Kocaeli'de otobüslere yüzde 75 zam talebi!

Kocaeli 18.04.2024 - 12:21, Güncelleme: 18.04.2024 - 12:21
 

Kocaeli'de otobüslere yüzde 75 zam talebi!

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, UKOME'ye ulaşım zammı için başvuruda bulundu.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, UKOME'ye bu yılın başında yüzde 50 zam için talepte bulunmuştu. Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), oda tarafından gelen zam talebini reddetmiş, bunun yerine desteği arttırmıştı. Alınan karara göre, toplu taşıma esnaflarının desteklenmesi için ücretsiz taşımalara verilen aylık 12 bin 500 liralık destek arttırılacaktı. YÜZDE 75 ZAM TALEBİ Kararın alınmasının ardından, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, geçtiğimiz süreçte maliyet artışlarının ve akaryakıt fiyatlarında artış yaşanmasını gerekçe sunarak UKOME'ye tekrardan zam talebinde bulundu. Oda tarafından yapılan talebe göre, Kocaeli'deki toplu taşıma ücretleri için yüzde 75 oranında zam istendi. Oda tarafından yapılan talep, UKOME tarafından gerçekleştirilecek olan toplantıda karara varacak.
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, UKOME'ye ulaşım zammı için başvuruda bulundu.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, UKOME'ye bu yılın başında yüzde 50 zam için talepte bulunmuştu. Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), oda tarafından gelen zam talebini reddetmiş, bunun yerine desteği arttırmıştı. Alınan karara göre, toplu taşıma esnaflarının desteklenmesi için ücretsiz taşımalara verilen aylık 12 bin 500 liralık destek arttırılacaktı.

YÜZDE 75 ZAM TALEBİ

Kararın alınmasının ardından, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, geçtiğimiz süreçte maliyet artışlarının ve akaryakıt fiyatlarında artış yaşanmasını gerekçe sunarak UKOME'ye tekrardan zam talebinde bulundu. Oda tarafından yapılan talebe göre, Kocaeli'deki toplu taşıma ücretleri için yüzde 75 oranında zam istendi. Oda tarafından yapılan talep, UKOME tarafından gerçekleştirilecek olan toplantıda karara varacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.