü oyuncumuz Giorgi Kharaishvili de hızla toparlıyor. Kharaishvili, takıma dönmek için gün sayıyor.  
21 Şubat’ta düzenlenen antrenmanda, ayak tarak kemiğini kıran İbrahime Fofana’nın sezonu kapattığı düşünülüyordu. Gineli oyuncu önceki gün düzenlenen antrenmanda takımla birlikte koşulara başladı

BODRUM FK MAÇ KAFİLESİNE YETİŞİR

Kocaelispor’un sezon başında takıma kattığı Fofana, Altaylı Çeyhun’un omzunu ısırarak 3 maç ceza almıştı. Fofana, Keçiörengücü ile oynayacağımız maç öncesi de antrenmanda ayak tarak kemiğini kırmış ve sezonu kapattığı düşünülmüştü. Ancak genç oyuncu beklenenden daha hızlı bir şekilde iyileşti. 

 

2 AYLIK ARADAN SONRA DÖNDÜ

Fofana, yaklaşık 2 aylık aranın ardından çalışmalarına başladı. Gineli oyuncu, önceki gün takımla birlikte koşuya çıktı. Bireysel antrenmanlarını da aksatmadan yapan Fofana’nın, Bandırmaspor maçına yetişmesi, en kötü ihtimalle Bodrum FK karşılaşmasında maç kafilesinde yer alması bekleniyor. Öte yandan Gürcü oyuncumuz Giorgi Kharaishvili de hızla toparlıyor. Kharaishvili, takıma dönmek için gün sayıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.