KILPAYI GELEN MUCİZE

Darıca 11.08.2015 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KILPAYI GELEN MUCİZE

Şans eseri ölümden dönen Alperen Yaylak ameliyat ve gördüğü tedavinin ardından hastaneden taburcu olurken, baba Muharrem Yaylak magandaların yakalanması için şikâyetçi oldu.

Olay 4 Ağustos 2015 Salı günü Darıca Pirireis Mahallesi Bağdat Caddesi A Blok No:18 üzerinde ki binada meydana geldi. Binanın teras kısmından asker uğurlamak için oluşturulan konvoyu izleyen 15 yaşında ki Alperen Yaylak biranda ağzında bir acı hti. Ağız kısmından kanlar geldiğini fark eden Alperen Yaylak yaralandı.  Şans eseri ölümden dönen 15 yaşında ki çocuğun ailesi tabanca ile havaya ateş açan magandaların bulunması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu. TERASTAN BAKARKEN VURULDU Olayla ilgili olarak açıklama yapan baba Muharrem Yaylak şunları söyledi, “4 Ağustos 2015 Salı günü oğlum Alperen Yaylak evimizin teras katından asker uğurlama konvoyunu izlerken bir araçtan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı.  Tabancadan çıkan mermi oğlumun dudağının alt kısmından girerek kulağının yanından çıktı. Kanlar içinde kalan oğlumu önce Gebze’de özel bir hastane daha sonra ise Pendik’te ki Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne kendi olanaklarımla götürdüm. Ardından hastanede ameliyata alınan oğlumun 5 dişinin kırıldığı ve kırıkların dil ve ağız içinde tahribat yaptığı ortaya çıktı.  6 günlük tedavinin ardından taburcu oldu. “dedi. ATEŞ EDEN KİŞİ MUTLAKA BULUNMALI Havaya ateş açarak oğlunun yaralanmasına neden olanlar hakkında Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde şikâyetçi olan Muharrem Yaylak, “Darıca’da oturduğum eve 1,5 ay kadar önce taşındım.  Olaydan önce Cumartesi ve Pazar günü evimizin karşısında ki üç katlı binanın bahçesinde davullu zurnalı asker eğlencesi vardı.  Zaten o gece silahla havaya ateş ettiler. Olayın olduğu günde asker konvoyunda 6-7 kez ateş açıldığını duydum.  Asker uğurlaması sırasında araçlar ve araçların içindekilerin kim olduğu araştırılınca ortaya çıkacak. Oğlum şans eseri ve büyük bir mucize sonucu ölümden döndü. Ancak ölebilir ve bize büyük acılar yaşatabilirdi.  Bundan dolayı silahla havaya gelişi güzel ateş açan ve insanların canına kast eden bu şahısların adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz.”diye konuştu.
Şans eseri ölümden dönen Alperen Yaylak ameliyat ve gördüğü tedavinin ardından hastaneden taburcu olurken, baba Muharrem Yaylak magandaların yakalanması için şikâyetçi oldu.

Olay 4 Ağustos 2015 Salı günü Darıca Pirireis Mahallesi Bağdat Caddesi A Blok No:18 üzerinde ki binada meydana geldi. Binanın teras kısmından asker uğurlamak için oluşturulan konvoyu izleyen 15 yaşında ki Alperen Yaylak biranda ağzında bir acı hti. Ağız kısmından kanlar geldiğini fark eden Alperen Yaylak yaralandı.  Şans eseri ölümden dönen 15 yaşında ki çocuğun ailesi tabanca ile havaya ateş açan magandaların bulunması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

TERASTAN BAKARKEN VURULDU

Olayla ilgili olarak açıklama yapan baba Muharrem Yaylak şunları söyledi, “4 Ağustos 2015 Salı günü oğlum Alperen Yaylak evimizin teras katından asker uğurlama konvoyunu izlerken bir araçtan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı.  Tabancadan çıkan mermi oğlumun dudağının alt kısmından girerek kulağının yanından çıktı. Kanlar içinde kalan oğlumu önce Gebze’de özel bir hastane daha sonra ise Pendik’te ki Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne kendi olanaklarımla götürdüm. Ardından hastanede ameliyata alınan oğlumun 5 dişinin kırıldığı ve kırıkların dil ve ağız içinde tahribat yaptığı ortaya çıktı.  6 günlük tedavinin ardından taburcu oldu. “dedi.

ATEŞ EDEN KİŞİ MUTLAKA BULUNMALI

Havaya ateş açarak oğlunun yaralanmasına neden olanlar hakkında Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde şikâyetçi olan Muharrem Yaylak, “Darıca’da oturduğum eve 1,5 ay kadar önce taşındım.  Olaydan önce Cumartesi ve Pazar günü evimizin karşısında ki üç katlı binanın bahçesinde davullu zurnalı asker eğlencesi vardı.  Zaten o gece silahla havaya ateş ettiler. Olayın olduğu günde asker konvoyunda 6-7 kez ateş açıldığını duydum.  Asker uğurlaması sırasında araçlar ve araçların içindekilerin kim olduğu araştırılınca ortaya çıkacak. Oğlum şans eseri ve büyük bir mucize sonucu ölümden döndü. Ancak ölebilir ve bize büyük acılar yaşatabilirdi.  Bundan dolayı silahla havaya gelişi güzel ateş açan ve insanların canına kast eden bu şahısların adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi