Şar'dan Demirci'ye selam

Spor 22.08.2016 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şar'dan Demirci'ye selam

Şar'dan Demirci'ye selam

2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Gebzespor formasını giyen eski futbolcu Burak Şar, Feriköyspor yardımcı antrenörlüğü göreviyle Çayırovaspor’a rakip oldu. Dün Bolu Koru Otel’de oynanan Çayırovaspor-Feriköyspor maçında temsilcimize rakip olan Şar, Gebzespor’da forma giydiği dönemde Asbaşkanlık görevinde bulunan Abbas Sır’la hasret giderdi. Sır ve Şar birbirlerine sarılıp hasret giderirlerken, anılarını tazelediler. ŞAR’DAN ÇAYIROVASPOR’A ÖVGÜ Feriköyspor Yardımcı Antrenörü Burak Şar, Çayırovaspor’un diri ve güçlü bir takım odluğunu söyleyerek Asbaşkan Abbas Sır’ı tebrik etti. Yeni sezonda BAL’a yükselmeyi hedeflediklerini söyleyen Şar, Gebze’deki tüm dostlarına ve Gebzespor’da forma giydiği dönemde kulüp başkanlığı yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye saygı ve selamlarını gönderdi. 
Şar'dan Demirci'ye selam

2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Gebzespor formasını giyen eski futbolcu Burak Şar, Feriköyspor yardımcı antrenörlüğü göreviyle Çayırovaspor’a rakip oldu. Dün Bolu Koru Otel’de oynanan Çayırovaspor-Feriköyspor maçında temsilcimize rakip olan Şar, Gebzespor’da forma giydiği dönemde Asbaşkanlık görevinde bulunan Abbas Sır’la hasret giderdi. Sır ve Şar birbirlerine sarılıp hasret giderirlerken, anılarını tazelediler.

ŞAR’DAN ÇAYIROVASPOR’A ÖVGÜ

Feriköyspor Yardımcı Antrenörü Burak Şar, Çayırovaspor’un diri ve güçlü bir takım odluğunu söyleyerek Asbaşkan Abbas Sır’ı tebrik etti. Yeni sezonda BAL’a yükselmeyi hedeflediklerini söyleyen Şar, Gebze’deki tüm dostlarına ve Gebzespor’da forma giydiği dönemde kulüp başkanlığı yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye saygı ve selamlarını gönderdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.