Hürriyet: Hizmeti engelleyen bir anlayışla mücadele ettik

Gündem 28.03.2024 - 10:25, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:25
 

Hürriyet: Hizmeti engelleyen bir anlayışla mücadele ettik

Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu olan Başkan Hürriyet 5 yıl boyunca karşılaştığı engellemeleri anlatarak “Hizmeti engelleyen bir anlayışla mücadele ettik dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de yayınlanan Ebru Şimşek’in moderatörlüğündeki Seçime Doğru programının konuğu oldu. Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan ve Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek’in sorularını yanıtlayan Başkan Hürriyet, geçirdiği 5 yıla değindi.    “DOĞRU ŞEYLER DEĞİL” Başkan Hürriyet, “5 yıl zor geçti fakat bu zorluklar bizi dinç tuttu. Meclis çoğunluğu olsaydı ekonomik olarak çok daha rahat bir hizmet dönemi geçirmiş olacaktık. Bize zaman ve para kaybettirdi. Karşımızda yapıcı bir muhalefet yoktu. Çok vicdansızca dönemler yaşadık. Camiye ayakkabı ile girdi iddiası çok vicdansızca bir durumdu. Bunun siyasetle hiçbir alakası yok. Bunlar doğru şeyler değil.    “İFTİRA ATMAK KUL HAKKINA GİRMEKTİR” Gerçekten öyle bir durum olsa çık linç et ama olmadığını bile bile iftira atmak kul hakkına girmektir. Hizmet araçlarının satın alınma meselesine hayır denmesinin siyasetle hiçbir alakası yok. Bu resmen belediyeyi zora sokmak. Hizmeti engelleyen bir anlayış. Biz bu anlayışla mücadele ettik. Kreşlerin açılmasına engel olmadılar fakat Kreş Müdürlüğüne engel oldular. Bir Kreş Müdürlüğü’ne neden hayır derler bunu anlamış değilim.
Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu olan Başkan Hürriyet 5 yıl boyunca karşılaştığı engellemeleri anlatarak “Hizmeti engelleyen bir anlayışla mücadele ettik dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de yayınlanan Ebru Şimşek’in moderatörlüğündeki Seçime Doğru programının konuğu oldu. Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan ve Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek’in sorularını yanıtlayan Başkan Hürriyet, geçirdiği 5 yıla değindi. 
 
“DOĞRU ŞEYLER DEĞİL”
Başkan Hürriyet, “5 yıl zor geçti fakat bu zorluklar bizi dinç tuttu. Meclis çoğunluğu olsaydı ekonomik olarak çok daha rahat bir hizmet dönemi geçirmiş olacaktık. Bize zaman ve para kaybettirdi. Karşımızda yapıcı bir muhalefet yoktu. Çok vicdansızca dönemler yaşadık. Camiye ayakkabı ile girdi iddiası çok vicdansızca bir durumdu. Bunun siyasetle hiçbir alakası yok. Bunlar doğru şeyler değil. 
 
“İFTİRA ATMAK KUL HAKKINA GİRMEKTİR”
Gerçekten öyle bir durum olsa çık linç et ama olmadığını bile bile iftira atmak kul hakkına girmektir. Hizmet araçlarının satın alınma meselesine hayır denmesinin siyasetle hiçbir alakası yok. Bu resmen belediyeyi zora sokmak. Hizmeti engelleyen bir anlayış. Biz bu anlayışla mücadele ettik. Kreşlerin açılmasına engel olmadılar fakat Kreş Müdürlüğüne engel oldular. Bir Kreş Müdürlüğü’ne neden hayır derler bunu anlamış değilim.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.