KOÜ hep birlikte “Kitap” okudu

Gündem 27.03.2024 - 14:40, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:40
 

KOÜ hep birlikte “Kitap” okudu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliği bu yıl da kitapseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 60. Kütüphane Haftası kapsamındaki etkinlikler çerçevesinde düzenlenen kitap okuma etkinliği, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün de katılımlarıyla yapıldı.   Bu yıl gelecek için sürdürülebilir kütüphaneler ana temasıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılan kitap okuma etkinliği öncesi Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Umuttepe Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi’nde açılan öğrenci stantlarını gezdi. Tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği sonrası ise Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 2023 yılında en çok ödünç işlemi yapan akademisyenler ve öğrencilere teşekkür belgesi verdi.  
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “81 İlde Kitap Okuyoruz” etkinliği bu yıl da kitapseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 60. Kütüphane Haftası kapsamındaki etkinlikler çerçevesinde düzenlenen kitap okuma etkinliği, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün de katılımlarıyla yapıldı.

 

Bu yıl gelecek için sürdürülebilir kütüphaneler ana temasıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılan kitap okuma etkinliği öncesi Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Umuttepe Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi’nde açılan öğrenci stantlarını gezdi. Tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği sonrası ise Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 2023 yılında en çok ödünç işlemi yapan akademisyenler ve öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.