Güzel İzmit'imizin güzel mahallelerinde İzmit Gönüllüleri ekipleri kuruluyor

Gündem 29.03.2024 - 11:24, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:24
 

Güzel İzmit'imizin güzel mahallelerinde İzmit Gönüllüleri ekipleri kuruluyor

İzmit Belediyesi, şehrimizi güzelleştirmek, toplumumuzu güçlendirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir İzmit bırakmak amacıyla İzmit Gönüllüleri ekipleri kuracak

İzmit Belediyesi, örnek bir projeye daha imza atacak. İzmit ve çevresindeki vatandaşların, kendi bölgelerinde yaşanan sosyal, kültürel, eğitimsel ve çevresel konulara duyarlı ve proaktif bir şekilde yaklaşmalarını sağlamak amacıyla İzmit Gönüllüleri ekipleri kuracak.   DETAYLI BİLGİ VE KATILIM İÇİN İzmit Belediyesi, İzmit’i daha da güzelleştirmek ve güçlendirmek için kurulacak olan İzmit Gönüllüleri ekipleri ile İzmit’in her köşesine ulaşıp, pozitif değişimi birlikte yapmayı hedefliyor. Daha fazla bilgi ve katılım için https://izmitgonulluleri.com/ veya 90 533 052 41 13 / 0 262 318 0000 arayabilir ya da WhatsApp hattımız olan 05321664141 numaraya mesaj atabilirsiniz.
İzmit Belediyesi, şehrimizi güzelleştirmek, toplumumuzu güçlendirmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir İzmit bırakmak amacıyla İzmit Gönüllüleri ekipleri kuracak
İzmit Belediyesi, örnek bir projeye daha imza atacak. İzmit ve çevresindeki vatandaşların, kendi bölgelerinde yaşanan sosyal, kültürel, eğitimsel ve çevresel konulara duyarlı ve proaktif bir şekilde yaklaşmalarını sağlamak amacıyla İzmit Gönüllüleri ekipleri kuracak.
 
DETAYLI BİLGİ VE KATILIM İÇİN
İzmit Belediyesi, İzmit’i daha da güzelleştirmek ve güçlendirmek için kurulacak olan İzmit Gönüllüleri ekipleri ile İzmit’in her köşesine ulaşıp, pozitif değişimi birlikte yapmayı hedefliyor. Daha fazla bilgi ve katılım için https://izmitgonulluleri.com/ veya 90 533 052 41 13 / 0 262 318 0000 arayabilir ya da WhatsApp hattımız olan 05321664141 numaraya mesaj atabilirsiniz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.