Sürücü kurslarından il olayına destek!

Siyaset 23.06.2023 - 12:04, Güncelleme: 23.06.2023 - 12:04
 

Sürücü kurslarından il olayına destek!

Marmara Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Coşkun, Gebze’nin il olmasına tam destek verdi.

Gebze'nin il olayı ile ilgili bir açıklama yapan Coşkun; “Gebze’nin bir gün mutlaka il olacağını söyledi. Federasyon olarak bunu tam desteklediklerini söyleyen Coşkun; “Cumhuriyetimizin 100.yılında sayın Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 100 il,1000 ilçe projesini destekliyoruz. Gebze bu projede ilk sırayı almayı hak etmektedir.” dedi. Gebze’nin il olma kriterleri ile ilgili bilgi veren Coşkun; “Gebze il olma kriterlerini fazlasıyla aşmış durumdadır. Bölgemizde tüm ulaşım yolları kullanılmakta ve üretilen ürünlerin dış pazarlara transferinde etkin bir şekilde yararlanılmaktadır. Deniz, kara, hava ve demiryollarının tamamı ile dünyanın dört bir yanına ulaşmak bölgemizden mümkündür. Bunun dışında bölgemize yakın 2 havalimanı bulunmaktadır. TUBİTAK MAM, TSE, TÜSSİDE, Gebze Teknik Üniversitesi ve BİLİŞİM VADİSİ gibi önemli eğitim ve araştırma kurumları yine bölgemizdedir. Bölgemizde 10 Adet Organize Sanayi Bölgesi mevcuttur. Organize Sanayi Bölgelerinde, toplam 1384 firma,150 Fabrika bulunmakta olup, bu firmalarda yaklaşık 130.000 kişi istihdam edilmektedir. Gebze'nin il olması konusunda, bu güne kadar yapılan girişimlerde siyasi olarak tam bir destek alamadık. Gelinen noktada Gebze'nin il olması için büyük bir fırsat doğmuştur. Bu fırsatı değerlendirip, tüm Kocaeli siyasi parti milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Siyasi parti, il, ilçe başkanlarını, üyelerini, tüm odalarımız başkanlarını, üyelerini, sivil toplum dernekleri başkan ve üyelerini, tüm muhtarlarımızı, yerel ve Ulusal basınımızı ve Tüm Gebze halkımızı, hiç bir siyasi görüşe yer vermeden desteklemelerini ve sosyal medyada paylaşmalarını istiyoruz.82 plaka Gebze’miz için hayırlı olsun.” dedi.
Marmara Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Coşkun, Gebze’nin il olmasına tam destek verdi.

Gebze'nin il olayı ile ilgili bir açıklama yapan Coşkun; “Gebze’nin bir gün mutlaka il olacağını söyledi. Federasyon olarak bunu tam desteklediklerini söyleyen Coşkun; “Cumhuriyetimizin 100.yılında sayın Devlet Bahçeli'nin dile getirdiği 100 il,1000 ilçe projesini destekliyoruz. Gebze bu projede ilk sırayı almayı hak etmektedir.” dedi.

Gebze’nin il olma kriterleri ile ilgili bilgi veren Coşkun; “Gebze il olma kriterlerini fazlasıyla aşmış durumdadır. Bölgemizde tüm ulaşım yolları kullanılmakta ve üretilen ürünlerin dış pazarlara transferinde etkin bir şekilde yararlanılmaktadır. Deniz, kara, hava ve demiryollarının tamamı ile dünyanın dört bir yanına ulaşmak bölgemizden mümkündür.

Bunun dışında bölgemize yakın 2 havalimanı bulunmaktadır. TUBİTAK MAM, TSE, TÜSSİDE, Gebze Teknik Üniversitesi ve BİLİŞİM VADİSİ gibi önemli eğitim ve araştırma kurumları yine bölgemizdedir. Bölgemizde 10 Adet Organize Sanayi Bölgesi mevcuttur. Organize Sanayi Bölgelerinde, toplam 1384 firma,150 Fabrika bulunmakta olup, bu firmalarda yaklaşık 130.000 kişi istihdam edilmektedir. Gebze'nin il olması konusunda, bu güne kadar yapılan girişimlerde siyasi olarak tam bir destek alamadık. Gelinen noktada Gebze'nin il olması için büyük bir fırsat doğmuştur. Bu fırsatı değerlendirip, tüm Kocaeli siyasi parti milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Siyasi parti, il, ilçe başkanlarını, üyelerini, tüm odalarımız başkanlarını, üyelerini, sivil toplum dernekleri başkan ve üyelerini, tüm muhtarlarımızı, yerel ve Ulusal basınımızı ve Tüm Gebze halkımızı, hiç bir siyasi görüşe yer vermeden desteklemelerini ve sosyal medyada paylaşmalarını istiyoruz.82 plaka Gebze’miz için hayırlı olsun.” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.