Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 12:30, Güncelleme: 14.12.2023 - 12:16
 

Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı

Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde tırın dorsesindeki kutunun içinden 2 mülteci çıktı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Edinilen bilgiye göre, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde bir tırın dorsesindeki kutuları boşaltan çalışanlar gelen sesler üzerine endişelendi. Çalışanların yapmış olduğu kontrollerde kutunun içinde insan olduğu anlaşıldı. Kutunun açılmasıyla 2 mülteci dışarıya çıktı. Mültecilerin kaçak yolla İtalya yerine yanlışlıkla Türkiye’ye geldiği öne sürüldü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Tır dorsesindeki kutudan mülteci çıktı
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde tırın dorsesindeki kutunun içinden 2 mülteci çıktı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde bir tırın dorsesindeki kutuları boşaltan çalışanlar gelen sesler üzerine endişelendi. Çalışanların yapmış olduğu kontrollerde kutunun içinde insan olduğu anlaşıldı. Kutunun açılmasıyla 2 mülteci dışarıya çıktı. Mültecilerin kaçak yolla İtalya yerine yanlışlıkla Türkiye’ye geldiği öne sürüldü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.