Hürriyet: Projelerimiz farklı farklı kitlelere dokundu

Gündem 28.03.2024 - 10:24, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:24
 

Hürriyet: Projelerimiz farklı farklı kitlelere dokundu

Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programında konuşan Başkan Hürriyet, “5 yıl ciddi bir performansla çalıştık. Kreşler, aşevleri, akademiler, kurslar, sosyal yaşam merkezleri gibi birçok farklı proje farklı farklı kitlelere dokundu” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de yayınlanan Ebru Şimşek’in moderatörlüğündeki Seçime Doğru programının konuğu oldu. Saha programlarından bahseden Hürriyet, şu ifadeleri kullandı: Sahada atmosfer çok güzel. 5 yıllık süreçte ciddi bir performansla çalıştık. Sabahın 6’sından gecenin bir yarısına kadar sürekli çalışma performansıyla geçirdik. Zaten hep sahadaydım. Pandemide sahadaydık, ekonomik kriz oldu biz yine sahadaydık. Esnafa, vatandaşa nasıl destek verebiliriz diye her zaman hal hatır sorduk. Şimdi de seçim sathı mahallinde yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz.    ÇOK FAZLA İNSANA DOKUNDUK Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Yeni dönem için de meclis çoğunluğuyla birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz. Meclis üyesi adayları da sürekli yanımdalar. Seçim sürecimiz güzel geçiyor. İnsanların yaklaşımı çok güzel. Yaptığımız birçok sosyal projeyle o kadar çok insana dokunduk ki. Kreşler, aşevleri, akademiler, kurslar, sosyal yaşam merkezleri gibi birçok farklı proje farklı farklı kitlelere dokundu. Hangi bölgeye gidersek gidelim illaki o hizmetlerin bir tanesinden de olsa yararlanan vatandaşlar var.
Nokta TV’de yayınlanan Seçime Doğru programında konuşan Başkan Hürriyet, “5 yıl ciddi bir performansla çalıştık. Kreşler, aşevleri, akademiler, kurslar, sosyal yaşam merkezleri gibi birçok farklı proje farklı farklı kitlelere dokundu” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Nokta TV’de yayınlanan Ebru Şimşek’in moderatörlüğündeki Seçime Doğru programının konuğu oldu. Saha programlarından bahseden Hürriyet, şu ifadeleri kullandı: Sahada atmosfer çok güzel. 5 yıllık süreçte ciddi bir performansla çalıştık. Sabahın 6’sından gecenin bir yarısına kadar sürekli çalışma performansıyla geçirdik. Zaten hep sahadaydım. Pandemide sahadaydık, ekonomik kriz oldu biz yine sahadaydık. Esnafa, vatandaşa nasıl destek verebiliriz diye her zaman hal hatır sorduk. Şimdi de seçim sathı mahallinde yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. 
 
ÇOK FAZLA İNSANA DOKUNDUK
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Yeni dönem için de meclis çoğunluğuyla birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz. Meclis üyesi adayları da sürekli yanımdalar. Seçim sürecimiz güzel geçiyor. İnsanların yaklaşımı çok güzel. Yaptığımız birçok sosyal projeyle o kadar çok insana dokunduk ki. Kreşler, aşevleri, akademiler, kurslar, sosyal yaşam merkezleri gibi birçok farklı proje farklı farklı kitlelere dokundu. Hangi bölgeye gidersek gidelim illaki o hizmetlerin bir tanesinden de olsa yararlanan vatandaşlar var.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.