KÜTÜPHANELER

GÖLCÜK'ÜN YENİ BAŞHEKİMİ AZİZ ÇARDAK OLDU

Gündem 09.05.2024 - 16:00, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:00
 

GÖLCÜK'ÜN YENİ BAŞHEKİMİ AZİZ ÇARDAK OLDU

Aziz Çardak, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi oldu

Aziz Çardak, yakın zamanda tamamlanan  yeni binasında hizmete giren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin Başhekimi oldu. Sertan Acar’ın hastanenin yeni binasına geçildiği süreçte görevden ayrılırken Çardak’ın ise 13 Mayıs Pazartesi günü itibariyle göreve başlayacağı öğrenildi. Aziz Çardak en son Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Vekilliği yapmıştı.
Aziz Çardak, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi oldu

Aziz Çardak, yakın zamanda tamamlanan  yeni binasında hizmete giren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin Başhekimi oldu. Sertan Acar’ın hastanenin yeni binasına geçildiği süreçte görevden ayrılırken Çardak’ın ise 13 Mayıs Pazartesi günü itibariyle göreve başlayacağı öğrenildi.

Aziz Çardak en son Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Vekilliği yapmıştı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.