Büyükakın ‘en güvenilir’ başkanlar listesinde!

Siyaset 20.12.2019 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın ‘en güvenilir’ başkanlar listesinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın en güvenilir belediye başkanları arasında yer aldı Ada Araştırma Şirketi Türkiye'nin en güvenilir, sporcuları, sanatçıları, komedyenleri ve siyasilerinin kimler olduğunu belirledi. 25-30 Kasım tarihleri arasında 30 büyükşehirde 2768 kişiyle gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Katılımcılara 'Türkiye’nin en güvenilir Büyükşehir Belediye Başkanı kim?' sorusu da soruldu. Araştırmaya katılanların yüzde 34,5’i İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu derken, İmamoğlu’nu sırasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise ikinci 10 kişilik listede yer aldı. Yaş guruplarına bakıldığında Başkan Büyükakın en fazla oyu 25-44 yaş arasındaki kitleden aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın en güvenilir belediye başkanları arasında yer aldı

Ada Araştırma Şirketi Türkiye'nin en güvenilir, sporcuları, sanatçıları, komedyenleri ve siyasilerinin kimler olduğunu belirledi. 25-30 Kasım tarihleri arasında 30 büyükşehirde 2768 kişiyle gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Katılımcılara 'Türkiye’nin en güvenilir Büyükşehir Belediye Başkanı kim?' sorusu da soruldu. Araştırmaya katılanların yüzde 34,5’i İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu derken, İmamoğlu’nu sırasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise ikinci 10 kişilik listede yer aldı. Yaş guruplarına bakıldığında Başkan Büyükakın en fazla oyu 25-44 yaş arasındaki kitleden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.