KÜTÜPHANELER

GEBZE PAZARCILAR ODASI HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebze 30.04.2024 - 13:37, Güncelleme: 30.04.2024 - 20:12
 

GEBZE PAZARCILAR ODASI HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve Yönetimi hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve Yönetimi sırasıyla  Nene Hatun Mahallesi Muhtarlığı'na seçilen ve aynı zamanda başkan vekili olan Sahir Tanriverdi'nin abisi olan Hakan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafın başarısı ve yeni dönemdeki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından, dostlarından ve Gebze Makina Mühendisleri Odası Başkanı olan Tanfer Yeşiltepe'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Yeni dönemdeki görevinde başarılar dileyen Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu'na yapılan hayırlı olsun ziyareti de Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Ramazanoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen temsilciler, işbirliği için ellerini uzattı. Son olarak, Darıca Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Muzaffer Biyik'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, Bıyık'a başarılar dileyerek yeni dönemdeki çalışmalarında destek sözü verdiler. Bu ziyaretlerle, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendirmeyi ve şehrin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve Yönetimi hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve Yönetimi sırasıyla 

Nene Hatun Mahallesi Muhtarlığı'na seçilen ve aynı zamanda başkan vekili olan Sahir Tanriverdi'nin abisi olan Hakan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafın başarısı ve yeni dönemdeki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından, dostlarından ve Gebze Makina Mühendisleri Odası Başkanı olan Tanfer Yeşiltepe'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Yeni dönemdeki görevinde başarılar dileyen Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu'na yapılan hayırlı olsun ziyareti de Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Ramazanoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen temsilciler, işbirliği için ellerini uzattı.

Son olarak, Darıca Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Muzaffer Biyik'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, Bıyık'a başarılar dileyerek yeni dönemdeki çalışmalarında destek sözü verdiler.

Bu ziyaretlerle, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız ve yönetimi, yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendirmeyi ve şehrin kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.