FİNALİN ADI: SOMA-PAZAR

Spor 24.07.2020 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

FİNALİN ADI: SOMA-PAZAR

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin yer aldığı 3.Lig 3.Grup’ta finalin adı kondu. Somaspor ile Pazarspor, Pazartesi günü oynanacak olan dev finalde birbirlerine rakip olacaklar. Antalya’da oynanacak olan mücadeleyi kazanan ekip adını 2.Lig’e yazdıracak. Geride bıraktığımız sezon temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin yer aldığı 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off heyecanı başladı. Yarı final maçlarında Gebzeli hakem Alper Çetin’in düdük çaldığı maçta Muğlaspor’u 2-0 yenen Somaspor ile Nevşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla deviren Pazarspor adını finale yazdıran takım oldular. Somaspor ile Pazarspor sezon içerisinde bir kez karşı karşıya geldiler. Manisa’da oynanan mücadeleyi, Karadeniz temsilcisi 3-2 kazanmayı başarmıştı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması, liglerin tescil edilmesi nedeniyle oynamamıştı. 27 Temmuz Pazartesi günü Antalya’da oynanacak olan final mücadelesi saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi kazanan ekip adını resmen 2.Lig’e yazdıracak  

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin yer aldığı 3.Lig 3.Grup’ta finalin adı kondu. Somaspor ile Pazarspor, Pazartesi günü oynanacak olan dev finalde birbirlerine rakip olacaklar. Antalya’da oynanacak olan mücadeleyi kazanan ekip adını 2.Lig’e yazdıracak.

Geride bıraktığımız sezon temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin yer aldığı 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off heyecanı başladı. Yarı final maçlarında Gebzeli hakem Alper Çetin’in düdük çaldığı maçta Muğlaspor’u 2-0 yenen Somaspor ile Nevşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla deviren Pazarspor adını finale yazdıran takım oldular. Somaspor ile Pazarspor sezon içerisinde bir kez karşı karşıya geldiler. Manisa’da oynanan mücadeleyi, Karadeniz temsilcisi 3-2 kazanmayı başarmıştı. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması, liglerin tescil edilmesi nedeniyle oynamamıştı. 27 Temmuz Pazartesi günü Antalya’da oynanacak olan final mücadelesi saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi kazanan ekip adını resmen 2.Lig’e yazdıracak

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.